2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de benziyor seninkine canım. Biz dizden yaklaşık 2 saat daha geç yatıyoruz. 3-4 kez kalkıyor ama saat aralıkları 2-4 saat arası değişiyor.. Ben de merak ediyorum ne zaman uzayacak

Canım seni görmüşken, sen o kitaptan almıştın galiba? Tarifleri yapılabilir çeşitlikte mi? Ben de almayı düşünüyorum 45 TL idi galiba...

Yok almadım canım almak istiyorum ama sayfasındaki paylaşımlarına istinaden kolay gibi geldi bana bende ondan niyetlendim bebeklerin dönemsel ihtiyaçlarına göre 5 uzmanla hazırlanmış galiba ..

Bs
Bana göre 9 kilo daha az almışsın canım hamileliğinde.. Ben o zaman da yemiştim şimdi de yiyorum. Şuan yeter ki sütüm olsun başka hiçbir derdim yok.. Benim göğüslerim çok küçük psikolojik olarak sanki yetmicek sütüm gibi geldi ( halbuki alakası yok) hep ben de kendimi süt yapan ne varsa onlara verdim.. Hurmadan nefret ederim normalde doğumdan beri günde 7-8 hurma yer oldum..

Ben de 30 kilo aldım, geriye 2 kilo fazlam kaldı. O da gider yakındır diye düşünüyorum. Bu kadar yorgunluğa.

Yeni yeni huylar geliştiriyoruz. Eskiden uyanır uyanmaz ağlardı. Hemen sallardım pışpışlardım bazen tekrar dalar bazen dalmazdı. Şimdi uyanıyor kendi kendine söyleniyor yada hiç konuşmayıp ses çıkarmayıp etrafı izliyor 5-10 dk tabi ben uyuyor sanıyorum iyice uykusu açılınca ağlıyor ee haliyle tekrarda uyumuyor. Dün gece ben yatırıyorum 5 dk bekliyorum tam yatıyorum konuşmaya başlıyor hemen pışpışlıyorum uyutuyorum o konuşmaya başlıyor en az 10 kere oldu. Birisinde tuvalete gittim geldim baktım kendi kendine gülüyor. Ee hadi keyfi yerinde uyumayalım desem ki onuda denedim 10 dk sonra uyku ağlaması geliyor ve sil baştan başlıyorum. Beni kandırmaya başladı bizimki
Şimdi de oyun halısındaki oyuncaklarla konuşuyor baya dillendi. Beni görünce ve kızgınken de anniii diye bağırıyor. Ağlamaları bağırmalara bıraktı yerini. Sabah kucağıma aldım resmen aaay diye çığlık atmaya çalışıyor sesi az çıkıyor susuyor tekrar deniyor sesi az çıkınca susup yutkunup yeniden. 2-3 kere denedi sonra başardı. Demek çığlık atarken bile test ediyor önce
Bu sinir bu öfke nerden geliyor onu çözemedim.

Uyuma ve uyanma saatlerimiz aynı canım her uyandığında emziriyorsun dimi benim dr. emzirme her seferinde gece en azindan 4 saat arayla emzir dedi. Ben bunu beceremedim hala her uyandığında emiyorlar.

Yok almadım canım almak istiyorum ama sayfasındaki paylaşımlarına istinaden kolay gibi geldi bana bende ondan niyetlendim bebeklerin dönemsel ihtiyaçlarına göre 5 uzmanla hazırlanmış galiba ..
Ben kaçırdım bu konuyu galiba kitap mı nedir bende ender saraç çocuğunu doğru besle kitabını almıştım ama yeterli gelmedi bana.

Forse bende ütü yapamıyorum kızlar arada ağız mendillerine ütü sürüyorum o kadar. Tek yapabildiğim bütün çamaşırlarını iki kez durulama yapmak.

hem emzirmekten hem de psikolojik olarak boyle oluyor canim. Bir de beni aklima gelen ama firsatim olmadigindan yapamadigim tatlilar delirtiyor. Demek ki cocuk gunduz uyusa ben bir 10 kilo daha alacakmisim. Bu yonden iyi olmus
okudugum kadariyla ilk 1 yil derin uykuya dalmiyorlarmis canim. Anne sutu kolay sindiriliyor ya.

