2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

ay korktum ben şimdi opudan kızlar opu yaptıranlarda hep ağrı oldu mu böyle

bol bol sağlıklı yumoşların çıksın inşallah canım
nasıl görünüyor şuan kaç tane var

14 saydim kagitta ama belli olmuyor
Az olsun öz olsun ins

Doktorumu 2 embriyo transferine ikna edemedim yahu
Yurt disinda kanun var 35 yas alti tek transfer yapılıyor
Bakalim neler olacak

Kizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
benim de perşembe günü saat 11:30 da toplamam çok heyecanlıyım bu sabah son iğnemi vurdum gece 23:30 da çatlatma iğnemi vurucam en son 6 yumurtam vardı şimdi ne oldu bilmiyorum ama kasık ağrım yok deyip duruyordum senmisin öyle diyen yürüyemiyorum ağrıdan şişti kasıklarım :)) ama şükrediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Hadi hayırlısı cnm adım adım yaklaşıyorsun transfere herşey gönlünce olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun

Aynen 1 gun var aramizda ozaman bende yarin son iglenleri yapıp aksam catlama yapicam
Sayiya takilma transfere kaliteli 2 tane olsnda gerisi onemli değil
Benimde 15-20 var ama kaci dolu olur onu bilemiyorum

Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum transferimiz birbirine yakın olacak cnm Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

ne riski var ki canım yaa ben de çift koydurmak istiyorum sonuçta tutma ihtimali artmıyor mu

Tutunacak bebek tek olunca da tutunuyor canim embriyo kaliteli ise
Doktorumun bana dedigi ilkinde tekle gebe kaldin hamile kalıyorsun rahim tutuyor bebegi
Simdi 2 koyarim biri kotu olur digerine de zarar verir
Hem cogul gebelik her zaman riskli olur anne icinde bebekler içinde erken dogum vesayre

Aynen 1 gun var aramizda ozaman bende yarin son iglenleri yapıp aksam catlama yapicam
Sayiya takilma transfere kaliteli 2 tane olsnda gerisi onemli değil
Benimde 15-20 var ama kaci dolu olur onu bilemiyorum
Aynen canım önemli olan kalitesi hissediyorum inanıyorum olumlu olacak çünkü geçen sene hayal edemezdim tedaviye başlayabileceğimi eve zor gidiyordum öyle yoğun çalışıyordum ki birden bir mucize oldu eleman aldılar bana yardımcı sonra karşı olan eşim birden bana tedaviye başlayalım defi Rabbim yaptı planları bize uymak düşer herşey çok güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…