- 20 Ocak 2018
- 56
- 27
- 8
- 28
Kaçtan sonrası pozitif oluyor daha önce hiç tecrübe edemedim malesefAma ilk defa pozitifi gordum o bile yetiyor su an. Size tavsiyem acele etmeyin. Erkenden moral bozup strese girmeye hic gerek yok. Stres daha zarar veriyor
Her gun test yaptigim gunlerim de oldu gecmiste ama inan ki faydadan cok zarar oluyor kafayi takmak. Normal yasantiniza devam edin.Ya bende çok sabırsızım o günü naıl beklerim bilmiyorum rabbim herkeze nasip etsinde
5ten sonrasi pozitif ama 5-25 arasi erken gebelik diye geciyor 25 ve uzeri sonucsa ve her 48 saatte deger iki katina cikiyorsa saglikli gebelik demektirKaçtan sonrası pozitif oluyor daha önce hiç tecrübe edemedim malesef
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın.Kaç embriyo transfer edildi.Bizde sadece morfoloji sıkıntı.Başka sıkıntı yok çok şükürPco morfoloji varikosel cikolata kisti hersey vardi bizdebir bucuk yildir istiyoruz alti ay once basladik tedavilere.
Yumurtalarim fazla oldugi icin doktor 1 tane transfer etti. Hayirlisi bakalimİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın.Kaç embriyo transfer edildi.Bizde sadece morfoloji sıkıntı.Başka sıkıntı yok çok şükür
Sürecin yipratici oldugu konusunda hemfikiriz. Allah yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah..Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu mübarek günde... Ben de 6 kimyasal, 1 dış gebelik geçirdim. 2 yıllık evliyim ama yaşım 35. Süreç çok yıpratıcı Allah sabır versin hepimize inşallah. Ben de Beylikdüzü Medicana Selman LAÇİN'e gittim görüşmeye. Yumurta rezervim çok düşükmüş, bir işlem varmış yumurtaların içinden kaliteli yumurtayı seçiyorlarmış. Bunu yapmazsak yine düşer dediSiz biliyor musunuz ilk defa duydum ben
Bilmiyorum o işlemi.En kaliteli spermi seçme olmasın o.Belki döllendikten sonraki en kaliteli yumurtadan bahsetmiştir.Rezervim az diye üzülme 1 yumurta 1 sperm yeter bebek sahibi olmaya.Yeterki rabbim ol desinGüzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu mübarek günde... Ben de 6 kimyasal, 1 dış gebelik geçirdim. 2 yıllık evliyim ama yaşım 35. Süreç çok yıpratıcı Allah sabır versin hepimize inşallah. Ben de Beylikdüzü Medicana Selman LAÇİN'e gittim görüşmeye. Yumurta rezervim çok düşükmüş, bir işlem varmış yumurtaların içinden kaliteli yumurtayı seçiyorlarmış. Bunu yapmazsak yine düşer dediSiz biliyor musunuz ilk defa duydum ben
Amin tez zamanda inşallahSürecin yipratici oldugu konusunda hemfikiriz. Allah yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah..
Yok canım yumurta dedi :) İnşallah Allahım her isteyene versin inşallahBilmiyorum o işlemi.En kaliteli spermi seçme olmasın o.Belki döllendikten sonraki en kaliteli yumurtadan bahsetmiştir.Rezervim az diye üzülme 1 yumurta 1 sperm yeter bebek sahibi olmaya.Yeterki rabbim ol desin
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninKizlar bugun 14. Günüm transfer sonrasi kan degerim de 97 olmus. 12. Gun 34tü. Deger cok dusuk demisti. Cuma bi daha test yaptiracagm umarim artar ve benm gibi dusuk degerlilere umut olur
Blastokist yani 5. Gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu canım senin
bende haziranda başlıyorum inşallah canım. diyarbakır bahçecide inşallah daha görüşmedim ama.Merhaba haziran da tüp bebek başlayan varmı süreç Zeynep kamil de başlıycam devam edip Sonuç alanlar varmı yorumlarınızı bekliyorum
benimde ilk aşılamam tutmadı canım bende tüp e başlayacağım inşallah hemen.Bende bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı.Şimdi tüp bebeğe başlıyoruz.Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun.İnşallah hayallerim gerçek olur :)
Sağlık olsun canım denedik enazından.Bende adet olur olmaz koştum doktora tüp bebek diye.Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum.Aşılamada kullandığım iğneden dolayı çok sayıda yumurtayı aktif gördü.Haziran adetimde başlıyoruz nasipsebenimde ilk aşılamam tutmadı canım bende tüp e başlayacağım inşallah hemen.
ben hiç gitmedim canım dur yarın bende gidip baktırayım o zaman da ona göre başlayalım.Sağlık olsun canım denedik enazından.Bende adet olur olmaz koştum doktora tüp bebek diye.Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum.Aşılamada kullandığım iğneden dolayı çok sayıda yumurtayı aktif gördü.Haziran adetimde başlıyoruz nasipse
Aynen canım.Aşılamada kullandığımız ilaçlar etkisini sonraki ayda gösteriyormuş maalesef.Mesela ben adet olduğum günün ertesi günü gittim.En büyüğü 16 ve 15 mm 4 tane folikül vardı arkadan gelen 8-10 yumurta daha vardı.Şimdi tüp bebeğe başlarsak 2 yumurtan 1-2 günde büyüyecek diğerlerini baskılıyacak ve biz çok yumurta hayal ederken 2 yumurtayla kalıcaz dedi haklı olarak.Amaç bu ay onları baskılamak ve 1 ay sonra temiz rahimle başlamak.Ama senin muayenede bu boyutlarda yumurta çıkmazsa hemende başlayabilirsin.ben hiç gitmedim canım dur yarın bende gidip baktırayım o zaman da ona göre başlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?