- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi kinalikadin
- #14.661
Hahahah sormaa canım en yakın arkadaşım da aynısını dedi memleket meselesine dönmüştüHadi hayırlı olsun ohh be kendim olmuş kadar rahatladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah sormaa canım en yakın arkadaşım da aynısını dedi memleket meselesine dönmüştüHadi hayırlı olsun ohh be kendim olmuş kadar rahatladım![]()
Eee yani seni bekliyoruz canım yaa sabah geçtin aklımdanHahahah sormaa canım en yakın arkadaşım da aynısını dedi memleket meselesine dönmüştüBugün arıcam hemşireyi bakalım yarın çağırır heralde
![]()

Ben umudu kesmiştim adetten baktım gelmiş evde koşarak kocamın boynuna atladım adet oldm die eşim diyo sakin ol sanki hamilelik haberi almış gibi ne heyecan yaptın dioEee yani seni bekliyoruz canım yaa sabah geçtin aklımdanHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
![]()

32 yaşındayım. Ocak ayında iki embriyo transfer edildi. Maalesef negatif
Bu acılarımızın, sıkıntılarımızın karşılığını en güzel şekilde alacağımıza inanıyorum. Biliyorum zaman da her şey de zor geçiyor ama SABIR... İnsan, en yakınındakinin çocuğunu, çocuklarını görünce daha da kahroluyor. Ben de çok üzüntüler yaşattım kendim. Hatta sonra gene çok kızdım kendime. Canlarrrr bir tane daha yok bizdenGünaydın Kuzum hadi hayırlısı olsun bu adetlere bukadr sevindiğimiz aklımıza gelmezdi nelere seviniyoruzGünaydın kızçelerr vee sonunda adet oldummmm vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn gümbür gümbür oluyo hemde acısını çıkartıyoo![]()
inşallah en kısa zamanda bebişine gucagina alırsın kuzumm
@Cennet YarenMerhaba kuzu aramıza hosgeldinnnnn♡ Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kuzu ♡♡Dünyanın en güzel anne adaylarına ve annelerine selam olsunaranızda olup yazmasam da uzun zamandır hepinizin duygularına ortağım. Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Nete girer girmez ilk baktığım burası
32 yaşındayım. Ocak ayında iki embriyo transfer edildi. Maalesef negatif
Üç yıllık evliyim eşimin önceki evliliğindenden bir kızı var. Annesinde velayeti. Bizim durum, eşimde sperm azlığı var. Ve morfolojide sıkıntı var. Şimdi tekrardan deneyeceğiz. Rapor almak için evrakları hazırlıyoruz. Pazartesi tamamlanacak İnşaAllah. Bu mübarek Ramazan hürmetine Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bu acılarımızın, sıkıntılarımızın karşılığını en güzel şekilde alacağımıza inanıyorum. Biliyorum zaman da her şey de zor geçiyor ama SABIR... İnsan, en yakınındakinin çocuğunu, çocuklarını görünce daha da kahroluyor. Ben de çok üzüntüler yaşattım kendim. Hatta sonra gene çok kızdım kendime. Canlarrrr bir tane daha yok bizden
An'ı yaşayalım ve akışına bırakalım her şeyi hepinize kucak dolusu sevgiler
![]()
hoş buldum canım evet sayı bir tane de olsa yetiyor doktor eşime promotil m forte verdi onu kullanıyor bir süredir sigara çok içiyordu şimdi azalttı çok şükürCanımm aramıza hoşgeldinİnşallah sağlıkla evladına kavuşursun bizimde aynı sorun var maalesef eşimde sperm sayısı normal ama hız ve morfoloji çok düşük. Ama olsun 1 tanede olsa sperm yetiyor içimizi ferah tutalım Sabır dua hepsi geçecek inşallah
![]()

hoş buldum canım inşaAllah bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıylaMerhaba kuzu aramıza hosgeldinnnnn♡ Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kuzu ♡♡

