Canım ben bi 7&8 gün yumurta büyütme çatlatma ilaçları falan kullandım sonra toplamam oldu eşimdende sperm alındı 3. Gün transferim oldu inşallah hepimiz kavuşuruz bıcırıklarımıza bide bende pko vardı o yüzden olmuyordu bi aşılama geçirdim sonra baktım dayanamıyorum artık tüp bebek yaptırdık ben tedavimi ankara novaart ta ahmet erdem hocamıza yaptırdım
Herşey gönlünce olsun canım tüp bebeğinr çok yüksek bir moralle başla hiç bişey için canını sıkma rahat ol tek tavsiyem birde doktoru dinleyip normal hayatına dönme en azından 6&7 gün yat sadece lavabo yive yemek için kalk hatta yemek yemeyede kalkma yatağında ye çok sıkılırsan 5dakka evde dolaş geri yat aklında bulunsun rabbim herkezede istediğini versinKızlar ben daha yaptırmadım yeniyim geçen yıl normal yoldan hamiş kaldım ama kaybettik bu sene tüp bebek için rapor çıkarttık perşembe raporumu alacağım sanırım ay sonu regl ile ted başlayacağız S Sibelcakir06 canım sorularını yanıtlamaya çalıştım bu rapor ve tahlillerle uğraşırken kafa gitti ben foruma girdim ama sanki kendimi tanıtmış gibi yazıyorumB Birmucizeolsunnnnnn geçmiş olsun canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama allah büyük herşeyin bir sebebi var allah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir bebiş verecektir sana da ve hepimize dinlenmeye çalış canım
İnşallahh bende pazartesi yada salı günü test yaptırıcam dua edin banaAminnnm S Sibelcakir06 inş tedaviye bşlayalım da hep pozitif olacağım kendimi şartlandırdım içimdeki hissiyatta öyle hakkımızda hayırlısı canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin içinde inş güzel haberlerimizi payşaşırız burda
Anladım. Yaşınız kaçtı acaba ?Doktorun karar veriyor kuzum biz ne desek yalan olur şimdi ben 3 istiyordum 2 tane transfer edebiliriz sadece dedi
22Anladım. Yaşınız kaçtı acaba ?
Ay insallah olur S Sibelcakir06 duam seninleİnşallahh bende pazartesi yada salı günü test yaptırıcam dua edin bana
Ben sana cevap vermemişim sanırım kusura bakma lütfen gonal f cetrotide merional kullandım canım cm olarak en büyüğü 18cm di en küçüğü 14.5Hangi yumurta büyütme iğnesi kullandın?
İnşallah hayırlısı olur kucağına bir bebiş alırsın AMİİİNNMMerhaba kizlar, ben de yeni adet doneminde ilk kez tup bebek tedavisine baslayacagim insallah :) biraz basarisiz bir tedavi sureci gecirdim oncesinde o yuzden biraz tedirginim
İnşallah hayırlısı olur kucağına bir bebiş alırsın AMİİİNNM
Tm cnm. Benimde 24. 2 tane embriyo koydurmak istiyorum da :) bakalım doktor ne karar vericek.
Yani normalde çarşamba büyük gün ama iki test yapıyolar ya 12.güne denk gelecek son testim diye pazartesiden vericem kanı salı öğlen çıkar bidahaki testide çarşamba yaptırırım diye düşündüm bide bugün 9.günüm idrar testi yaptım yok diyor pis testS Sibelcakir06 canım büyük gün yarınmı?İnşallah güzel haberler verirsin bize
İnşallah iki tane olur en azından belki biri tutunamazsa diğeri tutunur ama inşallah ikiz olurTm cnm. Benimde 24. 2 tane embriyo koydurmak istiyorum da :) bakalım doktor ne karar vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?