2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

Ben transfer için adetimi bekliyorum canım suan :) sen hangi süreçtesin
Transferde adet mi olmak gerekiyo ? Anlamadım. Benim yumurta toplama işlemim olacak bir kaç gün sonra inşAllah. Eğer hoca rahim dinlendirme tekniği uygulatmazsa 5 gün sonra da transferim inşAllah. Bu arada benim doktorum Cem hoca

Canım merhaba ne aşamadasın acaba. İzmirde mi gidiyorsun tüpe. Ben iki gün önce irenbeye gittim dogum kontrol hapı ve vitaminler verdi Adetle birlikte gel dedi.

Sonuç noldu kuzum

Kıxlaar bugun adet oldum transfer tedavisi için yarın gidicem çok şükür :) sizlerde durum ne

Selamlar bnde ilk tedavimdeyim pzt opu olucak nasil bir islem yani süreci? Sonrasi agrili mi yatis yapildimi ve kac embriyo transferi oldunuz paylasirmisin

Merhabalar, işlem cok kisa surdu 15-20 dk falan ve anestezi ile yapildigi icin bi sey hissetmedim. Ancak bittikten sonra karnim davul gibiydi. Bugun ikinci gun olmasina ragmen asiri sis hissediyorum gaz sancisi gibi agrilarim devam ediyor. Beni 9 da opu ya aldilar ardindan doktorum kan tahlilleri istedigi icin bekledik 12 de cikmistik hastaneden. İnsallah ilerleyen gunlerde biraz sisligim gider. Benim 15 yumurta toplandi fakat 12 si istenen seviyedeymis. 9 tanesi dollenmis.

tesekkurler..inşallah gönlünce olur herşey..gayet güzel sayida embriyon maşallah diyelim..bu ay transferin olacak mı ?

tesekkurler..inşallah gönlünce olur herşey..gayet güzel sayida embriyon maşallah diyelim..bu ay transferin olacak mı ?

İnsallah her sey yolunda giderse doktorum bu ay transfer yapariz dedi hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah :)
Senin de mi ilk tup bebek denemen

İnsallah her sey yolunda giderse doktorum bu ay transfer yapariz dedi hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah :)
Senin de mi ilk tup bebek denemen
Evet benim ilk tüp denemem 3 yıllık evliyim bir sürü yöntem denedik ama olmadı..hayırlı vakti gelmemiş demekki umarım bu tedavi vesile olur..

Evet benim ilk tüp denemem 3 yıllık evliyim bir sürü yöntem denedik ama olmadı..hayırlı vakti gelmemiş demekki umarım bu tedavi vesile olur..

insallah insallah canim biz de aynen ne yollardan gectik :) son care tup bebek allah insallah bize de nasip eder o gunleri.. ben de uc senelik evliyim

Merhabalar, 27 hazıranda 2 adet blakokist trafseferi yapıldı, dün adet agrısıyla kırmızı kanamam
oldu sonra gecti, test yaptım 225 çıktı.Jel yerine iğneye geçtik, yarın yenıden test yaptırcam. Hakkımızda hayırlısı

Merhaba inşallah güzel haberler alırız değeriniz artar :)

Merhaba bende sizlerle tüp bebek sürecimi paylaşmak istiyorum Haziran ayında başladım hormon iğneleri kullandım 19 haziranda 10 adet yumurtam alındı 22 Haziran’da iki embriyo transfer edildi şimdi Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun hamileyim sormak istediğiniz birşeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Haziranın 30 unda transferim yapıldı. Bügun 10.günüm. Dün öğlen ve bu sabah idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Gün içinde ara sıra adet sancısı gibi sancı girip bir iki dakika sonra geçiyor. Özellikle sol tarafıma ve sol bacağım sürekli uyusuyor. Idrar testine rağmen tedirginlik var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…