Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtalıklarla ve hormonla ilgili sorun yoksa o çok iyi. hamile kaldiktan sonra tutunsun diye ilaç ya da istirahat verir muhtemelen. yani bu sefer doktor yumurta gelisimine bakar. catliyo mu catlamiyo mu. yeterince büyüyo mu ona bakar. benim adet hala gelmedi. ağrısı var fena halde. aslinda erkenden hastaneye gitmek istiyorum da benimki götürmüyor. daha önce gittim hep negatif çıktı ne gerek var diyor :/

inşallah canim inşallah bireysel yaşasam takmicam da birileri yorum yapmaya kalkınca hoş olmuyor :) inşallah isteyen herkesin bebeği olur

Dur kiz sakin ol beybi her gün olur mu adama da yazık, sana da.. önceki günün sipocanları içerde merak etme.. bu programı veren doktorun aklına şaşarım.. bu işin sabahı da var kasma o kadar..

Merhaba canim, insallah hepimiz yeni yila hamile gireriz, benim bat 12 kasim
Merhaba sayfaya yeni üye oldum ve cok bilgim yok bana bu degerleri bilenler acıklayabilir mi lütfen hastaneye gitmeme 5 gün var faktör L leiden:heterozigot protrombin :normal mthfr (677):normal mtfhr (1298):normal paı: 4g/4g homozigot

kuzum bu harika görüntü evet bende görüyorum çizgileri.yumurtlamanın kaçıncı günündesin.ne zamandır koyu ovulasyon canım

kuzum bu harika görüntü evet bende görüyorum çizgileri.yumurtlamanın kaçıncı günündesin.ne zamandır koyu ovulasyon canım
12.gununde canım. Yani o koyu çizgilerden 12 gün geçmiş oldu. Havaya girdim iyice:) tabi cizgiler netlesmeden esim cok giremiyo ama ben simdiden ohooo. Rabbim isteyen herkese nasip etsn ins

Slm hanımlar ne var ne Yok hamiş adaylarımız var mı bugün doktora gittim kalp atışlarımızda duyduk hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere inşlhh tam 6 hafta 2 günlüksün doktor dedi
Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…