2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

30 tanesi 83 TL diyo şaka mı bu

Bende herseye para harcamak istemiyorum bitmiyo bi turlu heryerdwn bisey cikio ama duramiyorumda hem duzenli olur tum tarifler bir arada diyorum bakalm daha 1.5 ayimz var naslsa:) smdiden yaz icin elbiselerde aldm baktm indirimde gordukce alip atiyorum kenara.

Buarada kizlar 4.ayda saglk ocagi demir ilaci veriyomus 4ayimiz doldu ama daha gidemedk asiya ptesi gidicez. Sorum şu ki sizler saglk ocaginin verdigi demir ilacini kullaniyomusunuz icinde paraben varms diye duydum.

çok geçmiş olsun cnm ya umarım hemencik geçer.

ohooo çok çalışkan gördüm seni :) valla bravo bence yazdıklarını yaptıysan hiç gerek yok almana. ben süper tembel biri olarak bana birinin yapıp vermesi lazım o yüzden alıcam sanırım.

Yapicak bisey yok artık cnm birde kalicaklarmis bu akşam.
oh suyundan da koy. Valla mecburiyetler yoksa kabul etmezdim ben anca kardeşim ya da çoook yakın arkadaşım olması lazım. Yoksa geeçekten büyük düşüncesizlik. Allah kolaylık versin sana.

Kredi kartımı eşime söyleyince gözü şappadanak açılıyor valla -ki çoğu taksitli şeyler. Bitmiyor bitmiyor habire bişey çıkıyor asgari uygun şeyler bulmama rağmen. Yazlık sadece gelen hediyelerden var. Bir de kızkardeşim ne varsa gönderdi oğlunun ona rağmen bu vaziyet.
Buarada kizlar 4.ayda saglk ocagi demir ilaci veriyomus 4ayimiz doldu ama daha gidemedk asiya ptesi gidicez. Sorum şu ki sizler saglk ocaginin verdigi demir ilacini kullaniyomusunuz icinde paraben varms diye duydum.
evet paraben var. Bir de kırmızı her yeri boyuyor ağzını filan.

ohooo çok çalışkan gördüm seni :) valla bravo bence yazdıklarını yaptıysan hiç gerek yok almana. ben süper tembel biri olarak bana birinin yapıp vermesi lazım o yüzden alıcam sanırım.
ben vakit buldukça gece uykularımdan çalaraktan yazdım sonra eşim yeter dedi şimdi ara ara yazıyorum hala da hep bebek hep bebek olur mu ya bari modayı takip et diyor başka şeylerle ilgileneyim diye. Ama annelik bambaşka bişi o zaman nerde bulucam ucuz bez mamaları araştırıyorum bazen de geceleri.

Oğlumun meme aşkı ve meme reddi paradoksu beni deli ediyor. Memesiz uyumaz .Cogu zaman ağzından çıktığı an uyanir .Ama reddederken oyle bir ağlıyor ki asla emmeyecek gibi .Hoplat ziplat yoruldum. Cok da ayakta emzirmek istemiyorum .Taşıyamıyorum çünkü ve alışkanlık haline gelmesini istemiyorum.20 dk ağladı salya sümük kendinden gecti emmeyecegim diye .Ki besinci dk teklif etmeyi birakip kucagimda tutup sakinlestirmeye çalışıyordum .Zorlamadim bile .Ona ragmen yıktı ortaligi.Derin bir nefes alip oyun halisina koydum. 15 dk hem mızmızlandı hem oynadi .Sonra tekrar agladi (meme isteme aglamasi) Aldim yapıştı nefessiz emiyor Hala söyleniyor bana

Oğlum hasta oluyor sanırım burnu akıyor, bazen öksürüyor bazen hapşırıyor akşam eşime demiştim, bu çocuğun bir şeyi var soğuk soğuk terliyor diye, yok ya sıcsk olmuştur ondan diyordu ama biliyordum bir sıkıntı olduğunu zaten gece de uyutmaya çalıştıkça ağladı, en son ıııı ıııı diye mızırdanarak uyudu, uykusunda bile öyleydi ve sürekli uyandı

Bana verdiler kullanmadım. Kan sayımı yaptırdık kansızlık cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…