2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu mübarek günde... Ben de 6 kimyasal, 1 dış gebelik geçirdim. 2 yıllık evliyim ama yaşım 35. Süreç çok yıpratıcı Allah sabır versin hepimize inşallah. Ben de Beylikdüzü Medicana Selman LAÇİN'e gittim görüşmeye. Yumurta rezervim çok düşükmüş, bir işlem varmış yumurtaların içinden kaliteli yumurtayı seçiyorlarmış. Bunu yapmazsak yine düşer dedi :( Siz biliyor musunuz ilk defa duydum ben

Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu mübarek günde... Ben de 6 kimyasal, 1 dış gebelik geçirdim. 2 yıllık evliyim ama yaşım 35. Süreç çok yıpratıcı Allah sabır versin hepimize inşallah. Ben de Beylikdüzü Medicana Selman LAÇİN'e gittim görüşmeye. Yumurta rezervim çok düşükmüş, bir işlem varmış yumurtaların içinden kaliteli yumurtayı seçiyorlarmış. Bunu yapmazsak yine düşer dedi :KK43: Siz biliyor musunuz ilk defa duydum ben
Sürecin yipratici oldugu konusunda hemfikiriz. Allah yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah..

Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu mübarek günde... Ben de 6 kimyasal, 1 dış gebelik geçirdim. 2 yıllık evliyim ama yaşım 35. Süreç çok yıpratıcı Allah sabır versin hepimize inşallah. Ben de Beylikdüzü Medicana Selman LAÇİN'e gittim görüşmeye. Yumurta rezervim çok düşükmüş, bir işlem varmış yumurtaların içinden kaliteli yumurtayı seçiyorlarmış. Bunu yapmazsak yine düşer dedi :KK43: Siz biliyor musunuz ilk defa duydum ben
Bilmiyorum o işlemi.En kaliteli spermi seçme olmasın o.Belki döllendikten sonraki en kaliteli yumurtadan bahsetmiştir.Rezervim az diye üzülme 1 yumurta 1 sperm yeter bebek sahibi olmaya.Yeterki rabbim ol desin

Merhaba kızlar bende foruma bugün geldim zeynep kamil tüp bebek raporu çıkartıyorum cuma günü eşimle dosya açtırıp ankaradan onaya gelmesini bekleyeceğiz bütün tahliller yapıldı zeynep kamilde tüp bebek dediler ama içim pır pır nerde yaptıracağımız konusunda çok kararsızım tavsiye rdeceğiniz yerler var mı ist anadolu yakasındayız biz inş hepimiz anne olur sağlıkla minnoşlarımıxı kucağımıza alırız

Bilmiyorum o işlemi.En kaliteli spermi seçme olmasın o.Belki döllendikten sonraki en kaliteli yumurtadan bahsetmiştir.Rezervim az diye üzülme 1 yumurta 1 sperm yeter bebek sahibi olmaya.Yeterki rabbim ol desin
Yok canım yumurta dedi :) İnşallah Allahım her isteyene versin inşallah :anne:

Kizlar bugun 14. Günüm transfer sonrasi kan degerim de 97 olmus. 12. Gun 34tü. Deger cok dusuk demisti. Cuma bi daha test yaptiracagm umarim artar ve benm gibi dusuk degerlilere umut olur

Merhaba haziran da tüp bebek başlayan varmı süreç Zeynep kamil de başlıycam devam edip Sonuç alanlar varmı yorumlarınızı bekliyorum
bende haziranda başlıyorum inşallah canım. diyarbakır bahçecide inşallah daha görüşmedim ama.

Bende bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı.Şimdi tüp bebeğe başlıyoruz.Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun.İnşallah hayallerim gerçek olur :)
benimde ilk aşılamam tutmadı canım bende tüp e başlayacağım inşallah hemen.

benimde ilk aşılamam tutmadı canım bende tüp e başlayacağım inşallah hemen.
Sağlık olsun canım denedik enazından.Bende adet olur olmaz koştum doktora tüp bebek diye.Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum.Aşılamada kullandığım iğneden dolayı çok sayıda yumurtayı aktif gördü.Haziran adetimde başlıyoruz nasipse

Sağlık olsun canım denedik enazından.Bende adet olur olmaz koştum doktora tüp bebek diye.Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum.Aşılamada kullandığım iğneden dolayı çok sayıda yumurtayı aktif gördü.Haziran adetimde başlıyoruz nasipse
ben hiç gitmedim canım dur yarın bende gidip baktırayım o zaman da ona göre başlayalım.

ben hiç gitmedim canım dur yarın bende gidip baktırayım o zaman da ona göre başlayalım.
Aynen canım.Aşılamada kullandığımız ilaçlar etkisini sonraki ayda gösteriyormuş maalesef.Mesela ben adet olduğum günün ertesi günü gittim.En büyüğü 16 ve 15 mm 4 tane folikül vardı arkadan gelen 8-10 yumurta daha vardı.Şimdi tüp bebeğe başlarsak 2 yumurtan 1-2 günde büyüyecek diğerlerini baskılıyacak ve biz çok yumurta hayal ederken 2 yumurtayla kalıcaz dedi haklı olarak.Amaç bu ay onları baskılamak ve 1 ay sonra temiz rahimle başlamak.Ama senin muayenede bu boyutlarda yumurta çıkmazsa hemende başlayabilirsin.

Back
X