• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim eşimde aynı :KK48:bende seviyorum burada vakit geçirmeyi çünkü buradaki insanlar anlıyor beni sadece.Derdimiz bir isteğimiz aynı üzüntülerimiz benzer..iyi ki tanıdım seni ve sizleri kuzum canm benm saolasın beni rahatlattın Allah razı olsun senden:KK200:

Senden de Allah razı olsun canım benimm :KK200:

Arkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.

Maşallahh canım benimm Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh Allahın izniyle :KK200: :dua:

Simdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasii :KK70: ya da iniyor mu??

İniyor canım benim de hiçbir pantolunum olmuyordu hele işe başladım masabaşı işim oturur oturmaz belime birşey örtüp düğmemi açıyordum :KK48: Su içtikçe daha da şişiyordu nefes alamıyordum hatta bazen ama trasnferin son günlerine doğru indi hep canım geçiyor yani :KK54:

İniyor canım benim de hiçbir pantolunum olmuyordu hele işe başladım masabaşı işim oturur oturmaz belime birşey örtüp düğmemi açıyordum :KK48: Su içtikçe daha da şişiyordu nefes alamıyordum hatta bazen ama trasnferin son günlerine doğru indi hep canım geçiyor yani :KK54:
Günaydın adet olabildin mi dileğimo_O

Arkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar :KK43:
Asiri sacma olmus resmen keklemek bu.. biz 12 bin kusur verdik mikrocip ve embroskop dahil tabii ilaclar da ama ilaclara sadece 1500 vermistim sonrasinda disardan alinanlar haric.. international’da durum bu birdahakine memorial’a gidicez tutmazsa..
Bu arada memorial sisli de yaptiran var mi orada ne kadar memnun musunuz?

Arkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar :KK43:

Maalesef arttı canım 2018 de fiyatlar merkeze göre de değişebilir tabi ama benim gittiğim merkezde de 2017'de 6500 TL iken 2018 de 7250 oldu zam geliyor her sene Allah yardımcın olsun :dua:

Dlk2606 Dlk2606 Günaydın canm sekizde burdaym dedm bekliyorum seni naptn? :-):anneadayı::anneadayı:

Ayy canım benim sorma ya ben eşim testi görmesin zorla yaptırır diye saklamıştım :KK48: akşam yatarken de sabah bulurum dedim yattım sabah ara ara bulamadım ya işe geç kalmamak içinde çıkmak zorunda kaldım yapamadım yani :63:

Asiri sacma olmus resmen keklemek bu.. biz 12 bin kusur verdik mikrocip ve embroskop dahil tabii ilaclar da ama ilaclara sadece 1500 vermistim sonrasinda disardan alinanlar haric.. international’da durum bu birdahakine memorial’a gidicez tutmazsa..
Memorial şişli çok çok iyi diye araştırdım bende Semra Kahraman çok deneyimli ve başarılıymış bende en son olmazsa ona giderim herhalde

Günaydınn canımmm benim maalesef daha olamadım ya hiç belirtide yok sadece 2 gün önce hafif ağrım olmuştu bende olacağım sanmıştım ama olmadım hala sabah da testi bulamadım yapamadım da :KK48::olamaz:
ALLAH'IM ne olur hamile kalmış ol o kadar sevineceğim ki keşke keşke diyorum of:dua:

Simdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasii :KK70: ya da iniyor mu??
Canım b3nimde şişlik oldu acayip fazla sanki 9 aylık gibiudim pozitif sonuç aldım şükür . Şişliğin sonucu aldığım ikinci gün yavaş yavaş geçmeye başladı . Oturup kalkamadım bile. Sende pozitif alırsın inşallah.

ALLAH'IM ne olur hamile kalmış ol o kadar sevineceğim ki keşke keşke diyorum of:dua:

Canımm benim güzel arkadaşım Allah razı olsunn senden keşke olsa keşke mutluluktan uçarım heralde Allah'tan ümit kesilmez tabi ama çok kaptırmak istemiyorum kendimide hayırlısı olsun inşallahh Rabbimin mucizeleri çok inşallah bende o mucizeleri yaşayanlardan biri olurum. Aminnn :KK200: :dua: :dua:

Canım ben orada yaptırdım şuana kadarki süreçten oldukça memnunum. Bir sıkıntım yaşamadım. İlgililer bilgi veriyorlar. Ulaşabiliyorum. Sonucu da inş güzel olur.:KK200:

:halay::halay::halay::halay:Günaydınnnn kizzllaarrrr :KK68::KK68:
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın :KK73::KK73::KK73:
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar :KK9::KK9::KK9:
Canımmm gözünaydın hayırlı olsun tekrar. İnş kucağına almakta nasip olsun canım benim:halay:

Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın :KK73::KK73::KK73:

Oyy kuzum benimmm maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına da al inşallah çok şükür ohh hep böyle güzel haberler verelim hepimiz inşallahhh canım benimm :KK200::KK68::KK73:

Maşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hayırlı olsun:KK74:

Ya varya nasıl şiştim bende anlatamam. Şuan işteyim ve pantolonun düğmesi açık. Rahatsız oluyorum çok. İnş güzel haber veririsin bize canım bi test yap inş Rabbim yüzümüze gülmüş olsun canım:KK200:

Canımmm gözünaydın hayırlı olsun tekrar. İnş kucağına almakta nasip olsun canım benim:halay:
Oyy kuzum benimmm maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına da al inşallah çok şükür ohh hep böyle güzel haberler verelim hepimiz inşallahhh canım benimm :KK200::KK68::KK73:
Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur :nazar::nazar:

Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur :nazar::nazar:
Yaaa inşallah darısı bizlerin başına canım çok dua edin bize de:KK200: sizde sağlıkla kucağınıza alın inş.

Back
X