Gece saat basi uyandi bizimki. 1 gecede memenin ucu yara olmus, oyle hirsli ki beyefendi. Kesin bir derdi var. Dis yerleri uzun zamandir beyazdi ama bir aksiyon da yok. 3 gundur kaka yok, bugun fitil vermem gerekecek yapmazsa.

Esime de hicbir sey soylenmiyor. Tek bildigi haline sukret demek

Kilolar konuşulmuş kızlar. Ben de Doğuma 10kilo alarak girdim. 1ay sonra bütün kilolarımı vermiştim. Şimdi 4-5kilo aldım resmen. Eşim hamileyken bu kadar iştahlı değildin diyo :)

Gece emzirmeye kalkınca içim kıyılmış gibi oluyor. Sanki tüm gün aç kalmışım. Sonra tatlı,çikolatalı ekmek, cici bebe, poğaça vs vs yiyorum. Nasıl vericez bu kiloları bilmem. Emzirirken verilir diyorlardı ben de tam tersi oluyor :)

Canım valla bakıyorum ben de instagramda millet nasıl uyutmuş kendi kendine diyorum?? Dediğin gibi tabi yalan değilse bile herkes nasıl yaptığını açıklayan bi bilgi vermiyor hiç. Birine sormuştum ben yorumlarda rutin yaptığını sallamadığını söyledi o kadar. Beşiğe koyuyorum kendi dalıyor diyo. Hayal gibi geliyor bana bu:) bende yapıyorum rutin aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum. Ama yok olmuyor. bizim sayfadan biri başarsa kendi kendine uyutmayı da bizle de paylaşsa keşke :) baldan anne var o da resmen traccy nin aynısını söylüyor. Kitapta yazanlarla birebir aynı her şeyi.

Ben hala beşiğe koyup orda nasıl uyuturum bilmiyorum. Belim kopuyor kolum ağrıyor. Böyle dakikalarca uğraşılmaz ki. E hemen beşiğe bırakıp da gidilmez. Ben dizimde minderde yada kendi yatağımda uyutuyorum sonra beşiğine alıyorum o zaman da bazen uyanıyor maalesef. Nasıl yapıcam bilmem.

Ben kaçırdım bu konuyu galiba kitap mı nedir bende ender saraç çocuğunu doğru besle kitabını almıştım ama yeterli gelmedi bana.

Bu çocuk aç kitabından konuşuldu canım. Instagramda satışı var. Bi de Orhun yayınevinde satışını buldum ben. Diğer ay almayı düşüyorum. Sayfasında baya paylaşım var güzel görünüyor.

Kitabın adı “bu çocuk aç “ , sadece instagramda kendi adıyla olan sayfada satılıyor içinde ek gıda yemek tarifleri var canım resimli ciltli büyük güzel bir kitap

Benimkide öyle ama bu durumun mimarı benim :) kilo alsın 2 saatte bir yesin diye alıştırdım geceleri yemeye bebeğimi şimdi de uzatmaya çalısıyorum arayı

İki gündür sabahları erken kalkıyor kızım acıktı zannediyorum mama yapıyorum yemiyor sonra başlıyor kendi kendine konuşma ya beşiğindeki desenleri incelemeye ben de öyle bekliyorum başında ne yapayım sürekli böyle ses çıkarıyor

Bencede psikojik canm. Bak farkettinmi blmiyorum goguslerim bos gibi gelirken bile kizim emdigi zaman doldugunu hissediyorum sanki emdikce biyerlerden gelip doluyo gibi oluo
Ben de 30 kilo aldım, geriye 2 kilo fazlam kaldı. O da gider yakındır diye düşünüyorum. Bu kadar yorgunluğa.
Sen baya kilo alms ve vermissin canm. 30 kilonun yaninda 2 kilo da neymis onuda verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…