• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim 17 tane yumurtam toplanmıştı ama sadece 9 tanesi işlem görebildi ve ilk gün 4 tanesi öldü kaldı 5 tane yani seninle aynı durum bunlardan da 5 güne 2 tane gitti ikisinde iyi kalitete birini dondurduk şunu söylemek istiyorum yeterki kaliteli olsun transferini kaçıncı gün yapacaklar cnm
teşekkürler melin. doktorum bir ay rahim dinlendirme önerdi. adetimi bekliyorum. benim içinde iyi olur. fiziksel olarak ruhsal olarak çok yorgunum. Benim emriyoların kaçtanesi hayatta kalıcak bilemiyorum. Psikolojik olarak dölenenelerin ölmeside yıpratıyor beni. Her halde bu duygusallığım kullandığım ilaçlardan olsa gerek.

Ayy inşallah canım benim inşallah hayırlısı olsun Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü bu sefer inşallah :KK200: :dua::KK19:
Inşallah allah herkese içinde bize kinalikadin kinalikadin böyle yaazdkca ben çok kötü oluyorum aglamaktan kendini geri koyamıyorum ya benmde gine olmazsa napaarm ben:KK42::KK42::KK42:

Anladım canım inşallah benimde o civarlarda olur banada 23 üne kadar estrofem 2 tane kullan dedi 23 ünden sonra 3 e çıkar dedi ayrıyetten coraspinle folik asit verdi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum sabırsızlandım iyice :KK17:
bende 2 aydır coraspin bitane de iyi bi vitamin içiyorum 3 aydır canım fol,k asit içeren doktorum önermişti :) bakalım ben senden biraz daha heyecanlıyım süreç aşşırı hızlı geçiyo anlamadım umarım transfer sonrası da aynı şekilde geçer :):halay::emir_bebek::anneadayı::KK200:

teşekkürler melin. doktorum bir ay rahim dinlendirme önerdi. adetimi bekliyorum. benim içinde iyi olur. fiziksel olarak ruhsal olarak çok yorgunum. Benim emriyoların kaçtanesi hayatta kalıcak bilemiyorum. Psikolojik olarak dölenenelerin ölmeside yıpratıyor beni. Her halde bu duygusallığım kullandığım ilaçlardan olsa gerek.
5 gün embriyosumu koyucaklar ilk denemem mi birde sizde sorun neydi

Inşallah allah herkese içinde bize kinalikadin kinalikadin böyle yaazdkca ben çok kötü oluyorum aglamaktan kendini geri koyamıyorum ya benmde gine olmazsa napaarm ben:KK42::KK42::KK42:

Kuzum öyle düşünme hayırlısı olsun inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle kinalikadin kinalikadin da bize yakın zamanda hamileyim yazacak inanıyorum ben buna :KK200: Baştan böyle olumsuz düşünme canım benim güzel düşünki güzel olsun inşallah :dua:

bende 2 aydır coraspin bitane de iyi bi vitamin içiyorum 3 aydır canım fol,k asit içeren doktorum önermişti :) bakalım ben senden biraz daha heyecanlıyım süreç aşşırı hızlı geçiyo anlamadım umarım transfer sonrası da aynı şekilde geçer :):halay::emir_bebek::anneadayı::KK200:

Ayy evet canım o kadar o güzleri iple çekerken bir anda geliyor hepsi test günüde geçer merak etme ben ilkinde nasıl geçtiğini anlamamıştım bile Allahı utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırız sırayla :KK200: :KK55:

Ayy evet canım o kadar o güzleri iple çekerken bir anda geliyor hepsi test günüde geçer merak etme ben ilkinde nasıl geçtiğini anlamamıştım bile Allahı utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırız sırayla :KK200: :KK55:
inşallllaaaaaahhh güzel olacak aşırı pozitifim bu ara zaten ben sizlerin içinde aynı şeyi hissediyorum canımmm :) senin kaçıncı gün embriyosu cnım kalitesi nasıl

Evet insan ne diyeceğini ne yazacağını bilemiyor çok zor Allah yardımcımız olun kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah senin güzel haberlerini alırım saolasın
İnşallah canım umudumuzu kaybetmek yok sonuna kadar savaşacağız zafer elbet bir gün bizim olacak :dua:

Allah razı olsun canım benim çok sağol yakınız o zaman birbirimize @Esrarengsiz1016 le :KK200: Ayy hadi inşallah canım beim sımsıkı tutunsun sana pozitif sonuçlar al inşallah Allahın izniyle kuzum :KK200: ilk kontrole gittiğin günden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak transferin canım eğer 27 27 si gibi olursan:KK54:
Evet canım hemen hemen aynı tarihlerdeyiz benim de 26 kontrol hakkımızda hayırlısı bakalım :KK200:

Canlarım bitanecik arkadaşlarım benim doktorun yanından çıktım herşey yolunda dedi çok şükür ilk adımı attım bugün kan aldılar öğleden sonra arayacaklar günde 2 tane estrofem kullanacağım 23 ünden sonra 3 e çıkacak, coraspin ve folik asit verdi onlarıda günde 1 tane kullanacağım 26 sı ilk kontrol Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu versin inşallah güldürsün yüzümü bu kez :KK200: :dua:
Hadi inşallah inşallah iyi haberlerini bekliyoruz, hayırlısıyla inşallah bebişlerini kucağına alacaksın inanıyorum ben

Bu günleri unutup çocuklarımıza anlatacağımız günlerde gelecek işallah. Ben eve bir tane defter tutuyorum. Ayrıntıya girmeden işlem günlerini yazıyorum. Özlemlerimi evladımı nasıl beklediğimi yazıyorum. Eşimde yazıyor. Benimle bile paylaşamadıklarını deftere yazmış. Büyünce ona hediye edeceğiz.Ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bilsin diye.

Bu günleri unutup çocuklarımıza anlatacağımız günlerde gelecek işallah. Ben eve bir tane defter tutuyorum. Ayrıntıya girmeden işlem günlerini yazıyorum. Özlemlerimi evladımı nasıl beklediğimi yazıyorum. Eşimde yazıyor. Benimle bile paylaşamadıklarını deftere yazmış. Büyünce ona hediye edeceğiz.Ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bilsin diye.
Yaa ne kadar anlamlı bir hediyee okurken gözlerim doldu canımm :KK42::KK42:

Back
X