Mail olarak bildirim geliyor:)biumutsa mesajımı görürsen nasılsın merak ettim düzeldi mi durumlar
Fazlamiİsteyen varsa verebilirimn
Aminn :) inşallah yarın silik de olsa çıkarInsllah en kisa zamanda %100olur
Canım ben bir süre giremedim buraya neyin var ne iğnesi nasılsın neler olduMail olarak bildirim geliyor:)
Teşekkür ederim iyiyim son 2 iğnem kaldı korkuma yatmaya devam ediyorum ayaklanmıyorum pek:)
Var mı sizlerden güzel haber inşallah?
Anında yapılan işleri çok severim inşallah pozitif sonuç alırsın canımBirazdan acile gidip yaptırıcam
Bi ara durgunluk yaşadık da dünden beri güzel haberler almaya başladık maşallahMail olarak bildirim geliyor:)
Teşekkür ederim iyiyim son 2 iğnem kaldı korkuma yatmaya devam ediyorum ayaklanmıyorum pek:)
Var mı sizlerden güzel haber inşallah?
Kuzum ben sabah aksm tok karnina kullaniyrm eczaci ole yazmistiBen de 1 alayım o zaman :)
Eşim aldı bana da söyledim. Eşim sormamış eczacı da bir şey dememişKuzum ben sabah aksm tok karnina kullaniyrm eczaci ole yazmisti
10 tane var :))Fazlami
Acilde hcg testi yapıolar mi ????Anında yapılan işleri çok severim inşallah pozitif sonuç alırsın canım
Zaten sormazlar ki bizim gibi değiller hani ben alsam herşeyini ayrıntılı sorarım benimki de almış çıkmışEşim aldı bana da söyledim. Eşim sormamış eczacı da bir şey dememiş
Yapan hastaneler var canımAcilde hcg testi yapıolar mi ????
Ne dicez kiiYapan hastaneler var canım
Yapan arkadaşlara soralımNe dicez kii
Sabah polikliğine gelin derler bence :))Yapan arkadaşlara soralım
kızlar acile gidip gebelik testini nasıl yaptırıyorsunuz
Bence gebelik şüphem var kan testi yaptırmak istiyorum desek yeterli olur gibi
Valla yapan nasıl yaptırıyor ki o zamanSabah polikliğine gelin derler bence :))
Özellerde yapıolardirValla yapan nasıl yaptırıyor ki o zaman
Beta hcg yaptırmak istiyorum diyin kızlar bi dönem acilde calılmıştımYapan arkadaşlara soralım
kızlar acile gidip gebelik testini nasıl yaptırıyorsunuz
Bence gebelik şüphem var kan testi yaptırmak istiyorum desek yeterli olur gibi
Devlet hastanesi yapmıyodur heraldeBeta hcg yaptırmak istiyorum diyin kızlar bi dönem acilde calılmıştım
Aynen. Içinde 20 tane var iki tane alsam yumurtlama zamanına kadar daha mı etkili olur acaba :)Zaten sormazlar ki bizim gibi değiller hani ben alsam herşeyini ayrıntılı sorarım benimki de almış çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?