Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
-Gul- adminimiz nasılsın yarın bat günün güzel haberlerle gel inşallah

Sinirden kudurdum kudurdummmmmmm

Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.

Emin olmak için yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. İnşallah bebiş vardır

Canım çok geçmiş olsun işte insan muhtaç olunca böyle durumlarda olunca gerçekten mağdur ediliyorsun hani sonuçta gelen hasta ne sebeple olursa olsun bütün şikayetlerini dinleyip ona göre tahlil yapmaları gerekir. Acil sanki keyif yeri mi adı üstünde acil hastalar geliyor.
Şimdi biraz daha iyi misin ağrıların nasıl

Ay inanmıyorum ya özel hastane olacak bir de. Devlete de şaşırdım. Daha önce karşılaşmadım ben. Devlete acile her gittiğimizde söylemeye gerek kalmadan tüm detay baktılar

Canımmm geçmiş olsun acaba dedim yumurtlama dönemin mi? Genç kızlığımda bi kere yumurtam çatlamamıştı ve ben acıdan ölüyordum adım atamıyordum. Yatağımdan kucaklayıp doktora götürmüşlerdi. Orda anladılar yumurta çatlamadığı için öyle olmuş..

Şuan çok şaşırdım bana düşük tehlikesi olabilir bu ay korun dedi hayırlısı Ne diyim hepsi farklı bu drlarınn hangisi dogru anlayamıyorum bazen peki sen Ne kadarlık hamilesin canım?
Bugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore

Bugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore
Yaptın mı kan testini maşallah canım

Ya şimdi bir daha mı test yapsam yoksa sabahı mı beklesemmm. Içimde garip bir his var. Sanki çıkacak gibi hissediyorum

Canim cok gecmis olsun allah dusurmesin hastanelere ne dusursun nede aratsin derdi annam gercektende oyle acil hic ilgilenmiyor ne tahlil ne arastirma hadi gule gule bide insan gibi davransalar bende bu tur insanlardan nefret ediyorum madem ilgilenmicen niye doktor oldun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…