ay korktum ben şimdi opudan kızlar opu yaptıranlarda hep ağrı oldu mu böyleKızlar selam yumurta toplamadan geldim şimdi8tane yumurtam toplandı. Anestezi beni de etkilemdı cok ama ağrım oldu kasıklarımda çok 1saat sonra çıktık
Baklaım inş güzel sonuçarlar alrızda cumatrsi transferim olurçok ilaç yazmış bide bana ya coraspirin+estrofem+prednol+monodoksantibiotik+crınone vajınal jel canlar
Amin insallahRabbim nasip etmiş yine olsun yine olsun insaallah zor bir süreç ama sonu güzel olunca unutulur insaallah
Istirihat et bol su ic geciyor benim opudan sonra 4 gun agrim olmustuay korktum ben şimdi opudan kızlar opu yaptıranlarda hep ağrı oldu mu böyle
Hadi güzel haberler insaallah aminKizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
canım ben çalışıyorum işe gelemez miyim acaba opudan sonraki günIstirihat et bol su ic geciyor benim opudan sonra 4 gun agrim olmustu
bol bol sağlıklı yumoşların çıksın inşallah canımKizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
bol bol sağlıklı yumoşların çıksın inşallah canım
nasıl görünüyor şuan kaç tane var
Aminn sağol cnmmHadi güzel haberler insaallah amin
Rapor al istersen 1 gun opudan sonra siddetli sancim oldu kasiklarimda benim 4 buklum yattim bir de enfeksiyon kapma diye antibiyotikli serum yapmislardi banacanım ben çalışıyorum işe gelemez miyim acaba opudan sonraki gün
Coklu gebelik her zaman risk o yuzden tek koymak istiyor doktorlar14 saydim kagitta ama belli olmuyor
Az olsun öz olsun ins
Doktorumu 2 embriyo transferine ikna edemedim yahu
Yurt disinda kanun var 35 yas alti tek transfer yapılıyor
Bakalim neler olacak
Coklu gebelik her zaman risk o yuzden tek koymak istiyor doktorlar
benim de perşembe günü saat 11:30 da toplamam çok heyecanlıyım bu sabah son iğnemi vurdum gece 23:30 da çatlatma iğnemi vurucam en son 6 yumurtam vardı şimdi ne oldu bilmiyorum ama kasık ağrım yok deyip duruyordum senmisin öyle diyen yürüyemiyorum ağrıdan şişti kasıklarım :)) ama şükrediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsinKizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
ne riski var ki canım yaa ben de çift koydurmak istiyorum sonuçta tutma ihtimali artmıyor muCoklu gebelik her zaman risk o yuzden tek koymak istiyor doktorlar
Hadi hayırlısı cnm adım adım yaklaşıyorsun transfere herşey gönlünce olsun inşallah Rabbim yardımcın olsunKizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
benim de perşembe günü saat 11:30 da toplamam çok heyecanlıyım bu sabah son iğnemi vurdum gece 23:30 da çatlatma iğnemi vurucam en son 6 yumurtam vardı şimdi ne oldu bilmiyorum ama kasık ağrım yok deyip duruyordum senmisin öyle diyen yürüyemiyorum ağrıdan şişti kasıklarım :)) ama şükrediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum transferimiz birbirine yakın olacak cnm Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahbenim de perşembe günü saat 11:30 da toplamam çok heyecanlıyım bu sabah son iğnemi vurdum gece 23:30 da çatlatma iğnemi vurucam en son 6 yumurtam vardı şimdi ne oldu bilmiyorum ama kasık ağrım yok deyip duruyordum senmisin öyle diyen yürüyemiyorum ağrıdan şişti kasıklarım :)) ama şükrediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hadi hayırlısı cnm adım adım yaklaşıyorsun transfere herşey gönlünce olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun
ne riski var ki canım yaa ben de çift koydurmak istiyorum sonuçta tutma ihtimali artmıyor mu
Aynen canım önemli olan kalitesi hissediyorum inanıyorum olumlu olacak çünkü geçen sene hayal edemezdim tedaviye başlayabileceğimi eve zor gidiyordum öyle yoğun çalışıyordum ki birden bir mucize oldu eleman aldılar bana yardımcı sonra karşı olan eşim birden bana tedaviye başlayalım defi Rabbim yaptı planları bize uymak düşer herşey çok güzel olacak inşallahAynen 1 gun var aramizda ozaman bende yarin son iglenleri yapıp aksam catlama yapicam
Sayiya takilma transfere kaliteli 2 tane olsnda gerisi onemli değil
Benimde 15-20 var ama kaci dolu olur onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?