- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.541
Zor bir karar ama ben de boyle yapardım diye düşünüyorum bebegini kaybetme riski varken bile bile yaptirmak ne bileyim vicdan meselesi .Icin rahat olsun ve bol bol dua oku Genetik bir sey varsa zaten duzeltilemez .Bosu bosuna hamileligi kendine zehir etme lütfen .Benim eski bir ogrencim downluydu tek yumurta ikizi ve ikizi normaldi .Hem de bunlar tup bebek Hepsi imtihan sakin moral bozma olur mu bebeğine yansir .Hepinizden Allah razı olsun destekleriniz için devlette 3.5 ölçüldü özelde 2.7 en son üniversite hastanesinde yine 3.5 ölçüldü sonuç amniyosentez diyorlar oda bebek sağlıklı olsa bile düşük riski var yada keseye müdahale ediliyormuş oda aynı şekilde.genetik kan testi yapılabilirmiş oda pahalı ve ben hertürlü bebeğimi doğurucam en azından şuan sağlıklı da doğabilir diyebiliyorum kan testini yaptırıp sonuç down sendromu çıkarsa bütün hamileliğim boyunca bebeğim down sendromlu doğacak diye üzülücem o yüzden kan testini de yaptırmayacağım.Takdiri ilahi ne gelirse Allah'tan bol bol dua edip Allah'a sığınmaktan başka çarem yok. Keşke yaptırmasaydım 2liyi diyorum şuan hep içimde bir tereddüt olacak. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.
küçücük folik asiti zor yutuyordum.