Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Bennn (( transferim yapıldıktan sonra CLEXANE a başladım. İğrenç ötesi can yakıyor yemin ederim ve daha da kötüsü yerini kocaman bir morluk ve hassas bir bölge alıyor.. katlanıyoruz malesef hepimiz zorluklara
Evet canım ya acayip acitti ama morarma olmadı kolumda da bir ağırlık olusturuyor bide çok fena daha eczacı bana öğretmek için vurduğunda yaktı dedim de senin canında amma tatlıymış dedii
Ay canım inşAllah ya inşAllah olurda hiç gerek kalmaz tüp bebeğe kasiklarim da ağrıyor bide bu ara tüp bebeğin süreci işlemleri daha da zor değil mi Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Kızçeler günaydınn herkese hayırlu cumalar Tedavi başlamasını, opu yu ,transfer gününü, test gününü bekleyen herkesee Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah. Artık bende başlasam öff böyle beklemek ne sıkıcı
Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar aminn inşallahh Allahım hepimizin yardımcısı olsun Az kaldı sanada kuzum benim sende böyle test günlerini transfer günlerini bekleyeceksin inşallahh sonu güzel olsun yeterki
Geldim kuzum benim bende fırsat bulamıyorum valla ya eskisi gibi yoğunlaştı baya işler kendimi eve zor atıyorum ama 3 mayıstan sonra 10 gün izin alacağım zaten transfer için inşallah o zaman güzelce dinlenirim
Ay canım inşAllah ya inşAllah olurda hiç gerek kalmaz tüp bebeğe kasiklarim da ağrıyor bide bu ara tüp bebeğin süreci işlemleri daha da zor değil mi Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Aminn inşallah canım benim zor süreçler bayanlar olarak yük genelde bizde oluyor canım ama yumurta uyarılma falan aynı senin gördüğünde tüp bebekte sadece yumurta toplama ve transfer oluyor fark sadece bu inşallah hiç gerek kalmaz bunlara verirsin bize müjdeli haberleri canım benim
Canım ilk adet olduğumda bende öyle diyordum ama geçiyor valla nasıl geçtiğini anlamadım bile ben 3 mayısta transferim olacak Allahın izniyle inşallah benimki tam 21. güne denk geliyor Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun da bekleriz biz
Canım ilk adet olduğumda bende öyle diyordum ama geçiyor valla nasıl geçtiğini anlamadım bile ben 3 mayısta transferim olacak Allahın izniyle inşallah benimki tam 21. güne denk geliyor Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun da bekleriz biz
Aminn inşallah canım benim zor süreçler bayanlar olarak yük genelde bizde oluyor canım ama yumurta uyarılma falan aynı senin gördüğünde tüp bebekte sadece yumurta toplama ve transfer oluyor fark sadece bu inşallah hiç gerek kalmaz bunlara verirsin bize müjdeli haberleri canım benim