Sağol canım inşallah şüphem olur da bende gidip öğrenirim tam olarak devlet yapıyor mu diye :)Beta hcg yaptırmak istiyorum diyin kızlar bi dönem acilde calılmıştım
Ben acile gittiğimde midem bulanıyor yediğimi çıkartıyorum demiştim o zaman korunuyoduk ihtimalde çok azdı ama yinede direk ona bakmışlardı canımValla yapan nasıl yaptırıyor ki o zaman
Canım bilmiyorum ki ben zayıfım çok içersem bünye kaldırmaz diye cesaret edememAynen. Içinde 20 tane var iki tane alsam yumurtlama zamanına kadar daha mı etkili olur acaba :)
Devlette miydi canımBen acile gittiğimde midem bulanıyor yediğimi çıkartıyorum demiştim o zaman korunuyoduk ihtimalde çok azdı ama yinede direk ona bakmışlardı canım
Evet canımDevlette miydi canım
Ben de bilemedim neyse :)Canım bilmiyorum ki ben zayıfım çok içersem bünye kaldırmaz diye cesaret edemem
Yapıyordur kuzum ben yaptırmıştımDevlet hastanesi yapmıyodur heralde
Emin olmak için yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. İnşallah bebiş vardırDün dedim yaa sabahları miğde bulantın oluyor akıntımda çok fazla kasıklarımda da ağrı vardı dün yaptım tek çizgi gördüm sonra umursamadım çöpe attım sabaha kadar da miğde bulantısından yatamadım testin üstünde beş dk bekleyin yazıyodu bende dedim şuna tekrar bakayım sabah bi baktım ki ikinci çizgi çıkmış günüm gelmediği için biraz silik ama
Canım çok geçmiş olsun işte insan muhtaç olunca böyle durumlarda olunca gerçekten mağdur ediliyorsun hani sonuçta gelen hasta ne sebeple olursa olsun bütün şikayetlerini dinleyip ona göre tahlil yapmaları gerekir. Acil sanki keyif yeri mi adı üstünde acil hastalar geliyor.Sinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.
Ay inanmıyorum ya özel hastane olacak bir de. Devlete de şaşırdım. Daha önce karşılaşmadım ben. Devlete acile her gittiğimizde söylemeye gerek kalmadan tüm detay baktılarSinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.
Canımmm geçmiş olsun acaba dedim yumurtlama dönemin mi? Genç kızlığımda bi kere yumurtam çatlamamıştı ve ben acıdan ölüyordum adım atamıyordum. Yatağımdan kucaklayıp doktora götürmüşlerdi. Orda anladılar yumurta çatlamadığı için öyle olmuş..Sinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Bugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime goreŞuan çok şaşırdım bana düşük tehlikesi olabilir bu ay korun dedi hayırlısı Ne diyim hepsi farklı bu drlarınn hangisi dogru anlayamıyorum bazen peki sen Ne kadarlık hamilesin canım?
Prospektüste yazmıyor mu canım?Aynen. Içinde 20 tane var iki tane alsam yumurtlama zamanına kadar daha mı etkili olur acaba :)
Yaptın mı kan testini maşallah canımBugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore
2 diyor canım :)Prospektüste yazmıyor mu canım?
Canim cok gecmis olsun allah dusurmesin hastanelere ne dusursun nede aratsin derdi annam gercektende oyle acil hic ilgilenmiyor ne tahlil ne arastirma hadi gule gule bide insan gibi davransalar bende bu tur insanlardan nefret ediyorum madem ilgilenmicen niye doktor oldun yahuCanımmm geçmiş olsun acaba dedim yumurtlama dönemin mi? Genç kızlığımda bi kere yumurtam çatlamamıştı ve ben acıdan ölüyordum adım atamıyordum. Yatağımdan kucaklayıp doktora götürmüşlerdi. Orda anladılar yumurta çatlamadığı için öyle olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?