2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

Bnde aynı siİzn gibiydim tedirgindim ama çok şükür dün kan verdim biraz rahatladım yarın tekrarliycam ins artar değerim

Tesekkurler arkadaslar, darısı tum bekleyenlerın başına. Degerlerim yukseldi elhamdülillah. Cuma 5. Hafta oluyor, keseye bakıcaz. Hergun 2 doz tek seferde progestan iğne ve gunde 3 adet estrofeme devam ediyorum.
Hamile olup bu ılaclara devam eden var mı?Ne kadar devam ettiniz?
Tüp bebek her aşamasında sabır sabır sabır...

Selamlar benim transferimin 4. Günü hiçbir belirtim yok. İlk bebegimde kahverengi lekelenmem olmustu ve sonuc pozitifti. hiçbir belirtimin olmaması beni korkutuyor. Bana moral verin lütfen aynı durumda olan var mıydı?

Merhaba tek doz progestan iğne oluyorum ilkinde 2 doz yapıyorduk, hiçbir belirtim yok. Cok korkuyorum.

Arkadaslar ayin 13de beta hcg 143 çıkmıştı 4 gün sonra yani bugün 1052 hem sizlere fikir olsun diye yazmak istedim hem de fikir almak için

Evet bende devam ediyorum 5 gün ara ile iğnem var estrofem sabah akşam birde vajineljelim var

5 6 haftada kanaması bı olup bı duran var mı, ultrasyonda bi sıkıntı gözükmedi ama kanama ara ara geliyor malesef..Doktorda iğnelere ve dinlenmeye devam dedi, bu şekılde durum yaşayan var mı

Test 9. Gün yaptirdim sonuc 13.45 cikti. Normalde 12. gün yaptirmami istedi doktor. Sonuc biraz düsuk geldi pazartesi 40 larda olmasi lazim en az saglikli gebelik icin

Canım senin sonuç ne bilgi verirmisin eyer sonuçlar güzel gittiyse şuan 2 aylık falan hamilesindir benimde bugün transferimin 15 cı günü hcg testim 38.12 baya düşük geldi bana transferimin 12 cı günü de sonuç aynıydı beni bilgilendirir misiniz lütfen yaa

Kizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum

Canim senin sonuç ne çıktı benim de transferimin bugün 15 şi
12 günü 38.12 ydi
15 cı günü hala aynı 38.12 sence bu ne anlama geliyor cnm bilgi verirsen sevinirim

Herkese merhaba ben de 6+1 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür şimdiye kadar herşey yolundaydı. Fıtil şeklinde progestan kullanıyorum. Dün kullandıktan sonra bi anda pembe kan geldi. Gece boyuncada tuvalete her gidişimde peceteye geldi. Sabah doktorum vajinal muayene ile bebeği gördü ve kalp atışını duyduk. Ama biraz önce koyu kahve pıhtı geldi. Çok tedirginim. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

Kızlar kesemizi gördük çok şükür çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…