2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına

Hatta bir şey daha var. 2 kese gördük ama biri küçük olduğu için soru işareti. 2 hafta sonra kalp atışına gidince netleşirmiş
Sana 2 tane mi konmustu canım

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına

Hatta bir şey daha var. 2 kese gördük ama biri küçük olduğu için soru işareti. 2 hafta sonra kalp atışına gidince netleşirmiş
Benim keseyi gecen hafta belirli belirsiz gördü doktor 3 mm imis bu hafta gel dedi ama ben bayramdan sonra gidip hem keseyi hem de kalp atışını görmek icin gitcem cok fazla ultrasona maruz birakmak istemiyorum bebegimi

• Beğen
İkiz bebek bekleyen arkadaşlar 2. Keseyi ne zaman görmüştünüz?
Ben ikisini birlikte görmüştüm kuzum , biri diğerinden azıcık daha küçük Dr. olabilir böyle demişti.. cunartesiyi bekliyorum kalp atışlarını duymak için inşallah.. sende içini ferah tut kuzum.. hayırlısı ve sağlıkla alalım kucaklarımıza..

Gözünaydın Canım hadi bakalım ikiz maşallah

• Beğen
İyiyim canım sadece bugün bel ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın?? Ben perşembeyi bekleyeceğim sanırım
İyiyim elhamdulillah Canım
Jeli bırakınca rahatladım çok şükür
Bende bekleyeceğim artık zorlaştı beklemek
Ama dayanacağız napalım
Oğlumda idrarda da çıkmadığı için evde de yapmak istemiyorum
Varsa yok yere üzüleceğim

İyiyim elhamdulillah Canım
Jeli bırakınca rahatladım çok şükür
Bende bekleyeceğim artık zorlaştı beklemek
Ama dayanacağız napalım
Oğlumda idrarda da çıkmadığı için evde de yapmak istemiyorum
Varsa yok yere üzüleceğim
Jeli bırak mı dediler? Ben fitile devam ediyorum hala

Jeli bırak mı dediler? Ben fitile devam ediyorum hala
Canım jel bende çok kötü tahriş yaptı mahvoldum
Çamaşır bile giyemiyordum artık
Dr bırak dedi
Karnımdan progesteron yapıyorum o kafi gelir dedi
Zaten bırakmasam herhalde çatlardım artık
Eşimde halimi gördü bu sıkıntıyla tutunacaksa da tutunmaz bırak zararı faydasından çok dedi

Canım jel bende çok kötü tahriş yaptı mahvoldum
Çamaşır bile giyemiyordum artık
Dr bırak dedi
Karnımdan progesteron yapıyorum o kafi gelir dedi
Zaten bırakmasam herhalde çatlardım artık
Eşimde halimi gördü bu sıkıntıyla tutunacaksa da tutunmaz bırak zararı faydasından çok dedi
İyi o zaman çünkü gerçekten jel de fitil de dert. Ben de bezdim ama yapacak bir şey yok

Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun darısı bana bende perşembe gdicem doktora inşaallah

• Beğen
Ben çok nötrüm yaa hiç hissedemiyorum
Sende var mu bir his oldu olmadı gibi
Ben hep olumsuzu gördüğüm için sadece korkum ağır basıyor
Bana da sanki olmadı gibi geliyor. Ne bileyim hiç hamile kalmadığım için belki de böyle hissediyorum bilmiyorum keşke perşembe bir an evvel gelse

Kimse cevap
Kiminde belirti olur kiminde benim gibi hiç belirti olmazmış bunlara takılıp stres yapma en önemlisi bu,ben mümkün değil diyodum ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu,şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde pozitifi görsek bile kalp atışlarını duyana kadar çok sevinmemek gerekiyomuş canım üzülmemek için
Haklısın her süreç sıkıntılı pozitifi görmek yetmiyor devamı daha önemli hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ben çok nötrüm yaa hiç hissedemiyorum
Sende var mu bir his oldu olmadı gibi
Ben hep olumsuzu gördüğüm için sadece korkum ağır basıyor
Ayni hisleri yaşıyoruz eşim olcak diyor ben her seferinde adamın umudunu kırıp olmucak sevinme diyorum. Çünkü bu süreç öyle bir süreç ki yasamayana anlatmak mümkün değil her an hisler değişiyor

Ayni hisleri yaşıyoruz eşim olcak diyor ben her seferinde adamın umudunu kırıp olmucak sevinme diyorum. Çünkü bu süreç öyle bir süreç ki yasamayana anlatmak mümkün değil her an hisler değişiyor
Bence biz kadınlar daha Temkinliyiz ondan
Benimde eşim olacak olacak dedikce
Yapma şöyle olmazsa çok üzülürüz diyorum
Ama yok hala umut tavan

Back
X