2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım yanında bir kişi ile gitmeni tavsiye ederim anestezi her bünyede aynı etkiyi göstermiyor 1 saat sonra tabyrcu ediyorlar basın dönebilir . Biri olursa koluna girersin yalnız gitme bence. Bende 7 yumurta toplandı ama anestezi beni çok etkilemedi karnım ağrıdı bir süre sadece

kızlar dr 225 lik gonal f ve 75 lik merional verdi
300 lük olacak yani günlük
cuma günü de kontrole gideceğim inşallah bakalım ne kadar büyüyecekler

hayırlı olsun tedavin canım

Kızlar selam yumurta toplamadan geldim şimdi8tane yumurtam toplandı. Anestezi beni de etkilemdı cok ama ağrım oldu kasıklarımda çok 1saat sonra çıktık
Baklaım inş güzel sonuçarlar alrızda cumatrsi transferim olurçok ilaç yazmış bide bana ya coraspirin+estrofem+prednol+monodoksantibiotik+crınone vajınal jel canlar

kızlar dr 225 lik gonal f ve 75 lik merional verdi
300 lük olacak yani günlük
cuma günü de kontrole gideceğim inşallah bakalım ne kadar büyüyecekler
Hayırlı olsun canım tedavin İnş herşey gönlünce olur bende aynı iğneleri kullanmıştım cnm

Geçmiş olsun canım umarım transfere kadar güzel gelişme görürsünüz embriyolar da. İlaçlar hemen hemen aynı banada verildi transferim yapıldı bir çoğunu hala kullaniyorum. İhmal etmeden saati saatine kullan

Sanki iğneler bitince zoru oymus da bitti sandim bende eşim bir geldi koca bir Çanta ilaç çarşamba transfer olacak benim de insaallah

Sağol canım benim güzel dileklerin için inş seninde bebişin tutunur sana güzel haberler veririsin hayırlısıyla
Beklryz bakalım yarın ararlar embriyoların 1günü diye sanırım

Selam kizlar bende 9 temmuzda basladim tedaviye adetimin 2. Gunuydu bir suru ilac kullaniyorum ilk tup bebegi ocakta yaptik 8 haftaya kadar geldi sonra gelisme geriligi var dendi dusuk+kurtaj oldum sagliksiz gebelikmis sonrasi histeroskopi oldum cikolata kistim ve miyomlarim var onlar baskilandi 2 ay ameliyat senin durumun ama bir kez daha deneyelim karar ver ister ameliyat ister tup bebek deneyelim dedi doktorum esimle 2. Kez denemeye karar verdik cuma gunu transferim var cok stresliyim korkuyorum yine ayni seyleri yasarim diye rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin icinde de bana

Rabbim nasip etmiş yine olsun yine olsun insaallah zor bir süreç ama sonu güzel olunca unutulur insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…