- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #20.161
UrasAras ,Uras,Meriç,Çağan ,Tan ,Ege ,Egemen ,Emir ,Tuğra, Melih
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UrasAras ,Uras,Meriç,Çağan ,Tan ,Ege ,Egemen ,Emir ,Tuğra, Melih
Canım çocuğu yapan sensin onlar soyadını veriyo zaten isimi de sana bırakmaları lazım benceBenim
oglum olursa kp adi (maalesef) +Asaf/Musab
kizim olursa kv adi (maalesef) + Hüma
düşünüyorum
İnşallah benim doktorumda yanılmıştır demekki yanılmamak için bana 22 haftayı bekle sonra alışveriş yaparsın dedi bakalım hayırlısı olsun erkeğede alıştırdım kendimi ismi bile hazır13.haftada bizim gördüğümüz çıkıntı belki buydu dr zaten öyle dedi cinsel organ oluşumunu tamamlamıyor bu haftada O yüzden yanılıyoruz diye çıkıntıyı gören hemen kesin erkek diyor ama o çıkıntı klitoris olup daha sonraki haftalarda küçülüyor ve erkek diyen dr kordonmus yanılmışız zirvaligi yapıyorlar tabi hepsi için değil de genelde erken haftalarda erkek diyenlerde yanılmalar oluyor
Biz de hazırladık ismi Ege ama hayırlısı tabi dr bana netleştir 16.haftadan sonra dediİ
İnşallah benim doktorumda yanılmıştır demekki yanılmamak için bana 22 haftayı bekle sonra alışveriş yaparsın dedi bakalım hayırlısı olsun erkeğede alıştırdım kendimi ismi bile hazır
Ben bio oil kullanıyorum. Sabah lierac akşam bio oil başladım 1 haftadır. Geçen defada kullanmıştım çatlağım olmadı. Birde bella b kullanmıştım onu bulamadım henüzBiooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmı
Hayırlısı canım bakalım 22 hafta da cinsiyeti değişenler olacak mı aboo valla ortalık iyice karışırBiz de hazırladık ismi Ege ama hayırlısı tabi dr bana netleştir 16.haftadan sonra dedi
Canim ama renkli dopplerde kordonu ayirt ediorlar mesela bana bi muanede kordon var dedi gordu yani usg kalitesi cok onemli bide yani o cikintiyi klitoris mi pipi mi die ayircak kadar tecrube gerekir ki bunu anlamalari lazim normalde ama iste13.haftada bizim gördüğümüz çıkıntı belki buydu dr zaten öyle dedi cinsel organ oluşumunu tamamlamıyor bu haftada O yüzden yanılıyoruz diye çıkıntıyı gören hemen kesin erkek diyor ama o çıkıntı klitoris olup daha sonraki haftalarda küçülüyor ve erkek diyen dr kordonmus yanılmışız zirvaligi yapıyorlar tabi hepsi için değil de genelde erken haftalarda erkek diyenlerde yanılmalar oluyor
Bana ultrasonda gösterirken öyle dedi. Bizimkilerin çıkıntısı sivriydi. Doktor kızların genital dudakları bu kadar sivri olmaz, yayvandır dedi. İkincideki kız umudum bitti ☺Nasıl yani yuvarlak sivri oluyor anlamadım çıkıntı yuvarlak gibiyse kız sivriyse erkek mi hiç anlamadım
Eleykum salam canım menim şükür salamatciliqdi sen necesen ? ooo tebrik eliyirem sağ salamat doğulsun inşallahsalam nrcesen? cinsiyyetiniz deqiqlewmedi canim? mende dunen bildik qizimiz olur. ureyimde qiz vardi. qizimin dostu bacisi olsum. baciya baci gozeldi. gelen sefere oglan olsun inwallah.)))
Bende almayı düşünüyorum ama bi tanesini çankü yağ karışımı da yapıcamBen bio oil kullanıyorum. Sabah lierac akşam bio oil başladım 1 haftadır. Geçen defada kullanmıştım çatlağım olmadı. Birde bella b kullanmıştım onu bulamadım henüz
Canım bana da kız dedi ama bende çok emin olamıyorum doktor iyi mi bilemiyorm acilde o yüzden kendi doktorumda onaylamalı bakalım kısmetHayırlısı canım bakalım 22 hafta da cinsiyeti değişenler olacak mı aboo valla ortalık iyice karışır![]()
Varsa usg atsana canım merak ettimBana ultrasonda gösterirken öyle dedi. Bizimkilerin çıkıntısı sivriydi. Doktor kızların genital dudakları bu kadar sivri olmaz, yayvandır dedi. İkincideki kız umudum bitti ☺
Ayy ilk oglumda doktor 15 hafta oglan dedi hicte degismedi yani iyi bi doktora gidiosaniz suphe etmeyinVarsa usg atsana canım merak ettim
Benim şüphe etmemle ilgili değil canim dr un dediğini söylüyorum ben o dedi pipi e olabilir klitoriste diyeAyy ilk oglumda doktor 15 hafta oglan dedi hicte degismedi yani iyi bi doktora gidiosaniz suphe etmeyin
Yani iste canim onun ikisini ayiracak tecrubede olmali iyi doktorrr ole deyip bizede acaba dedirtiolar bu arada hafta da ayni bizim isimlerde ayni bende ege ismini dusunuorum :)Benim şüphe etmemle ilgili değil canim dr un dediğini söylüyorum ben o dedi pipi e olabilir klitoriste diye
Onceki tahminleri neydinyada bi tahmimde bulundumu gozun aydin canm buaradaSelam kızlar bende bugün muayne oldum kızım olacak inşallah kesin dedi doktor bir hafta önde gidiyor dedi kilosuna 203 gram olmuş maşallah diyelim :))
Gerçekten iyi bi dr çok erkende anlıyo bizim arkadaşa 11 haftada erkek dedi iyi dr du ve öylede olduAyy ilk oglumda doktor 15 hafta oglan dedi hicte degismedi yani iyi bi doktora gidiosaniz suphe etmeyin
Ainn oyle canim dierleride ugrasmamamk icinmi tahmini bulunuo da degisio anlamiorum yani ayirt edecek egitime sahip olmalari lazinGerçekten iyi bi dr çok erkende anlıyo bizim arkadaşa 11 haftada erkek dedi iyi dr du ve öylede oldu