2018 tüp bebek yaptıranlar buraya

Kızlaar neler yaşıyorsunuz tüp bebek yaptıranlar hadi konuşalım biraz ben 7. Günümdeyim ve bugüne kadar sadece 4.gün nokta kadar kahverengilik geldi sonrası tertemiz hiç bişey yok ne akıntı ne bişey bugün bile bilede idrar testi yaptım hayta negatif gösterdi ama tabiki inanıp moralimi bozmadım sizler napıyosunuz :emir_bebek:

Kızlaar neler yaşıyorsunuz tüp bebek yaptıranlar hadi konuşalım biraz ben 7. Günümdeyim ve bugüne kadar sadece 4.gün nokta kadar kahverengilik geldi sonrası tertemiz hiç bişey yok ne akıntı ne bişey bugün bile bilede idrar testi yaptım hayta negatif gösterdi ama tabiki inanıp moralimi bozmadım sizler napıyosunuz :emir_bebek:
Erken gebelik testimi yaptın canım

Kizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum

Kizlar 12. Gün 34
14. Gün 97 ve
16. Gun 297 bugunku test sonucum. Ancak yaklasik bir haftqdir hemen her gun bir kqc damla kan geliyor akinti ile birlikte. Normal mi bu bilmiyorum ama degerlerimin artmasina bile sevinemiyorum
Hayırlı olsun bu arada çok sevindim senin adına :KK9:sıkma canını bi araştır bakalım neymiş

Merhaba arkadaşlar, bende bu haziran sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisine. Şunu merak ediyorum. İşlem yapılırken 1 veya 2 embriyo transferine nasıl karar veriliyor.? Ben iki tane koyduramam mı mesela.?

Merhaba arkadaşlar, bende bu haziran sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisine. Şunu merak ediyorum. İşlem yapılırken 1 veya 2 embriyo transferine nasıl karar veriliyor.? Ben iki tane koyduramam mı mesela.?
Doktorun karar veriyor kuzum biz ne desek yalan olur şimdi ben 3 istiyordum 2 tane transfer edebiliriz sadece dedi

Ve yogun bir kanama ile düşük yaptim.... düşük beta degeriniz varsa tüp bebekte cok umutlanmayin diyorum... allah hayirlisini nasip etsin...

Denem
Ve yogun bir kanama ile düşük yaptim.... düşük beta degeriniz varsa tüp bebekte cok umutlanmayin diyorum... allah hayirlisini nasip etsin...
Denemekten vazgeçme canım ama herkezde de bir olmuyo ki çoğu kişide kanama olsada bebeği sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş allahtan hayırlısı canım inşallah bidahakilerde rabbim yüzüne güler

Kızlar ben daha yaptırmadım yeniyim geçen yıl normal yoldan hamiş kaldım ama kaybettik bu sene tüp bebek için rapor çıkarttık perşembe raporumu alacağım sanırım ay sonu regl ile ted başlayacağız S Sibelcakir06 canım sorularını yanıtlamaya çalıştım bu rapor ve tahlillerle uğraşırken kafa gitti ben foruma girdim ama sanki kendimi tanıtmış gibi yazıyorum :( B Birmucizeolsunnnnnn geçmiş olsun canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama allah büyük herşeyin bir sebebi var allah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir bebiş verecektir sana da ve hepimize dinlenmeye çalış canım

Back
X