• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Guncel

Kizlar ismi olanlar normal mi bekliyor sezeryanmi belirtirse ekleyecegim.
Sezeryan tarih belliyse onu da ekleyeyim istersenz.

1.(@serenity16 )
2. Afilim92 Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7 . Normal Bekleniyor
7. almilacm almilacm
8. @alcala
9. @Milana firuze
10. chatlax chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan
13. 5816bursa 5816bursa
14. @Zehra ungrms
15. @Aysse34663
16. Mervikkkk Mervikkkk
17. @justlook. Normal Bekleniyor
18. @kutsal gorev askina. Normal Bekleniyor
19. symmm symmm
20. @Whiteandblue
21. @cndyyyy
22. Miss Ness Miss Ness
23. @purple81
24 @Urmicca
25. @Sanat2017
26. Parislim Parislim
27. @Kbra nr35
28. @domates
29. @KumraL_KrakeR
[/QUOTE]
Normal canim ins

Sadece bir damla ve beyaz göğsümün hemen ucunda oluyor.

Her an sezeryana girebilirim diye carsamba basladim .Normalde 3 bardak içilmeli ama tadini sevmedim 1 bardak içiyorum .Akmiyor aslinda sadece ucunda oluyor dus alinca .Ve sadece sag göğsüm niyeyse .
3 bardak derken? Kupa falan mi? Fincan mi?

İkinci genelim cnm inan sana een büyük tavsiyem sıfır stresle git. Nasıl uyursan öyle uyanırsin. Dua oku mutlu huzurlu uyu huzurlu uyan. Ben iki genelde de huzurlu uyudum öylede uyandım. Ne kadar pozitif olursan hayatın dönüşü o kadar pozitif oluyor.
Tavsıyenı dıkkate alcam we gercekten bende öle dusunuorm aglamadan uyumak ıstıorum ıcımı ferahlatmam gerek kendı kndımi telkin etmeye clıscam umarım basarılı olurum ama bu hormonların werdıgı duygusllık bnı ele gcrmz umarm son anda

Ben mecbur kaldım canım süt gelmiyordu gögüslerim şişti korktum, hastaneye gitsem kabukları orda da alıyorlarmş. Bebek emdikce zeytinyağı sürdüm yumuşuyor sonra minik minik kopardım.
Sen şu an bol krem sür geçer canım kaldırma durduk yere.
Çekecegım war yanı bnmde desene

Yaa çok mu acıyo ki lansinoh sürüyomusun
Canım acımıor ama dun yumusamıs kapaklardan dolayı kabuklar bembeyaz olmustu sonra takıldı herlde kabugun bırı dustu ozaman dedm bu ne acı böle bsy sanırım meme ucu yarası nıe böle erken baslamıskı yara oldgunu bılseydım cokdan tedawıye baslardm gc bıle kaldm ya

İlk günler benimki de uyanmıyordu. 3saat uyuyordu resmen. Altını bile açıp ıslak pamukla poposunu siliyordum yine uyanmıyordu. Sarılıktan dolayı böyle oluyor çocuklar. Halsizlik tembellik sürekli uyku sarılık belirtileri. Şimdi düştü galiba bizim. Gözlerinin akı sarıya dönmüştü şimdi düzeliyor. Mama verdin mi sen peki sadece emzirdin mi?
Mama hic vermedm canm

İnsan çok duygulu olur yaa kesin bende girip çıkana kadar ağlarım ama mutluluktan :) içini ferah tut sende stres korkunu çoğaltır
Hep mutlulukdan aglamak nasıp olsun canm bu sabah uyandıgımda annem tarkanın karısı dgurmus dedı bn sok sonra doğa rutkay da dgurmus dedı ddm bi biz doguramadk sanırım:emir_bebek:

