- 18 Ekim 2017
- 7.020
- 43.314
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.921
Mutlu yillar kizlar. 2018 bizim yilimiz olsun saglikla mutlulukla bebisle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gündüz niyetine Allah hayra çıkarsın inşallah canım.Günaydın kızlar 3 5 kez uyandım bu gece ama rüyamda yavrumu gördüm.. memlekete gitmişiz pusette uyutmaya çalışıyorum kızım die seviyordumm...uyumadınmı sen die kucağıma aldım ne kdr güzeldi allahım.. gerçeğini de yaşatsın inşallah..❤
Vallah geçen de bende emziriyormusum bide ismini bile söyleyerek benimde kızdı bebiş bakalım doğru mu çıkacak.Benim iki oğluşum var gönlüm bu defa kızdan yana ondan mı bu rüyalar bilmiyorum Allah herkese gönlündeki hayırlısı ile nasip eylesin inşallahGünaydın herkese ben de şehir dışına çıktım ablamda kalıyoruz iki gün bu gece rüyamda bimden pembe cocuk masasi alıyorduk gülümseyerekayprensesii olur mu dersin bakalım tutacak mı rüyalar
![]()
Evet bilincalti olabilir çünkü benim de gönlüm kızdan yanaVallah geçen de bende emziriyormusum bide ismini bile söyleyerek benimde kızdı bebiş bakalım doğru mu çıkacak.Benim iki oğluşum var gönlüm bu defa kızdan yana ondan mı bu rüyalar bilmiyorum Allah herkese gönlündeki hayırlısı ile nasip eylesin inşallah

Benim sırtımda çıktı hemde iri iri yatamıyorum üstüne kese yapıyorum kaybolsun diyeArkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu![]()
Sırtımda da var yüzümde de deli olucam bu işe offfBenim sırtımda çıktı hemde iri iri yatamıyorum üstüne kese yapıyorum kaybolsun diye
Arkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu![]()
Benimde var maalesefArkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu![]()
Arkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu![]()
Bende de hatta göğüs kısmımda bile çıktı cinsiyet kızı işaret ediyor bu yüzdenArkadaşlar cildinde sivilce olan varmı sanki adet döneminden önce olur ya aynen i şekilde sivilceler bastı beni önceki hamileliklerimde hiç yaşamadım ben bu durumu![]()
Aminnnn iyi dileklerin için teşekkürler hep birlikte bebeklerimizle çok güzel bir yeni yıl bizi bekliyor inşallahİyi pazarlar herkese yeni yılda ınş hepimiz gönlümüzden geçeni saglıkla huzurla yaşarız yavrularımızı kucağımıza alıp sevmeyi nasip etsin Rabbim herkese sevgiler![]()

Bende de hatta göğüs kısmımda bile çıktı cinsiyet kızı işaret ediyor bu yüzden![]()

Eee kız kıyafetleri bunlar senin kinr cinsiyet tahmini yaptı mı doktor canımBen bebişim için şimdiden bişeyler aldım bakalım geldiklerinde güzel çıkacaklar mıbide cinsiyet netleşmedi ama duramadım valla
![]()
Güle güle giysin minnoş kız kıyafetleri inşallah gönlünden geçen olur :)Ben bebişim için şimdiden bişeyler aldım bakalım geldiklerinde güzel çıkacaklar mıbide cinsiyet netleşmedi ama duramadım valla
![]()