- 22 Aralık 2016
- 148
- 160
- 33
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.841
Kızlar yaklaşık bi haftadır sol kasığımda ağrı var geçer DİE bekledim ama bi türlü geçmedi kontrolüme 1hfta var daha sizce normalmi napmam lazm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şiddetli değilse normal canımKızlar yaklaşık bi haftadır sol kasığımda ağrı var geçer DİE bekledim ama bi türlü geçmedi kontrolüme 1hfta var daha sizce normalmi napmam lazm..
Çok şiddetli değil ama uzun sürdü ya ondan endişelendim birazçok şiddetli değilse normal canım
ağrılar batmalar şiddetli değilse normal rahmimiz hala büyüyor çünkü.Bende sırt üstü yatınca daha çok batma oluyor o yüzden sürekli yan yatıyorum biraz azalıyorÇok şiddetli değil ama uzun sürdü ya ondan endişelendim biraz
Canım yat dinlen rahim buyuyo bazi bunyeler bunu hissedermis onun agrisi olabilir bebis kendine yer aciyo demkkiGünaydın kizlar gece karin agrisiyla uyandim daha uyuyamadim![]()
Yatıyorum canim hafifledi şükür.Canım yat dinlen rahim buyuyo bazi bunyeler bunu hissedermis onun agrisi olabilir bebis kendine yer aciyo demkki
Sevindim canim gecmis olsunYatıyorum canim hafifledi şükür.
Sagol canim sen nasilsin ?Sevindim canim gecmis olsun
Gece ben de bebişin olduğu yerde ağrıyla uyanıyorum canım. Bir şey yoktur insallah. Zamanla geçiyorsa sorun yok diyolarYatıyorum canim hafifledi şükür.
Iyi canim dun aksam arkadastaydik ordan dondukten sonra bi bas donmesi yasadim bugun iyiyim sukurSagol canim sen nasilsin ?
Ben varımBu grupta benim gibi tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kaç kişi var acaba?
Sana doktorun nasl kullanmani soyledi peki bu sekildemi. Sabah alsam vitamininide ac al dedi bunuda ole yazms ama ben troitte kullaniom lafam allak bullak oldu resmen. Birbirlerinin etkilerini azaltirlarmi onuda bilmiom.ki kahvaltidada ister istemez sut peynir vs yenioGynoferon kullaniyorum cnm mide bulantisi yapiyor yapmamasi icin sabah erken saatlerinde alip tekrar yatiyorum kalktigimda bulanmior ama ayakta ise giderken aldigimda bulaniyir birde yumurta peynir sut tarzi seyler yiyeceksen ilaci aldiktan iki saat sonra imis yoksa demir emilimini azaltiomus propektuste yaziyor zaten
off bide bana bi omega yazms bulamadm eczacinin onerdigi bitaneyi aldm ocean die ama ben coraspirinde kullaniom gunde bitane bu omeganin ustundede kanin pıhtılasmasini onleyici ilac kullanilmasi durumunda doktorunuza danisn yazio sorun olurmu bilemedm gerci doktora msj atcam omega ve coraspirin olayini
Bendee. Kızlar sizler ne ilaclar kullaniyosunuz suanBen varım![]()
Bana sabah ac karnina dedi cnmSana doktorun nasl kullanmani soyledi peki bu sekildemi. Sabah alsam vitamininide ac al dedi bunuda ole yazms ama ben troitte kullaniom lafam allak bullak oldu resmen. Birbirlerinin etkilerini azaltirlarmi onuda bilmiom.ki kahvaltidada ister istemez sut peynir vs yeniooff bide bana bi omega yazms bulamadm eczacinin onerdigi bitaneyi aldm ocean die ama ben coraspirinde kullaniom gunde bitane bu omeganin ustundede kanin pıhtılasmasini onleyici ilac kullanilmasi durumunda doktorunuza danisn yazio sorun olurmu bilemedm gerci doktora msj atcam omega ve coraspirin olayini
![]()
Hibor,crione jel,gynoferonBendee. Kızlar sizler ne ilaclar kullaniyosunuz suan
Dun benim de döndü sinirden ama neyse ki gectiIyi canim dun aksam arkadastaydik ordan dondukten sonra bi bas donmesi yasadim bugun iyiyim sukur
Estrofem, progestan,imom, maltofer ve aspirin kullanıyorum canım sen neler kullanıyorsunBendee. Kızlar sizler ne ilaclar kullaniyosunuz suan
Bende simdi sordum kahvaltidan yarım saat once al dedi yine. Omega olayınıda sordum icim rahatladı. Tüp bebek olunca kuruntulu oluo insanHibor,crione jel,gynoferon
Geceleri wc ye kosmaktan uyku kalmiyor zaten hemen uyuyabilen biri degilim .Bazen de esimi uyandiriyorum kalk canim sıkıldı diye :))Gece ben de bebişin olduğu yerde ağrıyla uyanıyorum canım. Bir şey yoktur insallah. Zamanla geçiyorsa sorun yok diyolar
Gynoferon, vinalac, coraspirin, omega ve crinone jelEstrofem, progestan,imom, maltofer ve aspirin kullanıyorum canım sen neler kullanıyorsun