O ilaç iyi kuzum benm eşimde progeny m içiyor toplama gününe kadar iç dedi inşallah işe yaramıştırhoş buldum canım evet sayı bir tane de olsa yetiyor doktor eşime promotil m forte verdi onu kullanıyor bir süredir sigara çok içiyordu şimdi azalttı çok şükür![]()
Sigara çok etki ediyor yaa yavaş yavaş bıraktırmaya çalış sen canm Ahh kuzum ah sorma sanki hamilelik haberi almış gibi sevindmGünaydın Kuzum hadi hayırlısı olsun bu adetlere bukadr sevindiğimiz aklımıza gelmezdi nelere seviniyoruzinşallah en kısa zamanda bebişine gucagina alırsın kuzumm
![]()
bırakırsa çok iyi olacak Ramazan ayı da vesile olsun canım benim büyükihtimal Haziran'da toplama olacak regl günümü falan hesapladım bayrama denk gelebilir toplama bakalım ne olacak? senin ne zaman canım? bütün sayfaları okuduğum için aklımda kalmıyor kusura bakmaO ilaç iyi kuzum benm eşimde progeny m içiyor toplama gününe kadar iç dedi inşallah işe yaramıştırSigara çok etki ediyor yaa yavaş yavaş bıraktırmaya çalış sen canm
![]()
Bende aynıydım baktim hamilelik yok adet oldum eski gibi sevindim valaaAhh kuzum ah sorma sanki hamilelik haberi almış gibi sevindmHayırlısı olur inşallah bakalım başlıyor bizim maraton sanırm
![]()
Insallahhh kuzuuhoş buldum canım inşaAllah bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla![]()
Sağol canm arkadaşım sen naptınn bugün mü kan vereceksinBende aynıydım baktim hamilelik yok adet oldum eski gibi sevindim valaahayırlısı olsun kuzummmm
![]()

Kuzum hayırlısı olsun inşallah bu denemende evladına kavuşursunbırakırsa çok iyi olacak Ramazan ayı da vesile olsun canım benim büyükihtimal Haziran'da toplama olacak regl günümü falan hesapladım bayrama denk gelebilir toplama bakalım ne olacak? senin ne zaman canım? bütün sayfaları okuduğum için aklımda kalmıyor kusura bakma![]()
Bende adetimi bekliyordum burdaki kızlar bilir 15 günü geçmişti olamamıştım şükür dün akşam geldi
Bugün arıcam hemşireyi sanırım yarın yada cumartesi çağırır benimde bi aksilik olmassa bayram haftasına denk gelecek gibi transfer bakalım cümlemizin hakkında hayırlısı canmm hadi hayırlısı kuzumKuzum hayırlısı olsun inşallah bu denemende evladına kavuşursunBende adetimi bekliyordum burdaki kızlar bilir 15 günü geçmişti olamamıştım şükür dün akşam geldi
Bugün arıcam hemşireyi sanırım yarın yada cumartesi çağırır benimde bi aksilik olmassa bayram haftasına denk gelecek gibi transfer bakalım cümlemizin hakkında hayırlısı canmm
![]()
mutlu haberlerinle içimiz aydınlansınBenim eşim 3 ay önce başladı progeny m ve menegon iğne ileri hız %10 iken %20 ye çıkmştı bende tüp bebek tedavisi görüyorum salı yumurtalarım topalanacak umarım hala işe yarıyordur ilaç ve iğne siz bu ilacı kullandıgınızda spermiyogram verdiniz mi peki ?O ilaç iyi kuzum benm eşimde progeny m içiyor toplama gününe kadar iç dedi inşallah işe yaramıştırSigara çok etki ediyor yaa yavaş yavaş bıraktırmaya çalış sen canm
![]()
doktoruna danıştın mı benim ablamda hep kanama olmuştu ama çok şükür bi problem olmadı oğlu şimdi 7 aylık içini ferah tutmaya çalış bence doktoruna sor sen rahatla :)Kızlar bu sabah yine kahverengi leke ile karşılaştım bu 3. Kez oldu artık beni o kadar korkutup moralimi bozuyo ki kendimi hastaneye yatırıp hemşirelere emanet edesim geliyo![]()
![]()
![]()