• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet Kuzu inssalllah gzeel haberle gelir. Benmde dün kahverengi leke geldi bugnde bi damla kan geldi acaba adet oldum mu yoksa sökülmesinimi bekliycem bu adet iyice şaşırdı nezman hastaneye gitsem adet saptırıyor bi akıl verin :KK12:

Canım benim tedaviden sonra çoğu kişide oluyor öyle doktorum çok normal dedi bana tam anlamıyla kırmızı ve yoğun şekilde gelene kadar bekle sen baba öyle dedi çünkü kırmızı gelmeye başladıysa yoğunlaşır da yarın falan canım benim moralini bozma :KK200:

Canım benim tedaviden sonra çoğu kişide oluyor öyle doktorum çok normal dedi bana tam anlamıyla kırmızı ve yoğun şekilde gelene kadar bekle sen baba öyle dedi çünkü kırmızı gelmeye başladıysa yoğunlaşır da yarın falan canım benim moralini bozma :KK200:
ay cok sagool kuzu inşallah bende bugün tam oturumda giderim hastaneyeeeee :-)

Yok canım eşimle beraber geldik
Ohhh hayat arkadaşın yanında sana moral verir :-) güzel haberini bekliyoruz :-)

kızlar günaydın 7.gün değerim 46 idi hatırlarsanız bugün 10. gün değerim 141,7 çok şükür...... Doktoruma mesaj attım tebrikler gebesiniz 12. gün tekrarlayın testi yeterli dedi.

Çok şükür canım maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah kucağına aldigin günleride gör sağlıklı bir şekilde :dua:

ay cok sagool kuzu inşallah bende bugün tam oturumda giderim hastaneyeeeee :-)

Ohhh hayat arkadaşın yanında sana moral verir :-) güzel haberini bekliyoruz :-)

Inşallah canım benim seni bekliyor yavruların biran önce alirsin inşallah :KK200::emir_bebek:
Inşallah kuzum inşallah aminn :KK200:

kızlar günaydın 7.gün değerim 46 idi hatırlarsanız bugün 10. gün değerim 141,7 çok şükür...... Doktoruma mesaj attım tebrikler gebesiniz 12. gün tekrarlayın testi yeterli dedi.
Gözünüz aydın tebrikler sağlıkla kucağınıza almak nasip olur insallah

Back
X