2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Offf anneler tam felaket ek gıda konusunda. İnşallah dinler seni

Cnm bizim kedi biraz soğuk bir kedi yaklaşmıyor öyle, arada gelip kızımın ayaklarını kokluyor o kadar. Biraz büyüyünce evde kovalar kediyi diye düşünüyorum. :))
Bende üç tane yanımıza gelirlerse oğlum ellemeye çalışıyor artık kaçıyorlar hele de ağladığında biri koştura koştura yanımıza geliyor diğerleri kaçacak delik arıyor ayaklandıklarında kediler tepeden inmeyecek herhalde

Biz yemek yerken benim oğlan da yiyormuş gibi ağzını açıp kapatıyor, şapırdatıyor ve salyaları akıyor. Gözümün içine bakıyor birşey yerken. Annem çocuk da istiyor ver falan dedi biraz tartıştım çocuk yemek olduğunu nereden bilecek diye. Ama içim gidiyor görünce. Sizde de durum böyle mi? Kucağıma alıp yiyeyim dedim elini tabağa daldırıp avuçladı yemeği

Aynen canım bugün 4. Gündü bizde cinnet geçiriyoruz hem diş çıkarma hem atak hem dün rota yapıldı ve benim yorgunluktan tansiyonum 9 a 6 idi en son. Bugünde dr.a gittik normaldir diş huzursuzluğu dedi geçti.
O kadar basit yani dr.a göre.
Kucakta bile çığlık çığlığa bağırıyor ne yapılır bilemedim.

Tam 45 dkdır kolumda pışpışlıyorum ağlamıyorda uyumuyorda ama bırakırsam ağlıyor.
Uyusada yemek yesem çok açım.
Dün akşam aynı şeyi yaşadım ve gece boyu uyandı sürekli. Bugün o yüzden önce yemek yedim şimdi uyutuyorum. Kolay gelsin canım

Muhtemelen öyle olacaktir en tepeye cikarlar artik.

Tam 45 dkdır kolumda pışpışlıyorum ağlamıyorda uyumuyorda ama bırakırsam ağlıyor.
Uyusada yemek yesem çok açım.
Ben de pispisa alistirmak icin ugrasiyorum.ya oyun sanıp guluyor ya da agliyor.
Tam uyudu oh mis kadin dizisini bu kez izliyecem umutluyum dedim. Daha ozet bitmeden uyandi.

Dün akşam aynı şeyi yaşadım ve gece boyu uyandı sürekli. Bugün o yüzden önce yemek yedim şimdi uyutuyorum. Kolay gelsin canım
Keşke bende öyle yapsaydım. Bırakıp sonra uyutayım desem azıcık mayışıklığıda gidip hiç uyumuycak diye korkuyorum

Ben de pispisa alistirmak icin ugrasiyorum.ya oyun sanıp guluyor ya da agliyor.
Tam uyudu oh mis kadin dizisini bu kez izliyecem umutluyum dedim. Daha ozet bitmeden uyandi.
Alıştır canım memeden daha kolay. Memede uyuyunca hemen uyanıyordu şimdi daha rahat uyuyor ama bazı günler zorluyor işte. Biz alıştırmaya çalışırken telefondan pışpış açıp odaya koyuyorduk iyice dalıyordu. Sende dene istersen

Bazen açıyorum uyuturken ama odada pispis veya beyaz gurultuyu iptal ettim. 4.aydan sonra ters etki yapip bebekleri uyandırabiliyormus .Bir de apartman gürültüsüne alışsın istedim .Cit ciksa uyanıyor evin icini kontrol altinda tutuyorum. Kuşun olduğu odanin kapısını filan hemen kapatiyorum ama dis sesler imkansiz .Cok gürültülü bir apartman .Alışır umarim.

Elbet alışır canım gürültüyle uyumakda zor. Bizim apartmanda çok gürültülü her katta hatta her dairede ufak çocuk var diyebilirim. Gündüz merdivenlerde koşturuyorlar deli oluyorum ama akşam daha sakin oluyor.

Bizim dr mi acaba diş yüzünden geceleri bu kadar sık emip gündüzleri doğru düzgün emmiyor anlamafım. Ama daha ortada diş falan yok.. Senin bebiş ne kadarlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…