2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 43 günlük ikizlerim var 4300 kilo olan bebeğim 3 saatte 120 cc içiyor 3600 kilo olan bebeğim 3 saatte 90 cc içiyor arada bitiremediklerinde zorlamadan alıyorum çokmu fazla acaba bana fazla geldi ama herkes başka birşey diyor

Benim emzirmeleri genelde uzun sürüyor canım 1.5 saat memede kaldığı bile oluyor arada kestiriyor uyanıyor yine memeye saldırıyor bazen 15 dk bile yetiyor. Bir kaç güne kadar 3 saatte bir emziriyordum 3 saat uyuyordu ama artık gündüz uykularımız yok 2 saatte 1 emziriyorum bazen 1 saatte 1 olabiliyor bizim hanımın keyfine göre her şey :) emzirmeyi bitirdikten sonra birdahaki emzirmeye yine aynı memeyle başla canım baştaki sütü içip uyuya kalırsa yararlı sütü içmemiş oluyor. Bizde hep yapışık ikiz gibiyiz :) en son aşı olrken hemşireye sormuştım sütüm mü yetmiyor diye o da daha tokluk nedir bilmezler ne kadar verirsen içerler şuan ihtiyacı sensin göğsünde güvende hissediyor kendini ne zaman isterse durana kadar emzir dedi. Birde doyduğunda emmesine rağmen yanağında biriktiriyor zaten sütü sonra çıkartıyor canım

Sadece ilk iki gün mama vermiştim o zaman bile doyunca bırakıyodu biberonu tam bitirmiyordu. Emerken de aynı şekilde kızım doydumu bırakıyor pek keyif yapmıyor topiktekiler gibi yapışık ikiz değiliz biz.

Aynen benimki de öyle yapıyor canım ben de nedenini çok merak ediyorum , bizim gelin benden 2 ay önce doğum yaptı masallah sadece anne sütü veriyor bebek 5 dk emiyor hop bitti bebeği bırakıyor bebek de oynuyor kendi kendine benimki uzunca süre emcek cekisdirecek sinirlencek üstüne mama yiyecek bıraktığım an hemen mizmizlanip ağlamaya başlıycak hemen kucak istiycek evin içinde turlancak beşikte hamakta durmiycak ille kucak istiycek

Kızlar merhaba

Bebecikleriniz ve sizler iyisinizdir umarım

Ben 3 çocukla evde vakit geçiriyorum bazen çok zor oluyor ama yapacak bişi yok

Bugün kızımın 2. Ay aşısı var öğleden sonra açıkcası biraz tedirginim acır mı ateşi çıkar mı ayağını oynattığında nasıl olacak falan çünkü küçük oğlum aşıdan sonra her bacağını oynattığında ağlama krizlerine giriyordu

Aşı yaptıranlar bi sıkıntı yaşadımı acaba

Bizim verem aşısı yapılmadı haftaya bıraktılar. Bacaklarından 2 aşı yapıldı yapilma anindan 1 saat sonra hep ağladı. Aksama doğru ateşi 37 yi gördü. Calpol verdim sirkeli suyla sildim ateşi düzeldi. 2 gün huzursuzdu ama genel halide öyle olduğundan aşıyı suçlamadım:)

Gitmeden önce calpol verdin mi peki

Sizin adınıza üzüldüm. Şuan borcu ödemeden kurtulamazsınız gibi görünüyor ama bundan sonrası için En iyi çözümü uzak kalabilmek keşke başarabilseniz.
Başka bi şehre taşınmayı düşünüyoruz ama ailelerimizden ayrılmak konusunda kararsısız anne baba sonuçta

Taşınmak istiyorum ama çekiniyprum biraz yabancı bi şehirden ve anne babalarda var tabi ama bebeğim henüz 2 ay 11 günlük düşündükçe kötü oluyorum imkanı olan herkes 2 yıl ayrılmalı

Canım eşin senin ve bebeğinin rızkını başkalarına yediriyo buna hakkı yok benimkide boyleydi soyleye soyleye bazı gerçeklerin farkına vardı şimdi baya ilerleme var.ben ksrşısına geçtim ve dedimki sen benim hakkım bebeğimin rızkı olanı başkalarına yediremezsin yedirtmem beni onlara karşı ezemezsin ezdirmem eğer.falan dedim bi ara tam uğraştım var düzelme ama tabi tam değil sende ipleri ele almalısın ne demek bezine kadar alıyo ya tatil parası istemek nasıl oluyothayret ettim şok oldum ya insan tatile gitmek için borç mu ister keyif için borç mu alınır ya tabiki tatil parası isteyen geri ödemede yapmaz

Canım nasıl senin altınlarınla ya neden izin evde kim oturuyo şuan tapu kimde

Ben bir sıkıntı yaşamadım cnm iğneyi oldu tabi çok agladi ama babası kucağına alınca sustu uyudu sukurler olsun ateşi fln çıkmadı.

Bir sıkıntı yaşamadık cnm merak etme.

İlk günün gecesi biraz erken uyandı normalden, baktık ateşi 37,5 du. Babasıyla ılık suyla sildik ve calpol verdik geçti. Aşı güzel uyku yaptı hatta gece gündüz uyudu.

Canim bikac cay kasigi rezene cayi hatta bazen papatya rezene karisik. Yada gaz ilaci verebilirsin. Benim yontemim boyle
Rezene kimyon tohumu karıştırıp veriyordum. Ama tadını sevmiyor direk tükürüyor hatta kusma noktasina geliyor .Om x diye dereotlu bitkisel surubumuz var.Gunde 4 kez vermek lazimmis ama ben hep unutuyorum iki seferde de ise yaramiyor
Gunde 3 4 kez gaz sancisi girmeden masaj yagiyla o masajı yapiyorum cikariyor ama bir turlu bitmiyor .Sabahtan beri sadece yarim saat uyudu sonra sanciyla uyandi .Ama benim yediklerim mi yapiyor .Süt alerjisi falan mi var aksam ayran icmistim aksamdan beri boyle .

Teşekkür ederim kızlar walla stres yaptım iyice umarım bizde bi sıkıntı yaşamayız birazdan götürücem bende

Gaz için bu kremi dedı Bı akraba ıkı gun önce mucize gibi dedı elinde kalmış akşam eşim getirecek bakalım denıycem işe yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…