• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya benimde ilk cetrotite yapışım kötüydü ilk batırdım ilacı itemedim çıkardım başka bi yere batırdırdım meğersem gri yerinde hava varmış pıssst diye hava girdi karnıma nasıl korktum anlatamam, tabi canımın yanmasıda cabası diğerlerine göre çok acıtıyor
Evet daha acıtıyor iğnesi :)

Ya benimde ilk cetrotite yapışım kötüydü ilk batırdım ilacı itemedim çıkardım başka bi yere batırdırdım meğersem gri yerinde hava varmış pıssst diye hava girdi karnıma nasıl korktum anlatamam, tabi canımın yanmasıda cabası diğerlerine göre çok acıtıyor
Havasını almaya özen göster canım ben kaç kez kontrol ettim bi de onun acısını cekemem delik deşik olduk zaten kollarım morarmaya başladı bi haftadır iğne iğne

Hangi merkezde hangi sehirde yaptırdınız peki. Aminnn insallah. Mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Ankara’da Ahmet Bostancı’ya gidiyorum, genartta oldu transfer.. yine aynı doktoruma devam edeceğim. İlkinde farklı dr farklı hastaneydi.. amin şu mübarek günlerde dualarda buluşalım inşallah..

göreceksin inşallah canım bekliyoruz hayırlısı ile senide ocak 2019 anneleri sayfasına
ben bu gün kalp atışlarınıda gördüm darısı sana olsun

Rabbim bu mübarek günde nerde evlad isteyen kulu sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Oyy maşallah canım yaa Rabbim çok büyük sana mucizeni verdi şükürler olsun çok sevindim senin adına inşallah bu duyguyu bizlerde tadarız :dua:

Dlk2606 Dlk2606 senin nasıl gidiyor, bir haftadır çok takip edemedim mesajların hepsini okuyamadım. Herşey yolunda mı?

Iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok kuzum 2 defa lekelenmem oldu geçti bol bol dinleniyorum cumartesi günü kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle inşallah Rabbim yardimcimiz olsun pozitif alıncada sıkıntılar beklemeler bitmiyor maalesef allahım sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin ve tüm isteyenlere yaşatsın evlat duygusunu :dua: :KK200: Sen nasılsın iyisindir inşallah kuzum :dua:

Arkadaşlar şuan burası kesmiyor beni inanın hepinizin sesini duymak istiyorum dün 41 tane meryem süresi okundu duasını yapıp bağışlarken hepiniz için yaptırdım rabbim inşallah güzel sonuçlarla mükâfatlarıdır hepimizi bu mübarek ramazan ayında

Allah kabul etsin canım Allah razı olsun :KK200:

M Mimicikk toplaman bugündü dimi canım oldumu nasılsın
Evet toplama günümdü canım cok şükür bi sıkıntım yok suan. Islem sonrasi aşırı şekilde yogun adet ağrısı gibi ağrım oldu sancim bi kac saat geçmedi suan hafif adetli ağrısı gibi parolla hafiflettim islem sonrasında cok kısa sürüyor hicbisey anlamiyosun: )

Bide beni düşün canım :-) o an cevap veremedim yüzüne baktım ciddi mi söylüyorsun şaka mı diye. Ama yok gayet ciddiydi. Doktor niye verdi bunu çatlamasın diye sende biraz dikkat et işte dedi. O temiz saf düşüncelerini kırmak istemedim. Kafasında kendi oluşturduğu yumurtayı Yok etmeyim diye tamam yatmam canım dedim hala gülüyorum düşündükçe :KK45:

Hahahahahaha yaaa çok güldüm

O sesi duysam tüm bayılırdım sanırım :KK45: beni geçin eşim daha panik. Doktorum yumurtalar çatlamasın diye bu ilacı verdi. Eşim o yumurtaları ne zannediyorsa artık kendi kafasında yüz üstü falan yatsam “şey öyle yatmasan belki baskı olur ağırlığını verme yumurtalar çatlarsa işe yaramazmış” diyo :KK70: yazık yavrum yaa tavuk yumurtası gibi sanıyo kafasında herhalde
Güldürdun uz beni Allah da sizi guldursun inş. Pazartesi transferim var. Dualarınz i esirgemeyin arkadaşlar çok heyecanliyim nihayet beklediğim gün gelecek inş :KK54::KK25:

Güldürdun uz beni Allah da sizi guldursun inş. Pazartesi transferim var. Dualarınz i esirgemeyin arkadaşlar çok heyecanliyim nihayet beklediğim gün gelecek inş :KK54::KK25:

Canım benim inşallah yavrun sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın seni güzel sonuçlar alırsın inşallah :KK200: :dua:

Evet toplama günümdü canım cok şükür bi sıkıntım yok suan. Islem sonrasi aşırı şekilde yogun adet ağrısı gibi ağrım oldu sancim bi kac saat geçmedi suan hafif adetli ağrısı gibi parolla hafiflettim islem sonrasında cok kısa sürüyor hicbisey anlamiyosun: )

Geçmiş olsun canım benim çok çok kaliteli embriyolarıniz olsun inşallah :KK200: :dua:

Benim de kayınvalidem bütün akrabalarını toplayıp geldi bizim eve. Meğer hepsini tembihlemiş sonunda dua ederken çocuğu sıkıştırdılar araya. Sonra da işte böyle kariyerini düşünüp çocuk yapmıyorlar Allah ıslah etsin dedi benim için. Çok ağladım çok üzüldüm ama sonradan düşündüm ki ben elimden geleni yapıyorum ve kendimi bir de bu insanlar için helak etmeme hiç gerek yok. Artık canımı sıkmamaya tedavi sürecine yoğunlaşmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Mesajlara geç yetişebiliyorum, ya var yaa en sinir olduğum insan tipi cahile ne anlatsan boş o yüzden hiç canını sıkma canım kimiside tüp bebek olunca başkasından alınmış gibi konuşuyo bebeği ne dicen öyle insanlara ne anlatabilcen ki bırak onlar kendi kötü düşüncelerinde boğulsunlar, emin ol böyle insanlar hep huzursuz mutsuz yaşıyorlar.

Oyy maşallah canım yaa Rabbim çok büyük sana mucizeni verdi şükürler olsun çok sevindim senin adına inşallah bu duyguyu bizlerde tadarız :dua:

Amin rabbim gönlünüzden geçen muradı hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Havasını almaya özen göster canım ben kaç kez kontrol ettim bi de onun acısını cekemem delik deşik olduk zaten kollarım morarmaya başladı bi haftadır iğne iğne
Benim çok oldu iğneler biteli nadas dönemindeyim şuan ohss yüzünden transfer için 2 ay beklicez dedi drum ikinci adette başlıcak kontrollerimiz dedi. O ikinci adeti buğün olmam lazımdı amaaa olmadım moralim bozuluyo cuma gitcektim dr a yarında olmazsa gidemicem. Bende kavuşmak istiyorum artık bebişlerime

Back
X