2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

O göğüs ağrısı kullandığımız iğnelerden oluyor benimde ağrımıştı ama yan tarafları.Uçları acıyor ve ağrıyorsa o hamilelik belirtisi
Yan tarafım ağrıyor bide bu iğnelerimi aşılamadada kullanmıştım ama düşük dozdu ben zaten belirti olarak kabul etmiyorum aslında ya çünkü döllenme gününü sayarsak 14 günlük bebekden bişey beklenmez bence :halay:

Sonuç sabah 0.100 çıktı bugün tekrar başka biyerde verdim 1.20 çıktı anlamıyorum neden düşükte yapmadım neden bukadar olmuş bir günde 900 yükselmiş 1.20 olmuş tutmasaydı bu böylr olurmuydu 11. Günde çok ağladım yaa
Canım bekle bakalım.3.gün embriyosuydu dimi.Yükselir inşallah

Geçen başka bir forumda bir arkadaşın 2.30 çıkmıştı 2 gün sonra 200 oldu.Olabiliyor bazen böyle.İnşallah yükselir canım.Progrsteron kullanıyor musun ?

3.gün embriyosu evet işte bende yarın ve sonraki iki gün kan vermeye devam edicem bakalım hiç 1.20den hamile kalan duydunuzmu umut olur bana belki

Canim seni uzmek istemem ama buyuk ihtimalle tutunamamistir :( ben de kimyasal gebelik yasadim 12 cikmisti iki gun sonda katladi ikiye fakat sonradan dusmeye basladi. Dusuk hcg olunca bile supheleniyo doktorlar. Ama hic umudunu kaybetme bak hepimiz bu yoldayiz insallah pozitif olan gunleri de gorecegiz hicbi zaman pes etme

Canim seni uzmek istemem ama buyuk ihtimalle tutunamamistir :KK43: ben de kimyasal gebelik yasadim 12 cikmisti iki gun sonda katladi ikiye fakat sonradan dusmeye basladi. Dusuk hcg olunca bile supheleniyo doktorlar. Ama hic umudunu kaybetme bak hepimiz bu yoldayiz insallah pozitif olan gunleri de gorecegiz hicbi zaman pes etme
Doğrudur canım ama diğer arkadaşın dediği gibi olanlarda çok varmış bilmiyorum 14. Güne kadar şansımı deniycem umarım birden yükselir benimkide nolur sizde dua edin ben artık dayanamıyorum eşimde çok üzüldü hemşire bana 3. Bi test daha saçmalık olur deyince daha beter yıkıldım ama 1.20den 400&500e çıkanlarda varmış ona umut bağladım artık bilmiyorum kafam karışık yaaa ufff :mad::dua:

Doğrudur canım ama diğer arkadaşın dediği gibi olanlarda çok varmış bilmiyorum 14. Güne kadar şansımı deniycem umarım birden yükselir benimkide nolur sizde dua edin ben artık dayanamıyorum eşimde çok üzüldü hemşire bana 3. Bi test daha saçmalık olur deyince daha beter yıkıldım ama 1.20den 400&500e çıkanlarda varmış ona umut bağladım artık bilmiyorum kafam karışık yaaa ufff :mad::dua:

İnsallah dedigin gibi olur canim, hakkinizda hayirlisi olsun insallah :110:

Yeni girdim foruma S Sibelcakir06 canım inş hakkında hayırlısı olur ve değerler yükselir inş allahın sizin sizin evlat nadip edeceği zaman bu zamandır canım sen pozitif ol ve inancını yitirme hayat mucizelerle dolu 2sene önce bana dr. Lar normal yoldan gebe kalmanız mucize gibi bişey bence önce tüp bebek tedavisi dediğinde nasıl ağlamıştım ama hiç beklemediğimiz anda mucize oldu ve kalp atışlarını Bile duymak nasip oldu yeniden umutlarım yeşerdi sende güçlü ol ve iyiyi düşün canım

Yeni girdim foruma S Sibelcakir06 canım inş hakkında hayırlısı olur ve değerler yükselir inş allahın sizin sizin evlat nadip edeceği zaman bu zamandır canım sen pozitif ol ve inancını yitirme hayat mucizelerle dolu 2sene önce bana dr. Lar normal yoldan gebe kalmanız mucize gibi bişey bence önce tüp bebek tedavisi dediğinde nasıl ağlamıştım ama hiç beklemediğimiz anda mucize oldu ve kalp atışlarını Bile duymak nasip oldu yeniden umutlarım yeşerdi sende güçlü ol ve iyiyi düşün canım
Tekrar gidiyorum şimdi hastaneye bakalım bugün sonuç ne olacak

Çok hafif silik silik kan var ama çok az bu nedir acaba bazılarında tutunma 6&12 gün sonra oluyomuş acaba onun kanamasımıdır

Çok hafif silik silik kan var ama çok az bu nedir acaba bazılarında tutunma 6&12 gün sonra oluyomuş acaba onun kanamasımıdır
Bugünkü kan testinde artış varsa tutmuştur inşallah canım.Progesteron kullanırken adet görmezsin zaten.Kan testin yine negatif çıkarsa doktor bıraktırır zaten progesteronu.İnşallah yeni yerleşiyordur

Bugünkü kan testinde artış varsa tutmuştur inşallah canım.Progesteron kullanırken adet görmezsin zaten.Kan testin yine negatif çıkarsa doktor bıraktırır zaten progesteronu.İnşallah yeni yerleşiyordur
İnşallah ya bi ümit gidiyorum umuyorum 10&20 bile yeter sonra artar diye düşünüyorum allahım yüzüme bakar inşallah :dua:

Canım doktoruna git.Sıkma canını.Ultrasonla bir baksın.Değerin yükselmesi lazımdı.Progesteronu da bıraktırır.Tüp bebekte alınan hormonlar vücutta 3 ay kadar kalıyormuş.Çoğu kişi sonraki aylarda kendiliğinden hamile kaldı.Olumsuz gibi duruyor :(

Back
X