- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Bnde aynı siİzn gibiydim tedirgindim ama çok şükür dün kan verdim biraz rahatladım yarın tekrarliycam ins artar değerimHaziranın 30 unda transferim yapıldı. Bügun 10.günüm. Dün öğlen ve bu sabah idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Gün içinde ara sıra adet sancısı gibi sancı girip bir iki dakika sonra geçiyor. Özellikle sol tarafıma ve sol bacağım sürekli uyusuyor. Idrar testine rağmen tedirginlik var üzerimde
Gözünüz aydın. Insallah Allah tamamına erdirsin:) siz de idrar testi yapmışmiydinizBnde aynı siİzn gibiydim tedirgindim ama çok şükür dün kan verdim biraz rahatladım yarın tekrarliycam ins artar değerim
Sağol Allah razı olsun evt bnde yapmıştım 7.gun çok çok sıliktiGözünüz aydın. Insallah Allah tamamına erdirsin:) siz de idrar testi yapmışmiydiniz
Bir kaç gün aramız var sizinle insallah ben de sizin gibi güzel haberleri alırım.Sağol Allah razı olsun evt bnde yapmıştım 7.gun çok çok sılikti
İns Rabbim yardımcın olsunBir kaç gün aramız var sizinle insallah ben de sizin gibi güzel haberleri alırım.
Merhaba tek doz progestan iğne oluyorum ilkinde 2 doz yapıyorduk, hiçbir belirtim yok. Cok korkuyorum.Merhaba bende sizlerle tüp bebek sürecimi paylaşmak istiyorum Haziran ayında başladım hormon iğneleri kullandım 19 haziranda 10 adet yumurtam alındı 22 Haziran’da iki embriyo transfer edildi şimdi Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun hamileyim sormak istediğiniz birşeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Evet bende devam ediyorum 5 gün ara ile iğnem var estrofem sabah akşam birde vajineljelim varTesekkurler arkadaslar, darısı tum bekleyenlerın başına. Degerlerim yukseldi elhamdülillah. Cuma 5. Hafta oluyor, keseye bakıcaz. Hergun 2 doz tek seferde progestan iğne ve gunde 3 adet estrofeme devam ediyorum.
Hamile olup bu ılaclara devam eden var mı?Ne kadar devam ettiniz?
Tüp bebek her aşamasında sabır sabır sabır...
Test 9. Gün yaptirdim sonuc 13.45 cikti. Normalde 12. gün yaptirmami istedi doktor. Sonuc biraz düsuk geldi pazartesi 40 larda olmasi lazim en az saglikli gebelik icin
Kizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?