• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel anneler :KK61: Yarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur :KK61:
Allah şifa versin canım inş miniğin en kisa zamanda iyileşir

evet oğluma dediler ama maşallah sağlıkla geldi sadece böbrekte sorun cıktı 1,5 yaşında gecti cok şükür yani hata payıda oluyor o yüzden kötü bi sey deseler bile inanmayın sonra kendi dr unuza danışın en iyi o takip ettiği için o sizi daha iyi yönlendiriyor bence bu detaylı sırf para tuzağı gibi geliyor bana
Anladm cnm herşey bi ihtimal sonuçta ne olacağı nasl doğacağı çok takmamak lazm ama işte acbalar delirtiyor insanı...
ayprensesii ayprensesii canım ben ilk çocuğumda gitmiştim ayrıntılı ultrason halk arasında bir deyim gerçeği ise 4boyutlu ultrasondur bebeği 4boyutlu olarak görüntülüyorlar sen uzanıyorsun karindan ultrason aletiyle bakıyorlar ve bebeğin her seyine kadar detaylı inceliyorlar ve en sonunda cinsiyetini net söylüyorlar ve bebeğini en net ilk o zaman görüyorsun , eğer gittiğiniz doktorda 4boyutlu USG varsa kendi bakar yoksa en yakın hastaneye yollar oraya gider randevu alır 4boyutlu USG muayenesi olursun canım bak sana bir videosunu atayım orada daha detaylı göreceksin 2 tane video ikisini de izle anlayacaksın canim

Çoook teşekkür ederm cok aydınlatıcı olsun solasın....bnm dr her gittiğimde bi sonra ne olacağını söylüyor o yüzden tam bilemiyorum..
O agri, sızı, kasılma bende de oluyor. Sadece bi keresinde karnimda sag tarafinda yuvarlak bi çıkıntılık fark etmistim. Sonra baktim yokdu.
Bebeğindir belki... inşallah bizde en yakın zmnda hissederiz
Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel anneler :KK61: Yarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur :KK61:
Üzülme cnm gecer demiş dr geçer inşallah dualarımız seninle olucak güzel haberlerle geliceksin inşallah

ataşehir de oturuyorum avrupa yakasında hastane ama ataşehir memorial e gecicem
Bende Acıbadem'de oturuyorum yakın sayılırız hatta tüp bebek transferim Ataşehir Memorialde yapıldı ama benim kendi doktorum yapmıştı. Normal muayene fiyatları çok fazla diye duymuştum özel sigortan varsa sorun olmaz ama bilgi aldın mı hiç?

CansuErhan52 CansuErhan52 canım benim geçer inşallah. güzel haberlerle gel yarın... Ankara Atatürk e ben gidiyorum ama orda ultrason doktoru Ali İpek... senin dediğin doktor kim bilmiyorum

canım inşallah doktorun dediği gibi geçer ve sonuçların iyi çıkar.

Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?

Ben yaptıracağım sanırım. Önce kendi doktorum yapacak, bir sıkıntı görürsem dışarı yönlendireceğim dedi. Ama ben yönlendirse de yönlendirmese de Eyüp Ekici’ye yaptırmayı düşünüyorum.

Inşallah bitanem dualarimiz seninle be pasanla

Santraldeki görevli dedi onu, ben hemen doktorumu aramıyorum zaten çok yoğun. Ardından ona mesaj attım müsait olduğunda bana geri döner çünkü, yarın sabah 9:30da gideceğim. İnşallah anestezi gerektirecek bir işlem olmaz.
Geçmiş olsun olsun canım inşş bi şey yoktur atlatırsın

Canım lina ismi duyduğumda benim de hoşuma gitti ve koymayı da düşünüyorum. Kuranda Haşr suresinde geçiyormuş ve "yumuşak hurma ağacı" demekmiş diye okudum ben nette
Evet bende baktım ama ordü nun harfi var o ince okunur o zamanda line oluyo onuda istamiyorum ben ama yanına dindar bi isim bulursam koyarım belki linanur gibi benim adımda beyza nur zaten uyumlu olur ama bilemiyorum

Ankarada ve çevre illerde olan arkadaşlar,

Duymuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Ankarada ayrıntılı deyince akla gelen ilk isimler Eyüp Ekici ve Ali Ergün.

İkisinin de fiyatlarını öğrendim bugün. Eyüp Ekici 430 tl dedi. Ali Ergün ise normal fiyatı 730, bazı özel hastanelerden gelince (liv’i duydum muhtemelen medicana da vardır) 460 a yapıyormuş.

ayprensesii ayprensesii canım ben ilk çocuğumda gitmiştim ayrıntılı ultrason halk arasında bir deyim gerçeği ise 4boyutlu ultrasondur bebeği 4boyutlu olarak görüntülüyorlar sen uzanıyorsun karindan ultrason aletiyle bakıyorlar ve bebeğin her seyine kadar detaylı inceliyorlar ve en sonunda cinsiyetini net söylüyorlar ve bebeğini en net ilk o zaman görüyorsun , eğer gittiğiniz doktorda 4boyutlu USG varsa kendi bakar yoksa en yakın hastaneye yollar oraya gider randevu alır 4boyutlu USG muayenesi olursun canım bak sana bir videosunu atayım orada daha detaylı göreceksin 2 tane video ikisini de izle anlayacaksın canim

Doktor çok güzel incelemiş acaba her doktor bukadar ayrıntılı anlatarak bakıyomu bu arada video çok aydınlatıcı oldu teşekkürler

Hayırlı olsun oğluşun inşş bi problem çıkmaz da iyi olur minikkuşun

Canim icini ferah tut Allah korusun bebisini .Ya Şafî c.c esmasini bol bol oku biz de dua edelim
Kızlar Dr dan geldim şükür bebeğim iyiymiş kesin kızım geliyormuş :KK68: ağrılarım olduğu sürece temizlik falan yapmak yasak dedi :KK35:
Canim hayirli olsun burda cinsiyet ogrenenleri gorunce heyecanım daha da artiyor .

Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?
Benim kafam bu konuda çok karışık. Doktorum gerek yok dedi ve yönlendirmedi beni. Yani ya doktoruna güvenicem yada dayanamayıp gidecem gene de hergün kararım değişiyor:işsiz:

canim ilk hamileliginmi? ilk de gec hiss ede biliyosun bu haftalarda hiss edersin ilk hamilelikde ben 20 ci haftalarda hiss etdim. cok korkuyordum acaba benek ordadi degilmi. wimdi ikincideyim ve bu gun ilk hiss etd

İlk hamileliğim canım. Acaba erkek daha geç mi hissediliyor öyle bişey okumuştum bi yerde doğru mudur acaba? Yatarken filan mı hissedilir peki?yürürken otururken hissediliyor mu??

İlk hamileliğim canım. Acaba erkek daha geç mi hissediliyor öyle bişey okumuştum bi yerde doğru mudur acaba? Yatarken filan mı hissedilir peki?yürürken otururken hissediliyor mu??
Sırt üstü yatarken daha kolay hissediliyor ben 12 yıl önce oğlumu öyle hissetmistim kızımı da öyle hissettim

Yatarken, otururken her daim hissedilebiliyor, bugün okuduğum kadarıyla 1 saniyenin üzerinde ve hissedilebilir olan tüm hareketleri hissedilirmiş.

Ben tam rahim üzeri, göbek deliği altı olan kısımlarda kımıl kımıl hissediyorum:) yine gaz sancısına benziyor tabi illa benzetecek olursam.

Benimki de erkek biliyorsun canım, erkekle kızla alakası yok.

Back
X