Seneye de bayram var tatlım olacak inşallahAynen ! Ama işte yok yaşım genç diyorsun, yok azcık daha gezeyim göreyim diyorsun, böyle kafam rahat ben rahatım diyorsun, maddi manevi hazır hissetmiyorsun ama bu kez “olsun, hazırım” dediğinde de olmuyor işte. Hele planlayınca hiiiç olmuyor. Sözde bu bayram bebişim kucağımda olur diye istemiştim gene olmadı peehh :/
Başka bir topikte bir tartışma yaşamış, ya sinirlenip kapattı, ya da başlandı..
Seneye de bayram var tatlım olacak inşallah
Eşim sabah 07:30'da gidiyor, akşam 19:00'da geliyor. Halamlar da uzakta oturuyor.. yalnızlık böyle bir şey işte.. aah anacım aahh...Yolla bana kargoyla afacanı ben bir güzel bakarım ona, kardeşi gelene kadar ohhh mis rahat edersin :))) eşin çok mu erken gidiyor işe sen yarın erkenden kalkıp gitsen eşin işe gidene kadar çocuğa baksa. Off bilemedim şimdi işine karışmakta istemiyorum beybi ama merak ettim işte
O fal programları bana ya şuan hamilesin yada önümüzdeki ay hamile kalacaksın diye diye 1 seneyi buldu. Acaba hamileyim de bebeğim karnımın içinde memnun dışarı mı çıkmak istemiyor :)
İnsan okuyunca mutlu oluyor işte fala inanma falsız kalma :)
Bunlar son badireler gibi geliyor bana. Eşin düzelince hemen ona takviye başla. Sonrası kendiliğinden gelecek gör bakİnşallah kuzumbari bu bayram göbişimde olsun onada razıyım
Eşim sabah 07:30'da gidiyor, akşam 19:00'da geliyor. Halamlar da uzakta oturuyor.. yalnızlık böyle bir şey işte.. aah anacım aahh...
Ahaha e sonuçta hamile kalacaksın demiş doğurcan dememiş değil mi amaaman maksat oyalanmaca, anlık birşeye sarayımda kafam dağılsın muhabbeti.
Bunlar son badireler gibi geliyor bana. Eşin düzelince hemen ona takviye başla. Sonrası kendiliğinden gelecek gör bak
Aynen katılıyorum sana ben yine fal kapattım bakalım ne dicek faladdin. Ofiste de zaman geçmiyor ki oyalanacak en güzel yer burasıı valla
Benim huysuz davşan babaannesiyle bile kalmıyor ne yazık ki.. acil durum olmadan bakmıyor aciller de, geri yolluyor.. neyse bulucaz bi çare..Haydaaa valla zormuş be yavrukuşum ne diyimki haklısın. Aslında akşam yapan poliklinikler var eşinle gitsen yine dicem de zaten sende düşünmüşsündür. Anneme söliyimde gelsin hemen yanına :)))
Aynen öyle beybi, bende yemekten sonra yapıyorum “ohh kahvemi içeyimde falımı göndereyim” diye kendimce mutluluk yaratıyorum. Ne güzel insanlarız bee ufak şeylerden bile mutlu olmasını biliyoruz aferin bize :)))
Kabuklu taze fındık alıp evde kavur. Akşamları TV izlerken kıtır kıtır yiyin. Her seferinde taze kavur, yiyebileceğiniz kadar. Bir de o macunu aldın mı yeter adama. Sen de ballı propolis aldın mı tamamdır. Arı sütü de çok iyidirAğzın propolisli bal yesin be vosvosum inşalllaaahh. Zaten dün ona neler yedireceğimden biraz bahsettim, sonrası sessizlikhiç sevmiyor çocuk gibi
Sor canım :)Merhaba kızlar birsey soracam size
4 gün kaldı canımKaç gün var ki canım senin bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?