- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
İnşallahbata kadar umut var :)
Az kalmış canım biraz daha sabır sadece4 gün kaldı canım
Aynen valla insan yine mutlu oluyor :)Ahaha e sonuçta hamile kalacaksın demiş doğurcan dememiş değil mi amaaman maksat oyalanmaca, anlık birşeye sarayımda kafam dağılsın muhabbeti.
Bence hiç pişman olma zaten o bebiş geleceği zamanı biliyor. Ben evlendiğimden beri korunmuyorum hiçbir problemim de yok eşimin de aynı ama tutturamıyoruz bir türlü. Diyorlar ya en önemlisi psikoloji diye takmamak diye ama yok elde değil ki işte
Allah neşemizi bozmasın kuzum. Ah birde o ufacık şey göbişimize gelse keyfimize diyecek olmaz
Aynen valla insan yine mutlu oluyor :)
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ^^ Bizde iyiyiz çelışıyoruz sürünüyoruz ya nolsun sağlıkları yerinde 2li tarama testini geçtik 2 kilo almışım şimdiden azmı çokmu bilemedim dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç durmadan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sürekli açızBen de katıldım aranıza yeni :) şu an için bir sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın? İkizler nasıl?
Evet nazlı bebişler bayağı bir bekliyor, bence ona istediği oyuncağı almak için bekleteceğim anlasın
O bebişler göbişe gelecek inşallah, vakti gelmiştir umarım.
Çok sukur bugün daha iyiyim ilaçlar sayesinde yinede dinleniyorum iyice geçsin diye ... sağlık ocağına da idar tam kan hormon falan kan tahlilleri verdim yarın çıkacak insallah ... ilgin için cok teşekkür ederimm:) bu arada sen kaç haftalık hamilesin sen8n durumlar nasıl
Ben de öyle tahmin ediyordum ama burdan tekrar hesapladim 27 ekim oldu. Başka bi yerde hesapladıgimda 25 ekimdi:)
Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikar
Kimisi hic hissetmiyor canisi belli olmaz belirti ler hele biz hic hamile kalamayanlar bilmiyoruz o durumda vucudumuz ne tepki verecek.Canım normal test ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı bence zaten hiç hissetmiyorum birşey. Olmadı bence yine
Hamile biri sürekli topik açmış hamile miyim diye rabia da tepki göstermiş sonra kapatmış bu olaydan mi bilmiyorum tabi dönerse sorarizAaa niyeki yaa. Kırmızılar gelmişti en son sonra ne oldu merak ettim meğer etiketleyince ondan çıkmıyormuş :/
Valla oyle bende cok halsizim bacaklarim hic tutmuyor gibi burada hava cok sogukKaptık şifayı
Bence yap bi taneKızlar göğüs uçlarım hala hassas sağ taraf baskın olmak üzere arada sizi oluyor. Eğer yumurtlamaysa önceki 11 gün civarı oldu. Öncekinde de akıntı ve göğüs ucu hassasiyeti vardı. 2 gün sonra geçti o hassasiyet. 2-3 gün önceki akıntıdan sonra da göğüs ucum hassaslaştı. Yumurtlama mı değil mi diye hassasiyetin geçip gecmeyeceğine mı bakayım. Yoksa test yapayım mı birkaç gün sonra. Umarım anlatabildim
16. haftada canım kontrolüm. 12. haftada biri erkeğe benziyor dedi ama ortada birşey yok nasip bakalım gönlümden geçen kız ama olmazsada yapacak birşey yok
Burda hava da iyi anlamadım birden olduValla oyle bende cok halsizim bacaklarim hic tutmuyor gibi burada hava cok soguk
Alt tarafim bazen inanılmaz sızlıyor sonra geçiyor. Yarın alıp sonraki gün yapim ben en iyisi. Yine kocaman bir negatif olacak ama olsunBence yap bi tane
Ahh ablam insallah yaa bugun dr.a gittim esime 3 adet ilac yazdi vitaminler fln maddi acidan baya yipratici olmaya basladi cnm sikildi Allahim buyuk insallah daha azla zorlanmadan gelir melegimTeşekkür ederim bal kardeşim benim
Darısı en kısa zamanda sana ve diğer bekleyen anniş adaylarına.. hepinizin güzel haberini alcam inşallah
Bende perşembe günü vuruldum iğneyi hamilelik belirtileri oluyor 10 gün boyuncada geçmiyormuş iğnenin etkisiKızlar ablalarım ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi
Umutsuz olma sakınOyyy masallahh ya iki gun giremedim siteye ne kdr mutlu ettiniz beni yaa dr.da umutsuz sekilde sira beklerken suan icime sevinc doldurdunuz yaa saglikla kucaginiza alin insallah kuzucuklarrr
Hic belli olmaz beyaAlt tarafim bazen inanılmaz sızlıyor sonra geçiyor. Yarın alıp sonraki gün yapim ben en iyisi. Yine kocaman bir negatif olacak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?