Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biliyorum bu günler geçicek sen ilk çocugunu bende ikinciyi kucağıa alıcam inanıyorum canım

Moralim çok bozuldu ya. Bir de tsh çıktı başıma. Içim yanıyor resmen. Bebek olsun diye uğraşırken normal olan şey de bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah ilk işim doktora gitmek olacak. Inşallah sıra alabilirim. Muhtemelen söktürücü verecek sonra gel diyecek. Tekrar hormonlara bakılacak. Umarım şehir dışındayken olmam adet o kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Benim yüzümden eşim baba olamıyor. Deliler gibi istiyor ama bana belli etmiyor üzülmeyim diye. Eşimin yiğeni de baba oldu. Hayırlı olsuna gittik. Eniştesi yine başladı yok dünyanın en güzel şeyi yok söyle bir his yok böyle muhteşem. Eşim de sen sormadan ben söyleyim istemiyorum çocuk dedi. Aaa niye yaşamadan anlamazsın ama muhteşem bir duygu diyor. Ya içim nasıl yanıyor anlatamam size. O durumu her yaşadığımda ölmek istiyorum. Hormonlar çok şükür hep normal derken bir de bu tsh çıktı. Kesin troid de çıkar

V

benimde öyleydi hala da o akıntı var bilemiyorum ki inşlh hamilesindir yaaa
İnşaallah canım benim. 3 gün önce başladı. Tekrar yumurta çatladı sandım değerlendirdim, ama baktım hâlâ devam ediyor. Olmadı dr gidicem :/

Kız valla dövecem seni içini ferah tut biraz olumlu ol felaket tellali oldun ha yapma böyle 2 gün sonra kan ver çıkarsa çıkar çıkmazsa doktora git ve daha gençsin şükret her haline tmmm Çan'ımın içi iyi ol iyi olsun yarın doktora fln da gitme değerin yükselebilir

Tatlim boyle dusunurek strese sokuyosun kendini bak yapma canim.ne guzel esin olgunlukla karsiliyor. Insallah bir gun sizde anne baba olacaksnz strese girip ziplatma hormonlarini.. Sevgiler

A AsyaaAyazz kuzum biraz rahat ol. Herşey olacağına varır. Vardır Allahın bildiği. Uzun yıllar uğraşanlar var. Biz daha yeni evliyiz. Sıkıntı stres yapma. Tsh ilaçla kolaylıkla düşüyor onu sorun etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…