- 24 Aralık 2017
- 358
- 397
- 23
- 43
Bence tutundu canım.Herkesin farklı farklı çıkıyor betaları sıkma canınıBlastokist yani 5. Gün embriyosuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tutundu canım.Herkesin farklı farklı çıkıyor betaları sıkma canınıBlastokist yani 5. Gün embriyosuydu
Erken gebelik testimi yaptın canımKızlaar neler yaşıyorsunuz tüp bebek yaptıranlar hadi konuşalım biraz ben 7. Günümdeyim ve bugüne kadar sadece 4.gün nokta kadar kahverengilik geldi sonrası tertemiz hiç bişey yok ne akıntı ne bişey bugün bile bilede idrar testi yaptım hayta negatif gösterdi ama tabiki inanıp moralimi bozmadım sizler napıyosunuz![]()
Aynen çatladım kız meraktan hiç bir lekelenme olmadı canım sıkılıyo herkezde bi belirti var benim bebekler çokmu sakin dedim acabaErken gebelik testimi yaptın canım
Ayy inşallah canım ya sen kaçıncı gündesin yaptırdınmı tüp bebek benim senden haberim yok yenimisinİnş gebesindir @Sibelcakir06 güzel haberini alırız canım
Sanırım 3.gün embriyosu senin pazartesi kanda çıkar canım.İnşallah seninledir bebişlerAynen çatladım kız meraktan hiç bir lekelenme olmadı canım sıkılıyo herkezde bi belirti var benim bebekler çokmu sakin dedim acaba![]()
N’aptın canım kan verdinmi bugün B BirmucizeolsunnnnnnBence tutundu canım.Herkesin farklı farklı çıkıyor betaları sıkma canını
İnşallah ya bide 2tane atıldı hiç kanamam olmadığına göre 2side tutunmuş olabilir erkenden çıkar galiba kanda dimiSanırım 3.gün embriyosu senin pazartesi kanda çıkar canım.İnşallah seninledir bebişler
Sen ne yaptınN’aptın canım kan verdinmi bugün B Birmucizeolsunnnnnn
Bazılarında normal diyorlar doktoruna sordunmu bişey dedimiKizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum
Hayırlı olsun bu arada çok sevindim senin adınaKizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum
Doktoru birak hemsireye bile ulasamiyorim. Sekreter ile gorustum o da 10 gun sonra keseye cagirdi ilaclarina devam et dedi saka gibiler iste.Bazılarında normal diyorlar doktoruna sordunmu bişey dedimi
Kuzum hastaneye git bence yüzyüze görüş olmadı başka doktora git halini anlat bi baksınDoktoru birak hemsireye bile ulasamiyorim. Sekreter ile gorustum o da 10 gun sonra keseye cagirdi ilaclarina devam et dedi saka gibiler iste.
Doktorun karar veriyor kuzum biz ne desek yalan olur şimdi ben 3 istiyordum 2 tane transfer edebiliriz sadece dediMerhaba arkadaşlar, bende bu haziran sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisine. Şunu merak ediyorum. İşlem yapılırken 1 veya 2 embriyo transferine nasıl karar veriliyor.? Ben iki tane koyduramam mı mesela.?
Denemekten vazgeçme canım ama herkezde de bir olmuyo ki çoğu kişide kanama olsada bebeği sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş allahtan hayırlısı canım inşallah bidahakilerde rabbim yüzüne gülerVe yogun bir kanama ile düşük yaptim.... düşük beta degeriniz varsa tüp bebekte cok umutlanmayin diyorum... allah hayirlisini nasip etsin...