- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
vala yaşayan bilir biz uzaktan sadece kelime edebiliriz olay sende bitiyor.biraz okudum msjlarını .ama testere dişli aslan pençesi.nar ye rahmi kalınlaştırır. hayıt tohumu çayı yap.adaçayı .hormon tahlillerine göre ne eksikse o bitkiye yönel ama şuan favori testere dişli aslan pençesi .hayıt tohumu ve civan perçemi bunlar hormonları düzenliyor.yumurta içinde incir kürü ve bal tarçın çörek otu yap. arı sütü propolis gerçeğini bul arıcı bul varsa.birde hac dan Meryem ana otu bul o çok etkili insanları ayakta tutan inançlarıdır sen inanman lazım.derdine sen çare arıcan ve stresten uzak durcan o kocayla ne kadar olur ama gamsızlık gerek bazenAllah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.
Ya ben de 3.5 sene kullandım doğum kontrol hapı, ama benimki gerçekten doğum kontrol amaçlı. Çok rahat gelmişti ilaçla, şimdi süürnüyorum.
Düzenlemiyor ki
Bu ay neleri değişik yaptın, bir anlatır mısın? :)
Kaptık şifayıAyni ayni yuzum bide ellefimin ici
Yok bi kadın baktı geçen eylül ayıydı
Ben de katıldım aranıza yeni :) şu an için bir sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın? İkizler nasıl?Ooo yeni yeni hamişler hayırlı olsun hepinize kızlar darısı bekleyenlerin başına^^ Napıyosunuz bkalım?? Nasıl gidiyor hamilelik
Kesinlikle öyle canım inşallah bizde hayırlısı ile onlara güzel haber veririz:)Onlarda napsın canım işte bize moral vermeye çalışıyorlar kendilerince
Amin canım inşallah bi yıl oldu benim tüp bebek te tutmadı görünürdesebeb de yok . Ama üzülmeyelim işimiz Allaha kalmışsa olmuştur:)İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi verir bize
Canisi aynen az kaldi yaabebişimm batını kontrol ettim 6 gün kalmış =) hadi hayırlısı =)
Normal test mi yaptin eger normalse cikmayabilir daha 4 gun varDayanamadım yaptım testi canım negatif çıktısanki hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum bütün umutlarım bitti yine
Cnm icim yandi okurken yaaPek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Aaahhh keşke Rabbim o mutluluğu herkese yaşatsın. Bugün test yaptım negatif çıktı bütün moralim bitti. Bi kahve yapıp fal bakayımda belki bebekle ilgili birşey çıkar acık moralim düzelsin :)Aa hadi ya bende ilk defa çıktı. Aynen ya o mutluluk bile yetebiliyor bazen bide gerçek olsa düşünemiyorum bile yaşayacağım duyguyu
Bende merak ettim sesi cikmiyor noldu diye kapatmış hesabini :/ gebelik meselesinden dolayı.Canım seni etiketleyemedim ismin çıkmıyor böyle buldum nasılsın iyimisin ?
Canım normal test ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı bence zaten hiç hissetmiyorum birşey. Olmadı bence yineNormal test mi yaptin eger normalse cikmayabilir daha 4 gun varkiz ben acele etmicem negatif cikma ihtimaline karşı
Aaahhh keşke Rabbim o mutluluğu herkese yaşatsın. Bugün test yaptım negatif çıktı bütün moralim bitti. Bi kahve yapıp fal bakayımda belki bebekle ilgili birşey çıkar acık moralim düzelsin :)
bata kadar umut var :)Canım normal test ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı bence zaten hiç hissetmiyorum birşey. Olmadı bence yine
Bende merak ettim sesi cikmiyor noldu diye kapatmış hesabini :/ gebelik meselesinden dolayı.
offseymaka şu korunma olayı nedeniyle ben de şimdi acayip uyuz oluyorum kendime..
2 yıl korunduk ne gerek varsa.. hadi ilk 6 ay yeni evlendin de sonrası ne dimi
neyse geç olsun, güç olmasın =)
Başka bir topikte bir tartışma yaşamış, ya sinirlenip kapattı, ya da başlandı..Aaa niyeki yaa. Kırmızılar gelmişti en son sonra ne oldu merak ettim meğer etiketleyince ondan çıkmıyormuş :/
İyi güzel diyorsun da canımın içi tek değilim ki.. bu fırlama oğluşu napcaz? Hava bozuk.. ben kan verirken muhtemelen dışarı fırlayacak.. hiç olmazsa hava güzel olsaydı. Daha çok yeni diye kimseye söylemedim. Geçen sefer söyledik, sonra tek tek düşük oldu diye açıklama yaptık, hoş olmadı..
Yani uzun lafın kısası, çocukla bugün zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?