Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
valla bizde aynı gine eşim iyi bna göre boydn belllli degil ben iyi şiştim habire adamı markete gnderiyom diyom ccuk oldugnda vakit bulamayiz hergn kekler poğaçalar adamda diyo biz bunları yersek şişeriz tabii )
valla bizde aynı gine eşim iyi bna göre boydn belllli degil ben iyi şiştim habire adamı markete gnderiyom diyom ccuk oldugnda vakit bulamayiz hergn kekler poğaçalar adamda diyo biz bunları yersek şişeriz tabii )
Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var hala bende anne olucam Rabbimin izniyle.
Hahaha kız 42ken kiyafetleri daraltıyodum hep büyük ooluyodu 34 bedenler smdi onlara bile olamiyorumm 60 kiloyla zayfllamam lazm kapalı olan varmı kzlarrr
Aynen öyle valla destek olacaklar tabi canım Valla bende her yemeğe başladığımda fazla yemeyeceğim diyerek başlıyorum ama sonra çatlayana kadar da yiyorum özellikle akşam yemeğini İnşallah bir an önce zayıflarım ay ben aralık ayınca 60 kiloydum ne güzel ya iyidim o zamanlar
Hahaha kız 42ken kiyafetleri daraltıyodum hep büyük ooluyodu 34 bedenler smdi onlara bile olamiyorumm 60 kiloyla zayfllamam lazm kapalı olan varmı kzlarrr
Aynen öyle valla destek olacaklar tabi canım Valla bende her yemeğe başladığımda fazla yemeyeceğim diyerek başlıyorum ama sonra çatlayana kadar da yiyorum özellikle akşam yemeğini İnşallah bir an önce zayıflarım ay ben aralık ayınca 60 kiloydum ne güzel ya iyidim o zamanlar
Yok canım yani bilmiyorum herkes hiç belli olmuyor diyor ama bi tek ben ve eşim görüyoruz bunu Boyum 167 Kilom 64 ama hayalim 56 falan hayaller hayatlar
Valla benim elimden hiçbirşey gelmiyor sadece ekmeği bırakmaya çalışıyorum şuan ama zorlanıyorum ekmek yemeyince hissedemiyorum doyduğumu hayırlısı olsun hakkımızda bakalım