2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bal evlat bazen acayip sinir ediyor beni açıdan beri 5 dk bile zor emiyor emdiğimi de geri çıkartıyor oturup sinirimden ağlıyorum doktora götürdük bir sorun yok üşütme olayı da yok niye bu kadar kusuyor anlamıyorum

Pöf bu çocuk aç tan ziyade ben açım ya kucağımda uyuyor resmen bloke oldum. 20 dk emdi ağzından çektim diye dudaklarını şaplatıyor
Ben de emzirmeye çalıştım çığlık kiyamet .Sonra zorla uyuttum .4 kere uyandi agzindan meme çıkınca.En son o emerken ben de uyumusum .Kulagimda ezan sesi .Oo cuma olmuş coktan .Ruyamda da karniyarik yapiyorum (dun sen demistin ruyama girdĺi )Ohh diyorum 2 saat uyumusum oglan da uyuyor.Gozumu bi actim
15 dk uyumusum. Ruyalari bile seriye bağladım hemen uyanirsam göremem diye

ben hamilelikte 7 kilo aldım doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitti ama daha da inmiyor. Benim normalde de fazlam vardı bu sabah tartıldım 1 kilo almışım o kadar koştur günde 6-7 kere sağ gene de kilo aldıysam sağmazam obez faln olurum bu iştahla. Korkum bu yeme alışkanlığının devam etmesi sonra.

Abartıyormuyum acaba eşimde yapma deyip duruyor. Sadece mikrop için değil de düzenli olsun diye. eşimin diğer oğlu 11 yasında onun kıyafetleri de öyle ütülü koyarım dolabına he yetiştirmek için diyorsanız, kıyafet fazla yetişiyor ütüye.
Forse bende ütü yapamıyorum kızlar arada ağız mendillerine ütü sürüyorum o kadar. Tek yapabildiğim bütün çamaşırlarını iki kez durulama yapmak.
Canım senin ikiz zaten yardımcı tutmadan bakman bile süper ötesi. Kayınvaliden ev işi yapmaz mı hiç? Gerçi hangisinin yaptığı görülmüş ya.. Boşver öyle böylede oluyor bir şekilde.
Emzirmek kesinlikle iştah açıyor.
Pöf bu çocuk aç tan ziyade ben açım ya kucağımda uyuyor resmen bloke oldum. 20 dk emdi ağzından çektim diye dudaklarını şaplatıyor
ayy en sevdiğimmm

Minies bebek bezi kullanan var mı? Aldım bı paket denicem.
Ben ben yapısı kalın 3 numara aldım ama küçük geliyor. Primada 3 tü su an ama bu kısa gibi. Kakasını 4 5 kez denk geldi sızdırmadı. Çiş yapınca 2 saatte bile ön tarafa toplanma yapıyor geceyi götürmez. Bir kere 3 saat kaldı poposu kızardı sivilce yaptı elimdeki paket bitene kadar gündüzleri ara ara takacağım

ben esimden cok yiyecegim neredeyse ama dogumdan once boyle degildim. Ben de 9 10 kilo falan almistim. Emzirme bitince duzeliriz insallah. İştahimiz azalir

ay benim de gozume batiyor hatta yarina da yensin bu yemek diyorum bazen ama gercekkkkten yapamiyorum firsat vermiyor cocuk... Sabahtan beri bir tostu zor yedim, aksama yemek yok, oglene de yok kucaktan inmeyen bir tip, tek basima sadece bebegi bile memnun edemiyorum valla depresyona girdim artik. Ne zamana kadar boyle gidecek yani...

Benimde şuan karnım açlıktan gurulduyor. Çocuk kucağımda uyudu kaldı yerine koyuyorum acıyor gözünü, ins birazdan bir tarhana çorbası yapıp içmeyi düşünüyorum. Aksama da misafir var dün dedim ki yemek yapamayabilirim kusura bakmayın. Yok cnm yabancimiyiz gelince beraber hallederiz dedi. Beraber ne ya dışarda yiyip gelin yada alın beraber yiyelim dimi ama nerdeee

İnsanların bu bebekli aileleri anlamamasını ben anlayamıyorum vallahi dediğin gibi dışarıda ye gel Bir de yemeklik malzeme alman lazım Sonuçta

İnsanların bu bebekli aileleri anlamamasını ben anlayamıyorum vallahi dediğin gibi dışarıda ye gel Bir de yemeklik malzeme alman lazım Sonuçta
Birde 1 yaşında kızları var anlayamadigim şey biz onlara gittiğimizde asla zahmete sokmadık. Karşı taraftan o anlayış gelmeyince gerçekten çıldırıyorum. Eşime akşama gelirken tavuk al fırına atayim yanına pilav yaparim dedim. Muhtemelen eşim gelmeden onlar gelecekler yada eşimle aynı saatte gelecekler.

Oğlum kötüydü bahsetmiştim kızlar. Viral enfeksiyonmuş , grip olmuş ve akciğere inmiş. Nebulizatör diye bir cihazla tanıştık bu sayede, İlaç alıyor hafiften düzelmeye başladı. Dr tam grip mevsimi dedi, ilerleme olursa astıma çevirirmiş . Aman dikkat edin.
Ayrıca çok steril ortamda ve sıcakta tutmayın , 22-23 derece iyi dedi. Aksi takdirde hastalık riski artıyor . Biz böyle yapıyoruz ama yine de hastalandı o ayrı mevzu

Minikler hastslanması yaa, çok geçmiş olsun cnm kısa sürede toparlar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…