Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah neşemizi bozmasın kuzum. Ah birde o ufacık şey göbişimize gelse keyfimize diyecek olmaz

Evet nazlı bebişler bayağı bir bekliyor, bence ona istediği oyuncağı almak için bekleteceğim anlasın

O bebişler göbişe gelecek inşallah, vakti gelmiştir umarım.

Ben de katıldım aranıza yeni :) şu an için bir sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın? İkizler nasıl?
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ^^ Bizde iyiyiz çelışıyoruz sürünüyoruz ya nolsun sağlıkları yerinde 2li tarama testini geçtik 2 kilo almışım şimdiden azmı çokmu bilemedim dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç durmadan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sürekli açız

Evet nazlı bebişler bayağı bir bekliyor, bence ona istediği oyuncağı almak için bekleteceğim anlasın

O bebişler göbişe gelecek inşallah, vakti gelmiştir umarım.

Hahhaha bundan ala ceza olmaz bebişlerimize. Allah biliyor ya olacak diye hissediyorum. Gerçi her ay aynı hissiyat ama bu sefer daha bir başka gibi. Kasıklarımda sürekli bir hareketlilik hissediyorum acaba gaz mı ya

Sevindimm iyi oldugunaa❤
Geç döllenme canim benim 7 bitiyor :)
Bulantim vardi 3-4 gundur iyiyim biraz.Agzimin tadi yok hic sadece yemek yedikten 5 dk sonra hicbisy yememis gb oluyorum :)))

Ben de öyle tahmin ediyordum ama burdan tekrar hesapladim 27 ekim oldu. Başka bi yerde hesapladıgimda 25 ekimdi:)

Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikar

Kizlar son adet tarihinize 7 gun ekleyip 3 ay geri gidin en standart hesaplamadir :)
Ama gec dollenme varsa 1 hafta ileri hesaplaniyor sat.
Bide bu belirleyici ama asıl ultrason ölcümleri netlestirir gelisimiyle

CanEs Sevindim iyi olduğunuza ❤
Cinsiyetler belli mi tahminende olsa?:)

Canım normal test ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı bence zaten hiç hissetmiyorum birşey. Olmadı bence yine
Kimisi hic hissetmiyor canisi belli olmaz belirti ler hele biz hic hamile kalamayanlar bilmiyoruz o durumda vucudumuz ne tepki verecek.

Aaa niyeki yaa. Kırmızılar gelmişti en son sonra ne oldu merak ettim meğer etiketleyince ondan çıkmıyormuş :/
Hamile biri sürekli topik açmış hamile miyim diye rabia da tepki göstermiş sonra kapatmış bu olaydan mi bilmiyorum tabi dönerse sorariz

Bence yap bi tane

Teşekkür ederim bal kardeşim benim
Darısı en kısa zamanda sana ve diğer bekleyen anniş adaylarına.. hepinizin güzel haberini alcam inşallah
Ahh ablam insallah yaa bugun dr.a gittim esime 3 adet ilac yazdi vitaminler fln maddi acidan baya yipratici olmaya basladi cnm sikildi Allahim buyuk insallah daha azla zorlanmadan gelir melegim

Bende perşembe günü vuruldum iğneyi hamilelik belirtileri oluyor 10 gün boyuncada geçmiyormuş iğnenin etkisi

Oyyy masallahh ya iki gun giremedim siteye ne kdr mutlu ettiniz beni yaa dr.da umutsuz sekilde sira beklerken suan icime sevinc doldurdunuz yaa saglikla kucaginiza alin insallah kuzucuklarrr
Umutsuz olma sakın
O kadın doğum kapılarından hep içime taş oturmuş gibi çıkardım en son yine öyle çıktığımda mucizem benimleymiş meğer biliyorsun.Hep söylüyorum ki sakın ümitsizliğe kapılmayın dua etmekten umut ile beklemekten bir an olsun vazgeçmeyin.
Bakk sıra sıra ile geliyor güzel haberler seninde var bir vaktin pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…