• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım kontrol yok artık tekrardan sadece öğleden sonra kan değerlerim için arayacaklar bide ilaçlara başlayabilirsiniz diye haber verecekler. Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah senden de hepimizden de güzel haberler pozitif sonuçlar alacağız inşallah evet canım istenilen kalınlığa geldiğinde yapıyorlar transferi hayırlısı olsun hakkımızda :KK200:
Inşallah kan değerlerin gzel çıkar pozitifi hepimiz görürüz kuzummmmmm

Kızlarımm hepinize günaydın çok mutluyum bugün doktor herşey çok güzel dedi rahim kalınlığımda 9.5 mm çıktı ilaçlarım arttı haftaya perşembe günü Allahın izniyle transferim var alacağım yavrularımı ve beni daha da çok heyecanlandıran test günüm tam anneler gününe denk geliyor Allahım o gün bana en güzel hediyeyi verir inşallah sırayla pozitif haberlerle dolduralım burayı :halay::KK49::KK200:
Hadi inşallah o gün o mutluluğu yaşarsın :dua::dua: Allahım dualarını kabul etsin inşallah kuzum bende dua edecem inşallah bu sefer olacak böyle pozitif olmaya güzel düşünmeye devam et bu çok önemli sonunda bebişlerin sana tutunacaklar göreceksin:KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

S sinemis25 Canımcım nerelerdesin naptin kaan beye ulaşabildinizmi?
Merhaba canım.Kaan Beyden randevu aldık Mayıs ayının son haftasına.Eşim başka ürologlara gitti şu anda progeny diye bir ilaca başladı günde 3 kere içiyor.Başka rahatsızlıkları çıktı ufak tefek karaciğerinde ve midesinde stresten sanırım.Doktor kilo vermesini de istedi onunla uğraşıyoruz şu anda.Bakalım her şey yolunda giderse kurban bayramından sonra tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah şu anda dinlenmedeyiz.Ufak bi tatil yaptık.işlerimiz de yoğunlaştı çok hayatımı yoluna koymaya çalısıyorum yani canım bu yazı güzel geçireceğim gezip eğlenicem, inşallah her şey güzel olucak:halay: her gn yatmadan önce hayal kuruyorum allahım ikizlerim olsun diye olucak inşallah hissediyorum.Sen nasılsın ne durumdasın bayağıdır giremıyorum okuyamadım yazılanları.

Hadi inşallah o gün o mutluluğu yaşarsın :dua::dua: Allahım dualarını kabul etsin inşallah kuzum bende dua edecem inşallah bu sefer olacak böyle pozitif olmaya güzel düşünmeye devam et bu çok önemli sonunda bebişlerin sana tutunacaklar göreceksin:KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Canım güzel arkadaşım iyiki varsın Allah razı olsun aminnn inşallah Allahım hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin kısa zamanda inşallah :KK200: :KK68: :KK19:

Merhaba canım.Kaan Beyden randevu aldık Mayıs ayının son haftasına.Eşim başka ürologlara gitti şu anda progeny diye bir ilaca başladı günde 3 kere içiyor.Başka rahatsızlıkları çıktı ufak tefek karaciğerinde ve midesinde stresten sanırım.Doktor kilo vermesini de istedi onunla uğraşıyoruz şu anda.Bakalım her şey yolunda giderse kurban bayramından sonra tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah şu anda dinlenmedeyiz.Ufak bi tatil yaptık.işlerimiz de yoğunlaştı çok hayatımı yoluna koymaya çalısıyorum yani canım bu yazı güzel geçireceğim gezip eğlenicem, inşallah her şey güzel olucak:halay: her gn yatmadan önce hayal kuruyorum allahım ikizlerim olsun diye olucak inşallah hissediyorum.Sen nasılsın ne durumdasın bayağıdır giremıyorum okuyamadım yazılanları.
Canımcım hoşgeldin inşallah herşey yolunda gider kuzum senin için geçmiş olsun. Gez toz eglen tadını çıkar tedaviye kadar inşallah alacaksın ikizlerini kuzum. Bende başladı pazartesi 3.muaynr olacak kuzummm

Canım bence sıkıntı olmaz enfeksiyon riski var evet ama illa kesin olacak diye birşey yok bana doktorum birşey demedi zaten öyle birşey olsa özellikle uyarırlar ben o yüzden önemsemiyorum ilişkiyi yani ilişki olsada sıkıntı olacağını düşünmüyorum transfer öncesi seninde için rahat olsun bence kuzum :KK200:
Sağol kuzum doktora mesaj attım ama şehir dışındaymış dönsün kesin bilgiyi verilen sizlere de ❤️ Ben de olmaz diye yaptım ama sonrasında yasakları vetoları duyunca dürttüler beni :KK48:

Canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah yumurta uyarılma 10 12 gün sürüyor genelde daha sonra toplama işlemi yapılıyor 3. gün embriyosu olursa 3 gün bekliyorsun 5. gün olursa 5. gün daha sonra da 10 yada 12 gün test gününü bekliyorun toplamda 1 ay kadar sürüyor tedavi yani canım hayırlısı olsun hakkında inşallah :KK200: :dua:
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki ramazanda nasıl olucak mesrla oruç var tutulmuyor mu oruç acaba sizlere öyle den düşmedi tabi de sorayım dedim ben baslarsam bana denk düşecek çnkü

Back
X