- 22 Nisan 2016
- 79
- 46
- 88
Hoşgeldinbir_minik_mucize33 yeni adet dönemin ne zaman gelecek inş tedavi başarılı olur bende yakın zamanda başlayacağım normalde relg olmam gerekiyordu mayıs sonu bugunlerde ama gecikti haziranda ne zaman gelecek bilemiyorum perş tup bebek raporu alıyorum sonra hızlıca tedavi sürecine başlamayı planlıyoruz sen nerede ted olacaksın canım
Canım biz ilk defa başlayacağız ve İstanbul and yakasındayız sgk ile tüp bebek raporu çıkarttık bu perşembe alacağız raporu birkaç yeri aradım anadolu yakasında ama henüz kararsızız forumda bir arkadaş bahçeci ye gidiyor ve şimdilik memnun orası aklıma yatıyor bakalım bu hafta son kez görüştüğğm yerleri eleyip karar vereceğiz reglimde gelirse direk ted başlarız diye düşünüyorum ama kısmet bakalım regl de şaka gibi yarın 7gün gecikme olacak idrar testi aldık negatif ertesi gün çift çizgiye döndü hala regl olmadım karmakarışıkHosbuldum canim benim, valla benim adetim bugun bitti daha ama yasmin hap kullaniyorum son hapim da 17 hazirana denk geliyo yani haziran sonunu bulur kesin :)) ben kayseride doktor gokalp onere basladim canim. Daha onceki tedavilerle normal yolla kalamayinca tup bebek yaptırmaya karar verdik. Sen de hemencik adet olursun insallah. Sen nerede tedavi goruyorsun canım? hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
MerhabaMerhaba, benim de transferimin 3. günü bugün. İlk denememiz.
Ben yurtdisindayim canim. Almanya.Merhabayelek ay inşallah tutunur bebişin canım sen nerdesin İst mu
İnşallahİnşallah iki tane olur en azından belki biri tutunamazsa diğeri tutunur ama inşallah ikiz olur
Aminnnnnmm :) güzel haberlerini bekliyorum canımBen yurtdisindayim canim. Almanya.
İnşallah tutunur..
Allah hepimizi muradımıxa erdirsin :)
Canım biz ilk defa başlayacağız ve İstanbul and yakasındayız sgk ile tüp bebek raporu çıkarttık bu perşembe alacağız raporu birkaç yeri aradım anadolu yakasında ama henüz kararsızız forumda bir arkadaş bahçeci ye gidiyor ve şimdilik memnun orası aklıma yatıyor bakalım bu hafta son kez görüştüğğm yerleri eleyip karar vereceğiz reglimde gelirse direk ted başlarız diye düşünüyorum ama kısmet bakalım regl de şaka gibi yarın 7gün gecikme olacak idrar testi aldık negatif ertesi gün çift çizgiye döndü hala regl olmadım karmakarışık
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim. 10 dk icinde cift gelmeyince itibar etmeyin diyolar genelde o yuzden yaniltici olabilir :/ adet gecikmeni ihmale alma ben de oyle gecikti nasil olsa diyerek kontrole gittigimde kisti oldugunu ogrendim. Sen de bi kontrole git istersen canim
Ben de haziran ayında baslicam zeynep kamilde inşallahMerhaba haziran da tüp bebek başlayan varmı süreç Zeynep kamil de başlıycam devam edip Sonuç alanlar varmı yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah ya sizde hayırlısıyla kavuşursunuz rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınAyyy çok heyecanlandım inşallahhhhh pozitif dersin sıkı sıkı tutunur sana şu mübarek günde inşallah canım S Sibelcakir06
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın.Dua edicem bugün sana.Varmı belirtin ?kızlar kan verdim bugün 10.günüm yarın çıkacak sonucum dua edin nolur kardeşin kardeşe duası kabul olurmuşbeklemek çok zor
Bugün gece kasıklarım sağlı sollu ağrıdı şimdi ağrım yok biraz akıntım vardı sabah baktığımda ama genelde bişey hissedemiyorum yaa acaba tutmuşmudur çok meraktayım hafif karnım ağrıyo sonra geri geçiyo bugüne kadar böyle devam etti bakalım inşallah yerleşme sancıları falandır umarım yarın bakıcaz artıkİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın.Dua edicem bugün sana.Varmı belirtin ?
Aynı gün çıkmıyormu kan sonucu?Ben hep aynı günde almıştımBugün gece kasıklarım sağlı sollu ağrıdı şimdi ağrım yok biraz akıntım vardı sabah baktığımda ama genelde bişey hissedemiyorum yaa acaba tutmuşmudur çok meraktayım hafif karnım ağrıyo sonra geri geçiyo bugüne kadar böyle devam etti bakalım inşallah yerleşme sancıları falandır umarım yarın bakıcaz artık
Bide göğüs ağrım var ilk günden beri onuda atlamayımİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın.Dua edicem bugün sana.Varmı belirtin ?
O göğüs ağrısı kullandığımız iğnelerden oluyor benimde ağrımıştı ama yan tarafları.Uçları acıyor ve ağrıyorsa o hamilelik belirtisiBide göğüs ağrım var ilk günden beri onuda atlamayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?