2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin insaallah ne güzel bir grup olmuş hepsini okudum herkesin allah yardımcısı olsun ben de cuma günü yumurtalarim toplandı ve tranfer günümü bekliyorum insaallah sonra da hamiş grubu kurarız buradakilerle
inşallah canım, transfer de iyi geçer inşallah

Kızlar hayırlı sabahlar
artık benimde heyecanım başlıyor bugünden itibaren
geçen günde söylemiştim liste çok güzel olur diye ben kendimle ilgili bazı şeyleri yazayım

Yaş 28, 1 oğlum var 3,5 yaşında 2 yılı geçti 2.yi istiyoruz olmuyor, 1 kez aşılama, 1 kez femara ile tedavi gördüm olmadı, çikolata kistim var ve buna bağlı amh çok düşük bu sebeple ilk tüp bebeğe başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa

kızlar kendime bir günlük tutmaya karar verdim
sonuç her ne olursa olsun bu günlük beni rahatlatacak
Allah nasip eder de kuzum gelirse ona da güzel bir hatıra olarak kalacak
bence siz de yazın derim şimdiden içime bir rahatlık geldi heyecanımı dinginleştirdi :KK33:

Selamlar. Bir süredir siteyi takip ediyor yazılanları okuyordum. Oldukça faydalı paylaşımlar oluyor. Ben de üye oldum ilk mesajı yazıyorum. Tüm stresli süreçlerden sonra ctesi günü transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu 2 tane. Artık beklemedeyim kendime dikkat etmeye çalışıyorum.

Selamlar. Bir süredir siteyi takip ediyor yazılanları okuyordum. Oldukça faydalı paylaşımlar oluyor. Ben de üye oldum ilk mesajı yazıyorum. Tüm stresli süreçlerden sonra ctesi günü transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu 2 tane. Artık beklemedeyim kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
Hoşgeldin aramıza benim de bugün 3. Gün emriyo ama aramadılar hadi HAyırlı haberler gelsin sırayla hepimizin allahımm

Back
X