Evet canım inşallak olumlu sonuç yazarım sizlere ama çokta umutlu değilim nasip ne diyelim. Saol kuzum bnm
Canım valla umutlu olmayan arkadaşlar geçen hafta hep pozitifi gördü sende de öyle olması için bol bol dua edicez

ben 9 gün 150 vurduğum halde :) kötü bişe ama

Merhaba arkadaşlar hamile olanlar idrar testi yaptınız mı yaptiysaniz kaçıncı gün yaptınız. Bende bu sefer idrar testi yapıcam ki şok olmayayım alistirirm kendimi baştan biraz sonuca diye. Birde normal testle mi erken gebelik testiyle mi yaptınız

Merhaba allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bişi sorabilirmiyim ilaç kullanıyormusunuz acaba ve kaç haftalık acabaa hamileliğiniz biliyormusunuz
8 haftadayım canım amin hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım.progestan kullanıyorum fıtıl olarak birde hibor iğne.igne için genetik test istedi dr. Onu yaptırdık cuma günü sonuç 1 haftaya çıkıyor ona gore bıraktıracak işte.

Dijital test yaptım kan verdiğim gün 12.Gün yanı 3.Gün embriyoru direk gösterdi .

Canım kaçıncı günündesin en erken 8. 9. günü yapın diyorlar ondan öncesi insan çıksada çıkmasada strese giriyor ister istemez ama illa yapacam diyorsan erken gebelik yap bence canım inşallah kop koyu görürsün ikinci çizgiyi Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah

Aminnn canimm aminn neler yaşadık 2017 annesi olacaktık nasip herşey. Allah daha beterinden korusun. Inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Rabbim seninde evine nasip etsin hergun dualarımdasınız sağlıklı çocuksuz ev kucak kalmasin

Ayy canım benim sağol Allah razı olsun oldum çok şükür valla inşallah biran önce sıkıntısız bir şekilde başlarım da alırım yavrularımı

Bem 125 vurdum canım bendede oldu 7 yum toplandı.pko yok ama sonuç güzel oldu şükür 3.Gün iki embriyo koyuldu. Tarnsfer sonucu pozitif oldu kese gözüktü v.s derken leke geldi ole anladık ohss olduğumu 10 gun yattım hastanede saglikliyiz şükür

canım 5.gün embriyosuydu. Transferden sonra 7.gün sabah idrarda silik ikinci çizgi vardı ama çok bariz bir silik çizgiydi:) aynı gün kan verdim pozitif çıktı tabi daha çok erken olduğu için değer düşük çıktı. Yarın 10.günüm yeniden test yaptıracağım. Doktoruma kalsa 12. ve 14.gün kan ver diyordu. Doktorlar garantici biraz.

geçmiş olsun canım herkeste farklı zamanda ortaya çıkıyor demek ki. Transfeden 1 gün önce oldum ben. Allah bir daha yaşatmasın çok kötüydü.

Bugun 4. Gun transfer gununü sayarsam bende 8 9. Gun yapıcam testimi bile aldım :) erken gebelki testi aldım. İlk önce ben bir sonuç alayim da şok olmak istemiyorum canım alıştık negatifleré zaten. Benimde umudum yok inşallah süpriz olur bana da

Benimde 5. Gün embriyosu canım acaba bende 7. Gun yapsam belli olur mu ki valla şimdiden testi aldım bekliyorum :)

transfer gününü saymıyoruz. transferden sonraki gün 1.gün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…