Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Ayy ne güzel bir haber maşallah sübhanallah
Rabbim sağ salim analı babalı büyümelerini nasip etsin
Darısı bütün sırası gelen arkadaşların ve benim başıma olsun
Merhaba kızlar biz maalesef bugün de göremedik bebeği boş gebelik olduğu kesinleşti hakkımızda hayırlısı böyle imiş 7.denememizde hüsran ile sonra erdi bu sefer epey yaklaşmıştık aslında
Merhaba kızlar biz maalesef bugün de göremedik bebeği boş gebelik olduğu kesinleşti hakkımızda hayırlısı böyle imiş 7.denememizde hüsran ile sonra erdi bu sefer epey yaklaşmıştık aslında
hayirlisi buymus cnm o zamn demekki zamani gelmemis daha ins bidaha denersen onda anneligi tadarsin bende cok korkuyorum oyle olursa diye persenbe ilk muayeneye gidicem
hayirlisi buymus cnm o zamn demekki zamani gelmemis daha ins bidaha denersen onda anneligi tadarsin bende cok korkuyorum oyle olursa diye persenbe ilk muayeneye gidicem
Canım selam akşam gittim çok şükür bin şükür kanama alanı bitmiş tamamen ki bu hafta çalıştığım için çok korktum muayenede halen gözlerim doluyor
10+1 bebek haftasiyla uyumlu dedi dr. 15 gün daha progestana devam. İnşallah Senden de tez zamanda iyi haber gelecek inanıyorum ve çok dua ediyorum canım