- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
Canım bence boşver isim falanda vermeSanırım kendisinin de uzun süre olmamış bebeği.. Daha iyi anlamış olması gerekirdi bizleri :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
biliyorum bu günler geçicek sen ilk çocugunu bende ikinciyi kucağıa alıcam inanıyorum canımKimisi bile bile yapıyor. Ben böyle tepki verince eşim çok abartıyorsun senin gidişat iyi değil diyor ama yaşayan biliyor malesef. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye hayıflanıp kızıyordum hem yalnız olmadığıma seviniyorum bu konuda, hemde aynı acıyı paylaştığımız için okadar üzülüyorum ki.
Yok canım riske atmam kendimi :)))Canım bence boşver isim falanda verme
Fer canımE peki ismi nedir
Ne oldu kız arada kaçırdık galibaBiri bana cevap versin
Fer canımAaa neresi canım ?? Bende bayrampaşa gelim bende yaaa
Uzayan şeffaf akıntı var 3 gündür, neyin nesi bu diyordum canım. Bata 4 gün varNe oldu kız arada kaçırdık galiba
Yapsana cnm test çıkacak bencedeFer canım
Fer mii o neFer canım
Cuma yapıcam canımYapsana cnm test çıkacak bencede
Canisi kan veremedim bidaha evde test yaptım böyle çıktıB Birkucukeylulmeselesi naptın canım
Klinik canımFer mii o ne
Aa çok iyi ya, besbelli ⚟ cizgi var ordaCanisi kan veremedim bidaha evde test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2103507
Uzayan şeffaf akıntı var 3 gündür, neyin nesi bu diyordum canım. Bata 4 gün var
benimde öyleydi hala da o akıntı var bilemiyorum kiUzayan şeffaf akıntı var 3 gündür, neyin nesi bu diyordum canım. Bata 4 gün var
Uzayan şeffaf akıntı var 3 gündür, neyin nesi bu diyordum canım. Bata 4 gün var
benimde öyleydi hala da o akıntı var bilemiyorum ki inşlh hamilesindir yaaaUzayan şeffaf akıntı var 3 gündür, neyin nesi bu diyordum canım. Bata 4 gün var
İnşaallah canım benim. 3 gün önce başladı. Tekrar yumurta çatladı sandım değerlendirdim, ama baktım hâlâ devam ediyor. Olmadı dr gidicem :/V
benimde öyleydi hala da o akıntı var bilemiyorum ki inşlh hamilesindir yaaa
Kız valla dövecem seni içini ferah tut biraz olumlu ol felaket tellali oldun ha yapma böyle 2 gün sonra kan ver çıkarsa çıkar çıkmazsa doktora git ve daha gençsin şükret her haline tmmm Çan'ımın içi iyi ol iyi olsun yarın doktora fln da gitme değerin yükselebilirMoralim çok bozuldu ya. Bir de tsh çıktı başıma. Içim yanıyor resmen. Bebek olsun diye uğraşırken normal olan şey de bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah ilk işim doktora gitmek olacak. Inşallah sıra alabilirim. Muhtemelen söktürücü verecek sonra gel diyecek. Tekrar hormonlara bakılacak. Umarım şehir dışındayken olmam adeto kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Benim yüzümden eşim baba olamıyor. Deliler gibi istiyor ama bana belli etmiyor üzülmeyim diye. Eşimin yiğeni de baba oldu. Hayırlı olsuna gittik. Eniştesi yine başladı yok dünyanın en güzel şeyi yok söyle bir his yok böyle muhteşem. Eşim de sen sormadan ben söyleyim istemiyorum çocuk dedi. Aaa niye yaşamadan anlamazsın ama muhteşem bir duygu diyor. Ya içim nasıl yanıyor anlatamam size. O durumu her yaşadığımda ölmek istiyorum. Hormonlar çok şükür hep normal derken bir de bu tsh çıktı. Kesin troid de çıkar
Tatlim boyle dusunurek strese sokuyosun kendini bak yapma canim.ne guzel esin olgunlukla karsiliyor. Insallah bir gun sizde anne baba olacaksnz strese girip ziplatma hormonlarini.. SevgilerMoralim çok bozuldu ya. Bir de tsh çıktı başıma. Içim yanıyor resmen. Bebek olsun diye uğraşırken normal olan şey de bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah ilk işim doktora gitmek olacak. Inşallah sıra alabilirim. Muhtemelen söktürücü verecek sonra gel diyecek. Tekrar hormonlara bakılacak. Umarım şehir dışındayken olmam adeto kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Benim yüzümden eşim baba olamıyor. Deliler gibi istiyor ama bana belli etmiyor üzülmeyim diye. Eşimin yiğeni de baba oldu. Hayırlı olsuna gittik. Eniştesi yine başladı yok dünyanın en güzel şeyi yok söyle bir his yok böyle muhteşem. Eşim de sen sormadan ben söyleyim istemiyorum çocuk dedi. Aaa niye yaşamadan anlamazsın ama muhteşem bir duygu diyor. Ya içim nasıl yanıyor anlatamam size. O durumu her yaşadığımda ölmek istiyorum. Hormonlar çok şükür hep normal derken bir de bu tsh çıktı. Kesin troid de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?