Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.Sizde sorun neydi birde aşamaları nasıl kaç günde bitiyor anlatabilir misin ?İnşallah bebeğin seninledir bana da umut olursunBen yaptırdım şimdi ikinci günüm evde yatmaktayımrabbim isteyen herkeze nasip etsin benimle birlikte inşallah
Canım ben bi 7&8 gün yumurta büyütme çatlatma ilaçları falan kullandım sonra toplamam oldu eşimdende sperm alındı 3. Gün transferim oldu inşallah hepimiz kavuşuruz bıcırıklarımıza bide bende pko vardı o yüzden olmuyordu bi aşılama geçirdim sonra baktım dayanamıyorum artık tüp bebek yaptırdık ben tedavimi ankara novaart ta ahmet erdem hocamıza yaptırdımMerhaba canım.Sizde sorun neydi birde aşamaları nasıl kaç günde bitiyor anlatabilir misin ?İnşallah bebeğin seninledir bana da umut olursun
Anladım canım.Aşılama zaman kaybı oldu bizede.Bende İzmir’de yaptırıcam tüp bebek merkezinde.Çok çabuk olmuş maşallah.Allah nasip etsin inşallahCanım ben bi 7&8 gün yumurta büyütme çatlatma ilaçları falan kullandım sonra toplamam oldu eşimdende sperm alındı 3. Gün transferim oldu inşallah hepimiz kavuşuruz bıcırıklarımıza bide bende pko vardı o yüzden olmuyordu bi aşılama geçirdim sonra baktım dayanamıyorum artık tüp bebek yaptırdık ben tedavimi ankara novaart ta ahmet erdem hocamıza yaptırdım
Yani bende anlamadım çok erken büyüdü yumurtam iki yada üç kez kontrole gittim yumurta için sağlıklılar dediler 15 tane toplanmıştı 11 kaldı en sonda 7tane idi 2 tanesini transfer ettiler en iyisini yaparsın sende direk tüp bebeğe başlayarak boşver aşılamayı falan tutma oranı bile düşük boşa para verdik en iyisi tüp bebek denemesi moralini yüksek tut moral çok önemli ve ara sıra yatağından kalk biraz yürü yavaş yavaş sonra geri yat yaptırınca katı şeylerde yeme kabızlık oranı yüksek ben şurup aldırıcam hemşiremin tavsiyesi duphalac bir ölçek kullan eğer sende olursan rabbim yardımcın olsunAnladım canım.Aşılama zaman kaybı oldu bizede.Bende İzmir’de yaptırıcam tüp bebek merkezinde.Çok çabuk olmuş maşallah.Allah nasip etsin inşallah
Amin canım.Güzel ilerlemişsin maşallah.Bende iğnelere başlıyorum yarın.Haberleşelim merak ederim.İdolüm sensin :)Yani bende anlamadım çok erken büyüdü yumurtam iki yada üç kez kontrole gittim yumurta için sağlıklılar dediler 15 tane toplanmıştı 11 kaldı en sonda 7tane idi 2 tanesini transfer ettiler en iyisini yaparsın sende direk tüp bebeğe başlayarak boşver aşılamayı falan tutma oranı bile düşük boşa para verdik en iyisi tüp bebek denemesi moralini yüksek tut moral çok önemli ve ara sıra yatağından kalk biraz yürü yavaş yavaş sonra geri yat yaptırınca katı şeylerde yeme kabızlık oranı yüksek ben şurup aldırıcam hemşiremin tavsiyesi duphalac bir ölçek kullan eğer sende olursan rabbim yardımcın olsun![]()
Aynen kuzum haberleşelim dayanabilirsem bi sekiz dokuz gün sonra bakıcaz tutunmuşmu meleklerim diye sende habersiz bırakma beniAmin canım.Güzel ilerlemişsin maşallah.Bende iğnelere başlıyorum yarın.Haberleşelim merak ederim.İdolüm sensin :)
Tamam canım soracağım çok şey olucak daha.İkizlerin olur inşallah dua edicem sana adetim bitsinAynen kuzum haberleşelim dayanabilirsem bi sekiz dokuz gün sonra bakıcaz tutunmuşmu meleklerim diye sende habersiz bırakma beni![]()
Benimde dualarım seninle inşallah biran evvel kavuşursun miniklerinle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTamam canım soracağım çok şey olucak daha.İkizlerin olur inşallah dua edicem sana adetim bitsin
Benim de ilk aşılamam tutmamıştı. Bu ay tüp bebek yaptirdim şu an 10. günüm . Hepimizin diledikleri olur insallahBende bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı.Şimdi tüp bebeğe başlıyoruz.Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun.İnşallah hayallerim gerçek olur :)
Hayırlısı olsun canım.İnşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun.Sizde sorun neydi?Ve nekadardır istiyordunuz?Benim de ilk aşılamam tutmamıştı. Bu ay tüp bebek yaptirdim şu an 10. günüm . Hepimizin diledikleri olur insallah
Pco morfoloji varikosel cikolata kisti hersey vardi bizdeHayırlısı olsun canım.İnşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun.Sizde sorun neydi?Ve nekadardır istiyordunuz?
Benim de ilk aşılamam tutmamıştı. Bu ay tüp bebek yaptirdim şu an 10. günüm . Hepimizin diledikleri olur insallah
Test 9. Gün yaptirdim sonuc 13.45 cikti. Normalde 12. gün yaptirmami istedi doktor. Sonuc biraz düsuk geldi pazartesi 40 larda olmasi lazim en az saglikli gebelik icinTest yapmayı düşündünmü 10 gün olmuş ya bende dünü sayarsak 2. Gündeyim
Test 9. Gün yaptirdim sonuc 13.45 cikti. Normalde 12. gün yaptirmami istedi doktor. Sonuc biraz düsuk geldi pazartesi 40 larda olmasi lazim en az saglikli gebelik icin
Ama ilk defa pozitifi gordum o bile yetiyor su an. Size tavsiyem acele etmeyin. Erkenden moral bozup strese girmeye hic gerek yok. Stres daha zarar veriyorTest 9. Gün yaptirdim sonuc 13.45 cikti. Normalde 12. gün yaptirmami istedi doktor. Sonuc biraz düsuk geldi pazartesi 40 larda olmasi lazim en az saglikli gebelik icin