Kuzumm haftasonu temizlik falan vakit bulamadım girmeye bir ara girdim okudum da yazamadım hasta oldum bende çok şükür yarın gideceğim bende başlayacağım artık hayırlısıyla
hadi güzel güzel sonuçlar alalım kuzular mayıs bize uğurlu gelsin :)

canım ben de normalde 3 gün azıcık regl olurum. Tedaviye başlayacağım ay 6 gün dolu dolu oldum. Hayırlı olsun tedavin inşallah çok güzel geçer ve sonu da güzel olur:)
Benim de öyle oluyor genelde ama bu ara tuhaf o da benim gibi :) İnşallah canım en az yan etkili ve hayırlı olur inşallah

Çok pahalı bizimki 7 yi buldu canım ilaç + hastane . Allah yardımcın olsun hem hastane ayrı şehirde hem çok pahalı hem izin alma derdi vs. Seni ekstradan yıprattı . Keşke bulunduğun yerde bi merkez olsada devam edebilseydin şans dahada artıyor demişti dr.

bu yıl eşim tayinci olurda tayin olduğumuz ilde tüp bebek merkezi olursa belki düşünürüm çok iyiymiş fiyat sizin

birde ikinci çocuk için tüp bebek fikrini tuaf karşılıyor çevremdeki insanlar buda bu işi gizli saklı yapmaya itiyor seni oda izin almada sıkıntı anlayacağın

sen nasılsın arkadaşım

Canım allah razı olsun seni merak ettim göremedim mesajını kaç gündür iyisindir umarım

Evet canım hafta içleri rahat giriyorum iş yerin de de haftasonu genelde ev temizlemekle falan geçiyor vakit bulamadım girmeye iyiyim ama çok şükür canım benim hasta oldum yarın gideceğim bende başlayacağım alacağım yavrularımı inşallah kısa zamanda Allahım bizlerede nasip etsin inşallah canım çok sevindim senin mesajını okur okumaz

Insallah hangisi hayirlisiysa o olsun.elalem herşeye konuşuyor.faydalari olmaz bol bol dilleri olur.bosver sallama bile. Benim sadece annem ve kayinvalidem biliyor onlarad asla ağzını açıp tüp bebek yaptirdigimizi demezler çok sıkı tembihledim . Bu arada sizler ve onlar harici hamile olduğumu bile bilen yok.soylemedim. 3 ay dolmadan demicem kimseye.. iyi gidiyor şükür. Arada ağrı sizi oluyor üç beş gündürde hafif bulantı oluyor ama çok rahatsız edecek şekilde değil.leke devam ediyor falan ole gün geçiriyoruz. Hayirlisi allahtan

Sağol canım amin inşallah enkısa zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin senin de herşey yolunda gider allahın izniyle

Merhaba allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bişi sorabilirmiyim ilaç kullanıyormusunuz acaba ve kaç haftalık acabaa hamileliğiniz biliyormusunuz

Hayırlı haftalar canlarım inşallah bu haftada pozitif haberlerimiz git gide artar bu mübarek günlerde Rabbim gönlümüzden geçen ne varsa kabul etsin
Dlk2606 kuzum çokkk sevindim adet olmana sende hayırlısıyla inşallah yavrularını kucağına alacaksın
kinalikadin canm seninde bu haftaydı dimi sonuç merakla bekliyorum o güzel haberi inşallah
A anneveoglusu canım sende takma hiç inşallah bundan sonrası için çok dua edelim sağlıkla hayırlısıyla 2. evladını kucağına alırsın

rabbim sağlıkla kucağında göstersin seninle bir yılı geçkindir tanışıyoruz bu süreçte zor günler yaşadık kayıplarımız nedeniyle inşallah bu sefer rabbim sağlıkla kucağında gösterir en güzelini yapıyorsun kimseye söylememekle

allah razı olsun arkadaşım sağlıkla gebelikler yaşarız arkadaşım.

B3nim ilaç dozum düşüktü pko değildim ve sadece 7 yumurta toplandı yine oldum canım bünye ile ilgili yada şans artık
ya aslında bende de 15 toplandı 20ler 30 lar değil ama bende oldum ve ben 10 gün boyunca hastandeydim filmler ekgler çekildi çok zordu sonu gğzel olsun inş :)

Evet canım inşallak olumlu sonuç yazarım sizlere ama çokta umutlu değilim nasip ne diyelim. Saol kuzum bnm

Allah razı olsun canımm benimm iyiki varsın inşallah Allahım hepimize nasip etsin kısa zamanda

canım cok yumurta mı toplandı pko durumunda ohss olunu yo oyle bişe mi senin ki de ?
Canım benden 7 yumurta toplandı pcolu da değilim ama bende de oldu ohss. Pcolularda daha çok oluyor sanırım ama diğerlerinde de oluyor. İlaçların dozunu ayarlayamamaktan kaynaklanıyor sanırım. Ben 11 gün boyunca 225 doz kullandım.

Valla ilaçların bütün yan etkilerini yaşadım ama bir o kalmıştı ben de Nasıl olmadı kendime hayret ettim doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…