Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün yumurtam 16 mm olmuş dr yarın yada önürgğn çatlar dedi ağrı hissedersen ilişki olsun dedi ama ben o ağrıyı anlayamıyom bende arada ağrı oluyo zaten

vala yaşayan bilir biz uzaktan sadece kelime edebiliriz olay sende bitiyor.biraz okudum msjlarını .ama testere dişli aslan pençesi.nar ye rahmi kalınlaştırır. hayıt tohumu çayı yap.adaçayı .hormon tahlillerine göre ne eksikse o bitkiye yönel ama şuan favori testere dişli aslan pençesi .hayıt tohumu ve civan perçemi bunlar hormonları düzenliyor.yumurta içinde incir kürü ve bal tarçın çörek otu yap. arı sütü propolis gerçeğini bul arıcı bul varsa.birde hac dan Meryem ana otu bul o çok etkili insanları ayakta tutan inançlarıdır sen inanman lazım.derdine sen çare arıcan ve stresten uzak durcan o kocayla ne kadar olur ama gamsızlık gerek bazen

Ooo yeni yeni hamişler hayırlı olsun hepinize kızlar darısı bekleyenlerin başına^^ Napıyosunuz bkalım?? Nasıl gidiyor hamilelik
Ben de katıldım aranıza yeni :) şu an için bir sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın? İkizler nasıl?

Dayanamadım yaptım testi canım negatif çıktı sanki hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum bütün umutlarım bitti yine
Normal test mi yaptin eger normalse cikmayabilir daha 4 gun var kiz ben acele etmicem negatif cikma ihtimaline karşı

Cnm icim yandi okurken yaa kiyamam Rabbm dogrusunu bilendir.hayirlisini verendir insallah.hakkinda hayirli olan hangisiyse o olsn insallahh

Aa hadi ya bende ilk defa çıktı. Aynen ya o mutluluk bile yetebiliyor bazen bide gerçek olsa düşünemiyorum bile yaşayacağım duyguyu
Aaahhh keşke Rabbim o mutluluğu herkese yaşatsın. Bugün test yaptım negatif çıktı bütün moralim bitti. Bi kahve yapıp fal bakayımda belki bebekle ilgili birşey çıkar acık moralim düzelsin :)

Normal test mi yaptin eger normalse cikmayabilir daha 4 gun var kiz ben acele etmicem negatif cikma ihtimaline karşı
Canım normal test ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı bence zaten hiç hissetmiyorum birşey. Olmadı bence yine

Bende merak ettim sesi cikmiyor noldu diye kapatmış hesabini :/ gebelik meselesinden dolayı.

Aaa niyeki yaa. Kırmızılar gelmişti en son sonra ne oldu merak ettim meğer etiketleyince ondan çıkmıyormuş :/

off seymaka şu korunma olayı nedeniyle ben de şimdi acayip uyuz oluyorum kendime..
2 yıl korunduk ne gerek varsa.. hadi ilk 6 ay yeni evlendin de sonrası ne dimi
neyse geç olsun, güç olmasın =)

Aynen ! Ama işte yok yaşım genç diyorsun, yok azcık daha gezeyim göreyim diyorsun, böyle kafam rahat ben rahatım diyorsun, maddi manevi hazır hissetmiyorsun ama bu kez “olsun, hazırım” dediğinde de olmuyor işte. Hele planlayınca hiiiç olmuyor. Sözde bu bayram bebişim kucağımda olur diye istemiştim gene olmadı peehh :/

Yolla bana kargoyla afacanı ben bir güzel bakarım ona, kardeşi gelene kadar ohhh mis rahat edersin :))) eşin çok mu erken gidiyor işe sen yarın erkenden kalkıp gitsen eşin işe gidene kadar çocuğa baksa. Off bilemedim şimdi işine karışmakta istemiyorum beybi ama merak ettim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…