• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu 4.gün oluyor toplama günü sayılmıyor.Sizde sorun neydi
Esmde cnm 2016 da evlendk evlendkden 2 ay snra gebe kaldm sevndk falan 1 ay snra husran.oldu kalp atisi yokdu kurtaj olmak sorunda kaldm snra bi oneryle tup bbek merkezne gttik hoca bakdi esimn 0 soka grdi dedi kiz nasl hamile kalms tovbeeee dedk dedi acil tup bebek snra ckdk tabi stres baya esime kurler uyguladm falan az duzeldi sgrayi brkdi gecen sene hazrnda tup yaptrdk tutmadi snra esimi kaan aydosa gtrdm saolsun baya duzeldi hersy sperm sayisi 1 milyn altndydi 30 milyona kadar ckdi sukur rabbme kaan hoca bekleyn normal yolla dedi ama beklemk istemedk iste cnm cuma tranafer vr iste

Esmde cnm 2016 da evlendk evlendkden 2 ay snra gebe kaldm sevndk falan 1 ay snra husran.oldu kalp atisi yokdu kurtaj olmak sorunda kaldm snra bi oneryle tup bbek merkezne gttik hoca bakdi esimn 0 soka grdi dedi kiz nasl hamile kalms tovbeeee dedk dedi acil tup bebek snra ckdk tabi stres baya esime kurler uyguladm falan az duzeldi sgrayi brkdi gecen sene hazrnda tup yaptrdk tutmadi snra esimi kaan aydosa gtrdm saolsun baya duzeldi hersy sperm sayisi 1 milyn altndydi 30 milyona kadar ckdi sukur rabbme kaan hoca bekleyn normal yolla dedi ama beklemk istemedk iste cnm cuma tranafer vr iste
derdi veren allahm dermanınıda veriyor burda kaan hocayhocayı bekleyen arkadaşlar var inşallah onlardan bir an önce gierler
Kaan beye keci boynuzu ceviz badem fındık kabak çekirdeği falan yedir..

Alah alah nasil istiomus para 2ncde
bende anlamdm kuzu ilk tüp bebekte opuda yarısını aldı diğer yarısınıda transferde istedi sanki kaçıyoruz 25de tekrar gtcem hemen parayı istediler bir kuruşta indirim yapmadılr dün dedim aşılama 1tüp bebek yaptırdık dndurduk bide beni transferim falanda anastezilli oldu dedim biraz indirim yapın yapamadı

kızlar size bir sorum olucak. Benim eşimin bir teyzesi var 40 yaşlarında. 2 kez tüp bebek tedavisi geçirmiş. Bu kadın Bursa'da ikamet ediyor ve tedavilerini orada yaptırmış.Kadındaki problem sadece bir tane yumurtasının olması. en son bir tane doktorla görüşmüş. Ve kendisine artık uğraşma parana yazık demiş. Ama ben onun umutsuz olmasını istemiyorum.Kendi doktoruma çok güveniyorum ve Tek yumurtanında doğru tedaviyle yeteceğini düşünüyorum.Kendisi çok sevdiğimden dolayı yardımcı olmak istedim.Çünkü doktorum Dünya çapında ünlü bir doktor.Biliyorsunuz sizde Cem Çelik. Ben kendisine umut olmak istiyorum.Dün kendisiyle konuştum.Çünkü ben tedaviye başlayana kadar hiç bir bilgim yoktu. Kendisine yol gösteremedim.Şimdi daha bilinçliyim. Kendisine de söyledim.Son bir kez de benim için dene Teyze dedim. Doktorun laflarından sonra bir daha denemeyi düşünmüyor. Ama ben onun çocuk özlemin farkındayım. Zamanında çok konuşmuştuk. Dün uzun uzun anlattım kendisine bana yeşil ışık yaktı gibi geldi.Hatta konuşmadan 2 saat sonra doktor ismini ve klinik ismini mesajla istedi. Ne diyorsunuz sizce tek yumurtayla başarır mı?Bence başarır. Sizinde fikirlerinizi almak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Çünkü ikna etmek üzereyim.Neden bir doktor vazgeç der onu da anlamış değilim. Benim doktorum 10. denemeyi yapan insanlara bile böle konuşmuyor anı defterinden okuyorum çünkü.

Ne kadar güzel bir kalbiniz var. Bu konudaki hassasiyetiniz beni çok duygulandırdı.
Alın işte karşınızda ben varım. 1976 doğumluyum. 15 yaşında bir oğlum var. Ankara'da Dr. Tolga Ecemiş ile 2017 mayısta tedaviye başladım, ilaçsız 1 yumurtam oluşuyordu, vitamin desteği, doğru beslenme ve yakın doktor takibi ile ekimde 5 yumurtam toplandı. 3 tanesi 5. güne gitti ve transfer sonucunda HAMİLEYİMMM
Darısı teyzeniz ve evlat özlemi çeken tüm güzel kalpli kadınların başına :anneadayı::anne::KK200:

derdi veren allahm dermanınıda veriyor burda kaan hocayhocayı bekleyen arkadaşlar var inşallah onlardan bir an önce gierler
Kaan beye keci boynuzu ceviz badem fındık kabak çekirdeği falan yedir..

bende anlamdm kuzu ilk tüp bebekte opuda yarısını aldı diğer yarısınıda transferde istedi sanki kaçıyoruz 25de tekrar gtcem hemen parayı istediler bir kuruşta indirim yapmadılr dün dedim aşılama 1tüp bebek yaptırdık dndurduk bide beni transferim falanda anastezilli oldu dedim biraz indirim yapın yapamadı
Cnm iste hic musamma.gostrmiyorlar cok yanls

Back
X