Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kuzum öyle düşünme hayırlısı olsun inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle kinalikadin
da bize yakın zamanda hamileyim yazacak inanıyorum ben buna Baştan böyle olumsuz düşünme canım benim güzel düşünki güzel olsun inşallah
Dağol canım allah razı olsun ben inaniyorum ve dua ederken isteyen bu mucadeleyi veren herkese dua ediyorum rabbim kimsenin emeğini boş cıkarmasın bazen biraz daha zor oluyor allah gönlüne gönlünüze göre versin kızlar kucaklar dolsun evler şenlensin uykusuz geceler olsun
Merhaba embriyonun kalitesini hiç birşeyi düşünme çünkü benim emriyom 4.gün ve 2.kalite emriyoydu ve tuttu ve yeni hamileyim kader kısmet bol bol dua edin..
Merhaba embriyonun kalitesini hiç birşeyi düşünme çünkü benim emriyom 4.gün ve 2.kalite emriyoydu ve tuttu ve yeni hamileyim kader kısmet bol bol dua edin..
inşallllaaaaaahhh güzel olacak aşırı pozitifim bu ara zaten ben sizlerin içinde aynı şeyi hissediyorum canımmm :) senin kaçıncı gün embriyosu cnım kalitesi nasıl
Ne güzel canım benim hep böyle pozitif ol inşallah sonuda güzel olur 5. gün embriyosu canım doktor kaliteleri çok iyi dedi inşallah Rabbim nasip eder bu kez
Bu günleri unutup çocuklarımıza anlatacağımız günlerde gelecek işallah. Ben eve bir tane defter tutuyorum. Ayrıntıya girmeden işlem günlerini yazıyorum. Özlemlerimi evladımı nasıl beklediğimi yazıyorum. Eşimde yazıyor. Benimle bile paylaşamadıklarını deftere yazmış. Büyünce ona hediye edeceğiz.Ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bilsin diye.
Kesinlikle çok doğru canım Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur biz transferden sonra tedbirimizi alalım artık takdir Allahtan inşallah güldürür hepimizin yüzünü