- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #55.041
Ben ne zaman yurumeye calissam kv kisisi bebegi hoppala kaldiŕiyor yuruyememe sebebim bu.Canım benimde ağrılarım çok oluyor ama ben gayretle ayakta kalıyorum sende ayakta kaldığın zamanı çoğalmayı dene , çünkü herkes ne kadar çok yürürsen o kadar iyi toplarsın demişti bana
Insallah canim .Bugun gayretle biraz sagdim az da olsa geldi emzirmeye calisirken annem enjektorle verdi biraz .Insallah hemen toparlanirim .Ayakta olurum da bebeğime yeterim .Boyle o caresiz ben hasta cok yıpranıyoruz.Canım benim depresyon falan yok öyle birşey sen yine de gogsunututturmaya çalış ilk iki gün benimki de öyleydi hatta hala bazen tam tutamiyo memeyi ucunu alıp duruyor bizde 17.5 u gorduj sarılıkta dün bide bugün 1 igun mama verdim benide emiyo bayağı uğraştırıcı ama dayanmaya çalışıyoruz sende sakın pes etme az gelir zaten sutun en azından sag onu da ver düzelir alisir merak etme
Sagmaya basladim insallah gelir canim .Canım benim kızımda ilk almadı, belki memen çok gergin olduğu için tutamıyordur. Memenin derisini sıkıp yumuşatmaya çalıy öyle ağzı ver bebeğin, ilk zamanlar çok sıkıntı oluyo ama sınredan alıyorlar, kızım hala sol memeyi alırken uğraştırıyor beni. Üzülme sakın herşey düzelir
Oyyy ben belki de tekerlekli sandalye isteyecegim .Hem dikislerim kontrol edilecek hem bebek .Aradaki mesafe gözümde büyüyor.Çok zordu canım ne zorlukla gittim hatta gidip hemen döneriz dedim ama bir gittik sarılık olmuş hastanede bir gece de kalmak zorunda kaldım bebekle beraber o gece sabaha kadar kivrandim resmen Allah'tan benden başka anneler de vardı da sezeryanli bir birimize yardım ettik , ağrı kesici kullanıyor musun ben ikişer tane kullanıyordum her öğün o biraz iyi gelmişti o gün, sen bugün bolca yürü evin içinde canim biraz vücudun açılsın yarın biraz daha rahat yürüye bilesin
Annem gelcek zaten canim daa + KvGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım ben de zor yürüyordum yavaş yavaş
Annen ve esin ile birlikte gidersin biri bebeği taşır biri senin koluna girer daha rahat yürürsün
Canım kullanabiliyor musun? Kullanışlı mi gerçekten
Ben de almayı düşünüyorum çok kararsızım iki çocukla dışarı çıkmak çok zor oluyor bebeği bebek arabasına koysam diğerini elinden tutmam lazım bu sefer bebek arabasını suremiyorum o yüzden şart bana
Momfortbaby kanguru düşünüyorum ama sling konusunda kendime güvenmiyorum
O kanguru da pahalı kullanamazsam diye de korkuyorum para çöp e gidecek
Maşallah canm gozunaydin
Kafayi yiycem sizle dertlesemiyorum da .