Ben ölüyorum canim... dr un ilk verdiği tarih bugündü... hafta ici nasil elim ayagim titredi anlatamam... korku basta zaten allah korusun kotu bisey olacak gibi düşünüyorum hep... yani sanki hic kucagima alamicam yada ameliyattan cikamayacagim gibi hic duzgun bisey gelmiyor akloma :KK43: yani hayal gibi dusunsene 3gun sonra yavrumuz kucagimizda... inanamiyorum... heyecani anlatmaya gerek yok bence :) ama bi cesaret genel istemiyorum dedim bakalim... herhangi bi panigimde zaten mudahale ederler diye dusunuyorum da onun rahatligi var...
Walla helal olsun aynı korku we dusunceler bnde de war uyanabılcekmıyım kucagıma alabılcekmıyım böle dusunurken bıde sponal olıım demek de buyuk cesaret kuzum sen bnden iisin ozaman :KK76:Ama allahın izniyle herşeyin iyi olcagına ınanıyorum

Merhaba arkadaşlar dün doktor muayenesinde bebeğimin boynuna 1 tur hafif şekilde kordon dolandığını öğrendik.. doktorumuz normal doğumcu ve bu durumun sezeryan sebebi olmadığını söyledi aranızda bu şekilde normal doğum yapan var mı acaba?

Kızlar ben memlekete geldim çocuğa tek başıma bakamadıgim için. Ama bu sefer de yine anneme sınır olmaya bağırmaya çağırmaya başladım. Beslenme düzeni yok cocugun. Güzelce anlatıyorum şöyle olmalı su kadar beklemeliyiz her aglamasi açlık degil mama 5 dkda bir verilmez diye ama tamam diyip sonra yine kendi bildiğini okuyor. Ben mi çok memnuniyetsizim dik kafalıyim kötü ve çocuğunu aç bırakan bir insanım yoksa diger insanlar mı laftan bir gıdım anlamayan kişiler. Gene hayatı sorgulamaya başladım. Psikiyatriye falan gidicem artik

Seni o kadar iyi anlıyorum ki lohusa depresyonuna girmeme ramak kaldı. Benimde annem ve ablam geldi doğumuma 38. haftamda gelmişlerdi ben 40+2 de doğum yaptım henüz 3 günlük olduk. Doğurmadan önce annem tutturmuştu niye doğmadı çok geç kaldı sezeryan yaptıralım diye kafayı yemek üzereydim çok şükür kızımı sağ sağlim kucağıma aldım ama şimdi de her şeye müdahil oluyorlar laf kabul etmiyorlar sen ne anlarsın kaç çocuk büyüttün laflarından bıktım artık bişey söyleyince de hemen alınıyorlar sanki lohusa olan onlar sabahtan beri ağlama krizindeyim şimdi de iyi değilsin herşeye alınıyorsun çık hava bunaldın diye yedi bitirdiler beni alıp kızımı kimsenin olmadığı biyerlere gidesim var artık

Seni o kadar iyi anlıyorum ki lohusa depresyonuna girmeme ramak kaldı. Benimde annem ve ablam geldi doğumuma 38. haftamda gelmişlerdi ben 40+2 de doğum yaptım henüz 3 günlük olduk. Doğurmadan önce annem tutturmuştu niye doğmadı çok geç kaldı sezeryan yaptıralım diye kafayı yemek üzereydim çok şükür kızımı sağ sağlim kucağıma aldım ama şimdi de her şeye müdahil oluyorlar laf kabul etmiyorlar sen ne anlarsın kaç çocuk büyüttün laflarından bıktım artık bişey söyleyince de hemen alınıyorlar sanki lohusa olan onlar sabahtan beri ağlama krizindeyim şimdi de iyi değilsin herşeye alınıyorsun çık hava bunaldın diye yedi bitirdiler beni alıp kızımı kimsenin olmadığı biyerlere gidesim var artık
Ben de çok iyi anlıyorum son günlerde bebekten çok evdekiler yoruyor beni her şeye alınmalar hassasiyetler şu bu

Walla helal olsun aynı korku we dusunceler bnde de war uyanabılcekmıyım kucagıma alabılcekmıyım böle dusunurken bıde sponal olıım demek de buyuk cesaret kuzum sen bnden iisin ozaman :KK76:Ama allahın izniyle herşeyin iyi olcagına ınanıyorum
Bende de hep benzer korkular vardı son saniyeye kadar saha önce de yazdım spinal ile eşzamanlı sakinleştirici aldım inanılmaz iyi geldi Doğum anı ve sonrası için

Back
X