2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir yerde okumuştum. Bebekler ek gıdaya geçmeye hazır olduğunu vücut diliyle anlatırmış. Yemeklere ilgi göstermeye falan başlarmış. Bizimki de iki gündür su içerken falan ilgileniyor, babası ağzına götürüyor, içecek gibi yapıyor. Tamam tamam daha var, biraz daha sabret diyoruz.

Kızlar bebeginizi gece de yüz üstü yatırıyor musunuz?
Ben hep yüzüstü yatırıyorum artık. Kafasını kaldırabiliyor, istediği yöne çevirebiliyor. Uyku sırasında bile bazen sağ tarafından sol tarafına çeviriyor. Yatağı da sert olduğu için kafasını gömse bile burnunu tam kapatamıyor.

O haftalar kayabilir belki de erken başlamıştır sende. Benim kolik olan kız artık acayip uslu, ilk 3 ayı afettirdi valla. Ama başlarda uslu olan ise inanılmaz değişti son bir kaç haftadır. Uykuya dalamıyor, kolik ağlaması gibi değil ama sürekli bir söylenme var. Mırmırmır susmuyor. Uyku sıkıntı diğerinide uyandırıyor çünkü ne yapacağımı şaşırdım.

Evet benim kızda böyle ben zararı olmayacak şeyleri tattırıyorum az önce kucağımdayken nescafe içiyordum deli oldu bende bardakla biraz su içirdim çok hoşuna gitti

Benimki de atak haftasında. Ondan mıdır bilmiyorum ama artık uyumak istediğinde ağlamak yerine çığlık atmayı ve susmamayı tercih ediyor.

Çok zor ya. Şu uykuları biz düzene girse bir rahatlasak biz de. Benimki de 2 saattir uyuyor ama bu sırada 5 6 kez uyandı.

Bizim dr mi acaba diş yüzünden geceleri bu kadar sık emip gündüzleri doğru düzgün emmiyor anlamafım. Ama daha ortada diş falan yok.. Senin bebiş ne kadarlık canım
127 günlük. Bir ay öncesinde bizim de diş yoktu. Birden patladı ama huysuzluğu bir ay öncesinden başladı. Gece uykusu bozuk bir aydır.

127 günlük. Bir ay öncesinde bizim de diş yoktu. Birden patladı ama huysuzluğu bir ay öncesinden başladı. Gece uykusu bozuk bir aydır.
Benimkinin de hiç şişlik falan yok ama dişin çıkacağı yerde beyaz beyaz noktalar var. Daha önce bir taneyken çoğalmış. Dişle alakalı mı başka bir şey mi anlamadım hiç.

Şuan içerden esimin horlamalarini duyuyorum... Oglanin gozleri ise faltasi gibi açik. Cocuk bir gun 9da uyuyor bir gun gece 2 de. Mesela uyku saatini erkene çekmek diye bir sey de mumkun degil. Bu sabah gayet erken kalkmisti, mantiken bu gece de erken uyumaliydi. Ama mantikli bir seyi ara ki bulasin.

Mutfaga girip kurabiye yapmayi ozledim. Hazir seyler benim yaptigimin tadini vermiyor
evet kafayi oturup afiyetle yedigim acik ve net bir sekilde anlasiliyor olmali

Elden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…