Canım annene bırakma besleme olayını. Gerekirse al. sen başka şeyleriyle uğraş de. Keskin çizgilerini belirle canım. Büyükler anlamıyor malesef. Benim sütüm var ama annemle kayınvalide hastanede emzirme denemesi yaparken başıma gelip çok çene yapmaya kalktılar kovdum odadan. Küserse küssünler. Çıkın dışarı hepiniz ddm bi çay için hadi kantine ddm. burda eğitimli ebe var ikimiz kocamla ondan öğrencez ddm. Anneme değil de kv ye kızdım aslında daha hastaneye gitmeden süt yorumuna başladı bana. Sağım makinası yıkıyorum onun biberonu var diye yok biberon verme de emzir de yaa bu makina diyorum onun parçası diyorum anlamıyor. Odada gelmiş bana vercekmiş bebeği emzirtcekmiş ddm bana bunları yapamazsın ddm kusura bakma ddm benim kanamama bakcaklar çıkmıvak odadan nerdeyse. Ddm sadece annem kalabilir ki ebeye ddm herkesi çıkar ikimiz kaldık hep ebeyle. Bide trip yapıyo bana bende annenim diye. Ddm sende yaparsın bakarsın tamam bakmazsın demiyorum ddm ama ben neden doğuran annem varken herkese mahremimi açayım ddm kardeşim bile görmez ddm mahremimi kusura bakma ddm. Baya alındı bana sigara içerken haber ver balkon kapısını içerden kapatalım ddm diye ben zaten gitcem yarın falan dedi. Sen bilirsin ddm 2. Gün ben hastanedeyken gittiler. Annemle kaldık sadece o da ev işleriyle ilgileniyor. Yemek temizlik çamaşır bebekle ben ilgileniyorum. Gece de eşimle ikimiz bakıyoruz annemi çok gerekirse uyandırıyorum o kadar. Bebeğin mamayı sindirmesi zaman alıyor zaten bide tık tık tık. Sen biliyorsundur zaten uzmanların önerilerini dinle ne kadar diyorsa o kadar besle 3 5 gün sonra durumunu takip et daha iui ılunca annene yaaa gördün mü dersin.