- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi kinalikadin
- #8.621
Saol iyi ki varsın Allah sana ve bebeğine sağlık versin inşallah..Çok çok üzüldüm inanbirşey diyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol iyi ki varsın Allah sana ve bebeğine sağlık versin inşallah..Çok çok üzüldüm inanbirşey diyemiyorum
Allah böyle nasip etmiş demekki elden gelen bir şey yok inşallah nasip olur bir gün canımSizlerle transfer günlerimiz aynıydı, çok çok üzgünüm ama Allah'tan umut kesilmez. Bir gün o mutlu haberi alacağız, buna hâlâ inanıyorum.![]()
Canım benim iyi ki varsın teşekkür ederim desteğin için Allah sana ve bebeğine sağlık nasip etsin saolasın..Canniiiimmmm allah yardımcın olsun güç sabır versin çok umutluyduk senden vardır bir hayır kısmet ne zaman bilemiyoruz inşallah tez zamanda bu kadar sikitinki üstüne mucizeni rabbim sana doğal yoldan göndersin
Benim güzel arkadaşım ne yapalım kısmet değilmiş alıştım zaten Allah sizlere nasip etsin inşallah bitanemKuzum yemin ederim çok ktüym dokunsalar aglıycm allah yardmcın olsun kendini sıkma üzme inşallah birgün olacak kuzum rabbim yardımcım olsun
SAKİN BIZI BIRAKMA CANARKADAŞIM
![]()
canım bence az değil kaliteli olsun bi tane olsunKızlar selam. Geçmişe dönük sayfaları okuyamadım. İşyerindeyim. Dün yumurta toplama işlemi oldu. 9 adet yumurta toplandı.9 yumurta az değilmi? Biri bana akıl vrsin. Bu gün beş tanesi döllenmiş. çok umutsuzum. Yardım edin..
Benim tatlı arkadaşım teşekkür ederim ne yapalım nasipte yokmuş Allah büyük..inşallah senin iyi haberlerini duyarım saolkinalikadin Canımmm çok üzgünüm ben hep olumlu olcak hissediyordum lütfen kendini çok yıpratma canım benim Rabbimin o hayırlı zamanı değilmiş demekkii. Bizide bırakma canmmm
![]()
Evet insan ne diyeceğini ne yazacağını bilemiyor çok zor Allah yardımcımız olun kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah senin güzel haberlerini alırım saolasınCanım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm hayırlısı demekten başka yapacak birşey gelmiyor elden![]()
öyle diyorsanız öyledir. Çok fazla bilgi sahibi değilim.Yaşamayacak hiç biri diye ödüm kopuyor.canım bence az değil kaliteli olsun bi tane olsun
Ne güzel yazmışın saol canım elden gelen bir şey yok ne yapalım nasip değilmiş çok uğraştım maddi manevi elimden ne geldiyse ama olmayınca olmuyor..İnşallah seninde Rabbim dualarını kabul etsin ve tez zamanda gönlünden geçeni nasip etsin bu çok zor bir süreç Allah kimseye nasip etmesin bu acıları..iyi ki varsıncanım yaa çok üzüldüm inan ne desem boş ama kendini bırakma inşallah mucizen gelecek birçok tedavi gördüğünü biliyorum bu süreçte maddi manevi yıprandın ama herkesin bir sınavı var bu dünyada bizde evlad ile sınanıyoruz benim oğlum öğrenme güçlüğü olan bir çocuk ben ona bir kardeş verip bu dünya da bizden sonra tek olmasın çok istiyorum ama nasip olmuyor ama rabbime hep dua ediyorum beni bir kez daha evladla sınama diye rabbim cemil cümlemize hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
hamile kalmakta yetmiyor ben örneğim pozitif 5 gün sürdü mutluluğum ve sonra düşük...
