Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seneye de bayram var tatlım olacak inşallah

Eşim sabah 07:30'da gidiyor, akşam 19:00'da geliyor. Halamlar da uzakta oturuyor.. yalnızlık böyle bir şey işte.. aah anacım aahh...

Ahaha e sonuçta hamile kalacaksın demiş doğurcan dememiş değil mi ama aman maksat oyalanmaca, anlık birşeye sarayımda kafam dağılsın muhabbeti.

Eşim sabah 07:30'da gidiyor, akşam 19:00'da geliyor. Halamlar da uzakta oturuyor.. yalnızlık böyle bir şey işte.. aah anacım aahh...

Haydaaa valla zormuş be yavrukuşum ne diyimki haklısın. Aslında akşam yapan poliklinikler var eşinle gitsen yine dicem de zaten sende düşünmüşsündür. Anneme söliyimde gelsin hemen yanına :)))

Ahaha e sonuçta hamile kalacaksın demiş doğurcan dememiş değil mi ama aman maksat oyalanmaca, anlık birşeye sarayımda kafam dağılsın muhabbeti.

Aynen katılıyorum sana ben yine fal kapattım bakalım ne dicek faladdin. Ofiste de zaman geçmiyor ki oyalanacak en güzel yer burasıı valla

Bunlar son badireler gibi geliyor bana. Eşin düzelince hemen ona takviye başla. Sonrası kendiliğinden gelecek gör bak

Ağzın propolisli bal yesin be vosvosum inşalllaaahh. Zaten dün ona neler yedireceğimden biraz bahsettim, sonrası sessizlik hiç sevmiyor çocuk gibi

Aynen katılıyorum sana ben yine fal kapattım bakalım ne dicek faladdin. Ofiste de zaman geçmiyor ki oyalanacak en güzel yer burasıı valla

Aynen öyle beybi, bende yemekten sonra yapıyorum “ohh kahvemi içeyimde falımı göndereyim” diye kendimce mutluluk yaratıyorum. Ne güzel insanlarız bee ufak şeylerden bile mutlu olmasını biliyoruz aferin bize :)))

Haydaaa valla zormuş be yavrukuşum ne diyimki haklısın. Aslında akşam yapan poliklinikler var eşinle gitsen yine dicem de zaten sende düşünmüşsündür. Anneme söliyimde gelsin hemen yanına :)))
Benim huysuz davşan babaannesiyle bile kalmıyor ne yazık ki.. acil durum olmadan bakmıyor aciller de, geri yolluyor.. neyse bulucaz bi çare..

Allah neşemizi bozmasın kuzum. Ah birde o ufacık şey göbişimize gelse keyfimize diyecek olmaz

Ağzın propolisli bal yesin be vosvosum inşalllaaahh. Zaten dün ona neler yedireceğimden biraz bahsettim, sonrası sessizlik hiç sevmiyor çocuk gibi
Kabuklu taze fındık alıp evde kavur. Akşamları TV izlerken kıtır kıtır yiyin. Her seferinde taze kavur, yiyebileceğiniz kadar. Bir de o macunu aldın mı yeter adama. Sen de ballı propolis aldın mı tamamdır. Arı sütü de çok iyidir

Kızlar göğüs uçlarım hala hassas sağ taraf baskın olmak üzere arada sizi oluyor. Eğer yumurtlamaysa önceki 11 gün civarı oldu. Öncekinde de akıntı ve göğüs ucu hassasiyeti vardı. 2 gün sonra geçti o hassasiyet. 2-3 gün önceki akıntıdan sonra da göğüs ucum hassaslaştı. Yumurtlama mı değil mi diye hassasiyetin geçip gecmeyeceğine mı bakayım. Yoksa test yapayım mı birkaç gün sonra. Umarım anlatabildim

Kızlar ablalarım ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi

Kızlar ablalarım ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…