2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

Hangi yumurta büyütme iğnesi kullandın?

Herşey gönlünce olsun canım tüp bebeğinr çok yüksek bir moralle başla hiç bişey için canını sıkma rahat ol tek tavsiyem birde doktoru dinleyip normal hayatına dönme en azından 6&7 gün yat sadece lavabo yive yemek için kalk hatta yemek yemeyede kalkma yatağında ye çok sıkılırsan 5dakka evde dolaş geri yat aklında bulunsun rabbim herkezede istediğini versin

Aminnnm S Sibelcakir06 inş tedaviye bşlayalım da hep pozitif olacağım kendimi şartlandırdım içimdeki hissiyatta öyle hakkımızda hayırlısı canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin içinde inş güzel haberlerimizi payşaşırız burda

Merhaba kizlar, ben de yeni adet doneminde ilk kez tup bebek tedavisine baslayacagim insallah :) biraz basarisiz bir tedavi sureci gecirdim oncesinde o yuzden biraz tedirginim

Hoşgeldin bir_minik_mucize33 yeni adet dönemin ne zaman gelecek inş tedavi başarılı olur bende yakın zamanda başlayacağım normalde relg olmam gerekiyordu mayıs sonu bugunlerde ama gecikti haziranda ne zaman gelecek bilemiyorum perş tup bebek raporu alıyorum sonra hızlıca tedavi sürecine başlamayı planlıyoruz sen nerede ted olacaksın canım

Ben 20 haziran adet olucam.Sonra tüp bebek tempom başlıyor kızlar.Şimdi doğum kontrol hapıyla yumurtalarım baskılanıyor.Zaman geçmiyor.Aşılama da tutmayınca bende iyice stres oldum.Yaklaşık 6 Aydır hap iğne aşılama tutmayınca insan tüp bebekte de tedirgin oluyor

S Sibelcakir06 canım büyük gün yarınmı?İnşallah güzel haberler verirsin bize
Yani normalde çarşamba büyük gün ama iki test yapıyolar ya 12.güne denk gelecek son testim diye pazartesiden vericem kanı salı öğlen çıkar bidahaki testide çarşamba yaptırırım diye düşündüm bide bugün 9.günüm idrar testi yaptım yok diyor pis test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…