rabbim kaldıramayacağım sıkıntı vermezmiş demek biz bunları göğüsleyecek güçte kadınlarız rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün sabır versin sıkıntılarını mutlulukla unuttursun
Ayy dilek ağlattın beni ya iyi ki tanımışım seni ne güzel bir dostsun sen Allah senden de hepinizden de razı olsun ne yapalım nasip değilmiş demek çok yoruldum artık toparlamak daha zor geliyor onca ilaç stred çok çok yıprattı Allahım kimseye yaşatmasın bunları inşallah senin iyi haberini alırım hepinizin iyi haberin alırım dualarımda olacaksın olacaksınız hep..Elimden geldiğince yazarım canım Allah yardımcın olsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır inşallah..kinalikadin Canım, bitanem, güzel yürekli arkadaşım benim saatlerce düşündüm ne yazsam diye inan bilemiyorum ne yazacağımı çok üzgünüm sanki sana yazacak kelimeler bitmiş gibi ne desem ne yazsam da biraz olsun mutlu edebilsem seni bilmiyorum ama bildiğim birşey varki oda senin çok güçlü olduğun burdaki diğer arkadaşlarımıza diyordun vazgeçmek yok diye ve şimdi sende vazgeçmeyeceksin pes etmeyeceksin Allahım senin için böylesini hayırlı görmüş her zaman demedik mi Allahım neyi hayırlı gördüyse onu yaşatsın diye senin içinde böyle olması gerekiyormuş öyle düşünüp bol bol dua etmeye devam etmemiz lazım seni çok iyi anlıyorum desemde hissettiklerini bilemem tabi üzülüceksin ağlayacaksın ama toparlayacaksın toparlamak zorundasın bak burada senin desteğine pozitifliğine ihtiyacı olan bizler varız bizi unutma bırakma biz her zaman senin yanındayız her zaman destekçiniz inşallah çok kısa zamanda buraya hamileyim yazacaksın kendiliğinden kalacaksın belkide vardır bir vakti zamanı şimdide sabırla bekleyeceksin o zamanı vazgeçmeden ümitsiliğe kapılmadan hadi şimdi toparlan ve dön geri aramıza hepimiz seni bekliyoruz ileride çocuğun olunca güleceksin bunları okuyup Allahım en kısa zamanda çektiğin bu zorlukları mükafatlandırsın inşallah kuzum benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun iyiki varsın ve hep ol seviyorum seni
![]()
canım bence az değil kaliteli olsun bi tane olsun
benim 17 tane yumurtam toplanmıştı ama sadece 9 tanesi işlem görebildi ve ilk gün 4 tanesi öldü kaldı 5 tane yani seninle aynı durum bunlardan da 5 güne 2 tane gitti ikisinde iyi kalitete birini dondurduk şunu söylemek istiyorum yeterki kaliteli olsun transferini kaçıncı gün yapacaklar cnmöyle diyorsanız öyledir. Çok fazla bilgi sahibi değilim.Yaşamayacak hiç biri diye ödüm kopuyor.
canım hayırlı olsun tedavin inşallah cok güzel sonuçlanacak @Esrarengsiz1016 arkadışımızında 26sı ilk kontrolü çok güzel olacak inşalla benim de 26-27 si gibi transfer olur gibi geliyo :)Canlarım bitanecik arkadaşlarım benim doktorun yanından çıktım herşey yolunda dedi çok şükür ilk adımı attım bugün kan aldılar öğleden sonra arayacaklar günde 2 tane estrofem kullanacağım 23 ünden sonra 3 e çıkacak, coraspin ve folik asit verdi onlarıda günde 1 tane kullanacağım 26 sı ilk kontrol Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu versin inşallah güldürsün yüzümü bu kez![]()
![]()
Ayy dilek ağlattın beni ya iyi ki tanımışım seni ne güzel bir dostsun sen Allah senden de hepinizden de razı olsun ne yapalım nasip değilmiş demek çok yoruldum artık toparlamak daha zor geliyor onca ilaç stred çok çok yıprattı Allahım kimseye yaşatmasın bunları inşallah senin iyi haberini alırım hepinizin iyi haberin alırım dualarımda olacaksın olacaksınız hep..Elimden geldiğince yazarım canım Allah yardımcın olsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır inşallah..![]()
Toparlayacaksın kısa zamanda canım bak göreceksin eskisinden de daha iyi olacaksın ve Allahın izniyle yazacaksın bizlerede hamileyim diye her zaman umutlu ol kuzum benim. Aminn inşallah canım benim inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun şükür her halimize sende her zaman dualarımda olacaksın canım benim canım hayırlı olsun tedavin inşallah cok güzel sonuçlanacak @Esrarengsiz1016 arkadışımızında 26sı ilk kontrolü çok güzel olacak inşalla benim de 26-27 si gibi transfer olur gibi geliyo :)
19-20. gün oluyo canım dün gittim muayeneye estofrem 2 taneye devam dedi perşembe tekrar çağırdı bakalım o gün den sonra galiba progesteron içeren şeylere ve clexane ye başlatır :)Allah razı olsun canım benim çok sağol yakınız o zaman birbirimize @Esrarengsiz1016 leAyy hadi inşallah canım beim sımsıkı tutunsun sana pozitif sonuçlar al inşallah Allahın izniyle kuzum
ilk kontrole gittiğin günden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak transferin canım eğer 27 27 si gibi olursan
![]()
Amin canım allah razı olsun inşallah sağlıkla hamile kalırsın doğal süreçte hep dualarimdasinCanım benim iyi ki varsın teşekkür ederim desteğin için Allah sana ve bebeğine sağlık nasip etsin saolasın..
Gözün aydın canımmmKızlar adet oldum deli gibi seviniyorummmmm![]()
evetttttttt yarın gidiyorum kuzu artk hakkımızda hayırlısı olsuunnn kuzuuu artk test gününü beklerizYaşasınnnaz kaldı seninde yavrularını almaya test günümüzüde beraber bekleriz inşallah kuzum yarın gidiyorsun o zaman hastaneye
![]()

19-20. gün oluyo canım dün gittim muayeneye estofrem 2 taneye devam dedi perşembe tekrar çağırdı bakalım o gün den sonra galiba progesteron içeren şeylere ve clexane ye başlatır :)
Sagol kuzu hepimiz için hayırlısı olsun valla adet olduğumuza sevinir hale geldikkkhadi bakalım tedavin şimdiden hayırlı olsun
bizi ne hale getiriyor bu süreç adete seviniyoruz