2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dönem dönem böyle olabiliyor yediğinde başını 45 derecelik açıyla tutmak ve hemen yatırmamak gerekiyormuş.

Geçmiş olsun canım üzüldüm hemencik iyileşsin küçüğün ;( çocuklar hasta olmasın annelerine daha çok dert oluyor

yemege gelmesi sart sanki. Sen bir cay koy biz tatli alip gelelim demeleri gerekir. Biz kendimize cok yapabiliyoruz ya yemek, onlar kusur kalsin
Aslinda direkt yemege alamam çaya gelin diyeceksin. Demek lazim, bize de yazik

canim cok gecmis olsun Allah şifa versin. Dun huzursuz diyordun, hapsirik oksuruk de var miydi?

Bu çocuk aç kitabindanmi bahsediyorsunuz bende almayi dusunuyorum onu
Ya aslında ben de istiyorum o kitabı ama bazen de vazgeçiyorum. İstediğim tarifi yapmak için instagramdan tarif bulup bir deftere yazıyorum baya düzenli yasaklar ve verilecekler ay ay tablo yaptım. Bunu da ay ay kullanıcam zaten. Oradaki tariflerin de bazıları var insta hesaplarında ordan da deftere geçirdim bebek ekmeği bisküvisi lor peyniri bazı çorbalar filan yazdım hep .... almama gerek kalır mı bilmiyorum. Çoğu mevsim sebzesi içine tam buğday unu ve irmik koy zeytinyağını soğuk ilave et.mikserden geçir sonra sonra pütürlü olacak. E diğerleri de sebze meyve püresi zaten.. Habire para garcamak istemiyorum ama bir yandan da dürtüyor.

uğraş işin yoksa yani. Demek o da bebeği var bir günü kolaylayım diyor herhalde hey allam ya. Neyse canım napıcan yakın arkadaşsa yapacak bişi yok.

çok geçmiş olsun.. Hiç hasta olmasalar ya çok küçükler. İnşallah bi an önce iyileşir canım Allah acil şifa versin.

Forse Cocuk yokken dolabi acinca her sey jilet gibi dizaynli görünürdü .Simdi kapağı açınca moralim bozuluyor. Bebek odası giyinme odamizdi .Utu orda açik dururdu. Kaldirdim bir koseye .Gecen esim mini ütü masasi almis .Bu ne dedim .Otekini acarken zorlanma pratik olsun dedi.Bana mi hizmet kendine mi anlamadimNeyse ki kış geldi Allah tan gömlekleri kaldirdik .Kışlık olanlar da cok degil
Boyle insanlari evinde agirlamak bile hata .Insani bin pisman ediyorlar .Yapma yemek cocuk kucağımdan inmedi de.Ne tavugu istedin .Bir kez boyle zorlanip yaparsan hep ayni beklentide olurlar .Bak bir kere kv gelcez dedi .Hic bir sey yapmadim ki yapamadim yani .Bombos gelmis .Esim mutfaktan msj atiyor .Sucuk var mi su var mi bu var mi .Niye ee annemgil acmis.Zikkim yesinler biliyorlar yapamayacagimi.O gun ac kaldilar ya sonra yemekle gelmeye basladi .Ya da evinde yiyip geliyor.
Yaa cok gecmis olsun .Benim de en korktugum sıcaktan hasta etmek .Merkezi sistem ve aşırı açıyorlar .Ayarlama yapma sansimiz da yok.Bugun buhar makinemizi kullanmaya başlıyacam. Gece uyaninca bogazim kurumus oluyor .Ben su içiyorum minicik bebek ne yapsın.

Yaaa zaten ek gıdadan dolayı hafif pişik var inşallah ilerlemez. 4 numara aldım ben tam oldu.

yemege gelmesi sart sanki. Sen bir cay koy biz tatli alip gelelim demeleri gerekir. Biz kendimize cok yapabiliyoruz ya yemek, onlar kusur kalsin
Aslinda direkt yemege alamam çaya gelin diyeceksin. Demek lazim, bize de yazik
Onlar zamanında davetsiz gelmis insanlar birde akşam kalicaklarmis gitmeyeceklermis.

Sağol canım.
Buhar makinesine de dikkat canım , düzenli temizlemeyince küf mantarı yayarmış o da hastalık sebebi

Çok sağol canım inşallah. ..

Yapicak bisey yok artık cnm birde kalicaklarmis bu akşam.

Yaaa zaten ek gıdadan dolayı hafif pişik var inşallah ilerlemez. 4 numara aldım ben tam oldu.
Ben gözümü bamboo nature beze diktim aslında ama çok pahalı meret insanın takınca çıkarası gelmez öyle pahalı bir karikatür vardı baba bebeğiyle konuşuyorken aslan oğlum ben sana yapmamı diyorum ama biriktir öyle yap diye benimki de o hesap olur artık

Belki yiyip gelirler cnm yani öyle temenni ediyorum. Bi Kac kez gelmek istediler musait degilim dedim biseyler uydurdum. Ama suanda daha ne uyduracagimi sasirdim.

Benim de benziyor seninkine canım. Biz dizden yaklaşık 2 saat daha geç yatıyoruz. 3-4 kez kalkıyor ama saat aralıkları 2-4 saat arası değişiyor.. Ben de merak ediyorum ne zaman uzayacak
hevesle bekliyorum 4saat deliksiz bile uyumadım hiç

Uyuma ve uyanma saatlerimiz aynı canım her uyandığında emziriyorsun dimi benim dr. emzirme her seferinde gece en azindan 4 saat arayla emzir dedi. Ben bunu beceremedim hala her uyandığında emiyorlar.
evet canım emziriyorum emzirmeden pış pışla uyutayım diyorum yok kanmıyor

bi ara mama vereyim dedim en azından gece uykusuna yatınca sonrada sütüm varken niye vereyim dedim kaldı öyle

Benimkide öyle ama bu durumun mimarı benim :) kilo alsın 2 saatte bir yesin diye alıştırdım geceleri yemeye bebeğimi şimdi de uzatmaya çalısıyorum arayı
bende 40 ı çıkmadan uyandıramıyordum zorla 2 saatte bir emzirdim şimdiki aklım olsa uyusun derdim sarılığı falan da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…